Source Promo
Image default
Business / Marketing and Advertising

Opslagruimte Amsterdam Zuid voor de beste prijs

Opslagman verhuurt de goedkoopste opslagruimtes in Amsterdam Zuid die u zult vinden. Niet alleen de goedkoopste, Opslagman biedt ook vele voordelen en een uitstekende service. Omdat wij als familiebedrijf al 16 jaar ervaring hebben en jarenlang succes in het verhuren van opslagruimtes kennen wij inmiddels de fijne kneepjes van het vak. Begonnen als een vastgoedbedrijf met nu de focus op opslagruimtes hebben wij vestigingen in Diemen, Utrecht, Veenendaal, Nieuwegein en Amerongen. Onze opslagruimtes zijn allemaal 24/7 beveiligd, droog en verwarmd. Met uw eigen toegangscode kunt u altijd uw opslagruimte in. Wilt u uw spullen verplaatsen? Maak gebruik van onze gratis ophaalservice en interne transportmiddelen! Heeft u geen opslagruimte meer nodig? Dan kunt u deze zonder opzegtermijn opzeggen, of als u een ander formaat opslagruimte nodig heeft simpelweg omruilen. Dus zoekt u een opslagruimte in Amsterdam Zuid met een complete service hieromheen? Heeft u daarnaast geen zin in onverwachte kosten en wilt u financiële duidelijkheid? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. 

Veilig, verwarmde en droge opslagruimte Amsterdam-Zuid

Uw opslagruimte Amsterdam-Zuid wordt door ons uiteraard veilig, verwarmd en droog gehouden. Dit voorkomt een hoop narigheid die u niet wilt. U kunt uw opslagruimte de hele dag en nacht door bezoeken, zeven dagen per week. Zo kunt u altijd bij uw spullen komen. Ook kunt u gratis van onze lift gebruik maken om uw spullen te vervoeren. Passen uw spullen niet in uw opslagruimte? Ruil deze dan makkelijk in voor een grotere. Of voor een kleinere als u juist te veel ruimte over heeft. Onze opslagruimtes in Amsterdam-Zuid liggen allemaal bij elkaar op een zeer centrale locatie die makkelijk bereikbaar is met zowel het openbaar vervoer als de auto. Deze opslagruimtes hebben verschillende afmetingen en daarmee ook verschillende tarieven. Je kunt kiezen voor een opslagruimte tussen de drie kubieke meter en de zesenzestig kubieke meter. De prijzen zijn vanaf 29 euro per maand, een koopje toch? Daarnaast kunt u dagelijks opzeggen als de opslagruimte u toch niet bevalt of als u deze niet meer nodig heeft. 

Nog niet overtuigd?

Dan hopen we u alsnog graag te overtuigen. Neem snel contact met ons op via www.opslagman.nl en dan vertellen we u onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden van een opslagruimte bij de Opslagman.