Source Promo
Image default
Business / Marketing and Advertising

Rijdend reclame maken door Rextom

Rextom staat bekend om het organiseren van reclametechniek en het bedrukken van transportwagens. De snelweg wordt elke dag door duizenden auto’s bereden en u komt gegarandeerd wel eens een vrachtwagen tegen. Deze vrachtwagen heeft bijna altijd ook wel bedrukking op de wagen. De vrachtwagen bereikt dus een breed publiek en dit kan natuurlijk ook in uw voordeel werken. Onoriginele teksten zullen mensen niet onthouden en gaan het ene oor in en het andere oor uit. Het is dus de bedoeling dat het een spannende tekst is die bij mensen blijft hangen. Bij Rextom kunt u in ieder geval rekenen op een reclametekst die bij velen zal blijven hangen. Door middel van offline en online marketing geven wij uw bedrijf een boost. Bij Rextom kunt u rekenen op reclame van hoge kwaliteit die ook nog een snel wordt geleverd. We werken op onze eigen locatie maar komen ook graag bij u langs.

Wat heeft Rextom allemaal te bieden?

We begrijpen dat u nu nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden bij Rextom, dus daarom zullen we alles gedetailleerd beschrijven. U kunt natuurlijk niet alleen bij ons terecht voor het bedrukken van vrachtwagens en dergelijke transport. Ons gehele aanbod bestaat uit: vormgeving, truckwrapping, carwrapping, gevelreclame, branding, standbouw, reclameborden, truckdesign, building wrapping, merchandise, Airtex fotobehang en inrichting. Wij regelen dus ook reclame buiten het transport. Rextom kijkt graag naar uw inzichten en ideeën, dus daarom kunt u gerust contact met ons opnemen via www.rextom.nl om uw ideeën met ons te delen. Bij Rextom gaan we namelijk graag een uitdaging aan en dit haalt het beste naar voren bij onze medewerkers.

Over Rextom

Op onze website kunt u ook nog reeds gerealiseerde projecten bekijken, want deze kunnen u niet alleen een idee geven van onze visie maar u kan er zelf ook nieuwe ideeën van krijgen wellicht. Wij werken door heel Nederland en komen ook graag naar u toe. Mocht u interesse hebben in een baan met diepgang en uitdaging, dan kunt u op onze website de vacatures bekijken en u bij het team van Rextom aansluiten. Hopelijk zien wij u dan binnenkort verschijnen.