Source Promo
Business / Marketing and Advertising

OTTO Workforce Nederland

Meld je aan bij OTTO Workforce Nederland en kom aan werk dat bij je past. Wordt uitgezonden als flexibel medewerker, als part timer of als full timer. Ben jij die sociale werkkracht die enthousiast en vol energie aan de slag gaat? Dan kan je onmiddellijk bij ons aan een baan komen. Solliciteren voor een vacature hoeft niet indien je goed bent in wat je doet.

Hierbij is het niet belangrijk waar je vandaan komt, het enige dat telt is dat je met respect om weet te gaan met collega’s en klanten. En dat je vakbekwaam bent voor het beroep waar je je graag voor wilt aanmelden. Ben jij de gene die het verschil maakt? Neem dan gauw contact op met OTTO Workforce en wij zien jou snel op de werkvloer van je nieuwe baan.

Wordt uitgezonden en vind werk

Of je nu uit Nederland komt of dat je uit een Oost-Europees land komt. Bij OTTO Workforce kan je met de juiste opleiding en de juiste verzekering meteen aan de arbeid. Schrijf je in en kom aan de bak als orderpicker. Werk in een dynamische en internationale omgeving waarin er in twee ploegen gewerkt wordt. Daarbij krijg je voortdurend training om jezelf te blijven ontwikkelen.

Een ander voorbeeld is om uitgezonden te worden als medewerker van de technische dienst. Ook hierbij krijg je te maken met dynamische arbeidsomstandigheden en zal je tegen werkdruk bestand moeten zijn. Je lost technische storingen op door heel het land waardoor je van tijd tot tijd uitgezonden wordt naar de plaats van bestemming.

Of wordt een voorman voor logistiek en productie en zorg ervoor dat dagelijks alles op rolletjes loopt. Of je nu dus graag met je handen werkt of dat je liever de leiding geeft. OTTO Workforce Nederland zorgt ervoor dat je op de juiste plek terecht komt.

 

https://www.ottoworkforce.nl/