Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Leesliefhebbers opgelet: de leukste boeken in 2017

Ben je een echte liefhebber van lezen en lees je het liefst de hele dag door? Het jaar 2017 beloofd een goed jaar te worden voor alle boekenliefhebbers. In 2017 zullen naast de bekende auteurs ook veel nieuwe schrijvers de markt betreden en hun boeken uitbrengen. Boeken in allerlei genres zullen worden toegevoegd aan de vele webwinkels en bibliotheken. Wat de leukste boeken in 2017 worden blijft nog een verrassing, maar het wordt ongetwijfeld een goed jaar voor alle leesliefhebbers. 

Genres

2017 wordt het jaar van spannende thrillers, sciencefiction boeken die je helemaal meenemen in een ware fantasiewereld, romans die je niet meer aan de kant kan leggen of waargebeurde verhalen die je stil laten staan bij het leven. In 2017 zal de lijst met boeken in deze genres flink worden vergroot. Het maakt dus niet of uit je van spannende boeken houdt of het liefst weg zwijmelt bij de meest romantische verhalen, er is voor ieder wat wils!

Tijd nemen

Een drukke werkdag achter de rug of gewoon even een momentje voor jezelf? Lezen werkt erg ontspannend en wanneer je leest is de kans klein dat je nog ergens anders aan denkt. Je kan alles dus eventjes aan de kant schuiven. Het lezen van een boek staat bekend als een waar verwenmomentje. Wanneer heb je tijd om te lezen? Lees bijvoorbeeld wanneer je je avondeten op hebt, wanneer je de kinderen in bed hebt gelegd of geniet van een goed boek op een vrije dag of in het weekend.