Source Promo
Image default
Bedrijven

Snel uw vastgoed verkopen aan een vastgoedmakelaar

Vastgoed verkopen

Het verkopen van uw vastgoed kan tegenwoordig op een gemakkelijke en snelle manier. Het verkopen van vastgoed kan namelijk gedaan worden aan een vastgoedmakelaar. Een vastgoedmakelaar koopt vastgoed aan voor eigen portefeuille of om de particuliere beleggers te kunnen bedienen. Vastgoedmakelaars kopen naast normaal vastgoed, tevens gehele vastgoedportefeuilles aan. De Nationale Vastgoedportefeuille is de organisatie die woningen en zakelijk onroerend goed aankopen. Wij zijn door heel Nederland actief en kopen voornamelijk vastgoed aan voor eigen beheer. Vastgoed wordt door ons opgekocht voor de marktwaarde van het pand en door middel van renovaties en verbouwingen aantrekkelijk gemaak voor verkoop. U kunt uw vastgoed bij ons aanmelden via de website, om gratis een bod te ontvangen.

 

Direct zekerheid bij verkoop aan vastgoedmakelaar

Bij verkoop aan een vastgoedmakelaar als De Nationale Vastgoedportefeuille, ontvangt u al binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Dit bod is zonder voorbehoud van financiering, waardoor u er direct zeker van bent dat uw vastgoed ook daadwerkelijk verkocht is voor het desbetreffende bod. Bij verkoop van uw vastgoed via de openbare markt, zal u een bod ontvangen met voorbehoud van financiering. Op deze manier is de verkoop nog er onzeker en kan het zomaar zijn dat de verkoop op het eind nog afgeblazen wordt. Hierdoor komt u voor een langdurig verkooptraject te staan. Bij ons wordt deze situatie juist voorkomen, wij zorgen voor een zorgeloze verkoop.

Tevens kunt u bij ons terecht met alle soorten huizen, in alle staten. Wij kopen panden aan die al klaar zijn om door te verkopen, maar ook panden die nog klaargestoomd moeten worden voor de verkoop, zoals klushuizen of huizen met achterstallig onderhoud.

Welke voordelen biedt De Nationale Vastgoedportefeuille

  • U ontvangt binnen een dag een bod op uw aangemelde pand. U kunt uw pand aanmelden zonder dat u hierbij vast zit aan verplichtingen.
  • Het verkopen van uw pand aan De Nationale Vastgoedportefeuille is volledig gratis en u betaalt geen makelaarkosten.
  • Wij zorgen voor een snelle en makkelijke verkoop. Bij ons zit u niet vast aan een langdurig verkooptraject of aan het organiseren van bezichtigingen.
  • Bij ons ben u altijd voorzien van het beste, marktconforme bod.

 

 

 

http://denationalevastgoedportefeuille.nl/