Source Promo
Image default
Bedrijven

Laat u gratis adviseren over CRI LED door Led Design Holland

Staat u op het punt ledlampen met een hoog CRI-getal aan te schaffen, oftewel led’s die kleuren excellent en natuurgetrouw weergeven? Led Design Holland kan u daarbij helpen. Deze led-specialist is gevestigd in Breda en vandaaruit in het hele land inzetbaar. Het team kan de lampen tegen scherpe prijzen voor u aanschaffen en ze vervolgens installeren. Voordat tot aankoop van de ledlampen wordt overgegaan, zult u van Led Design Holland een lichtplan overhandigd krijgen. Een professioneel, gedetailleerd plan inclusief prijsopgaaf. Geheel kosteloos en vrijblijvend overigens; u hoeft er niet mee akkoord te gaan. Over alles kan onderhandeld worden. Voordat het plan op papier staat, moeten een aantal vragen worden beantwoord.

Is gericht werklicht nodig of voldoet een sfeerlamp? Hoeveel lampen kunnen er opgehangen worden? Zijn alleen plafondledlampen nodig of ook muurlampen, staande lampen en tafellampen? Afhankelijk van de antwoorden kan gekozen worden voor specifieke armaturen en lampen. Op de verpakking van een ledlamp staat altijd het aantal lumen aangegeven: de hoeveelheid licht die de lamp afgeeft. Je kunt het vergelijken met het aantal watt van een gloeilamp. Hoe hoger het getal hoe meer / feller licht. Ter vergelijking: 700 tot 800 lm (=lumen) stemt min of meer overeen met 60 watt; 900 tot 1000 lm met 75 watt en waardes van meer dan 1300 lm met 100 watt. Groot voordeel van ledlampen ten opzichte van gloeilampen is de besparing. De Consumentenbond heeft uitgerekend dat u thuis zeker €10 per lamp per jaar bespaart. Bij een rail met meerdere ledlampen kan dit zelfs oplopen tot €20 per jaar. Als de lamp vaker en langer aangaat zal u nog meer besparen. In winkels, kantoren, werkplaatsen et cetera ligt het bedrag dat de energienota lager uitvalt nog een stuk hoger. En daar komt de subsidie LED verlichting waar u recht op heeft, nog bij. 

Naast de individuele besparing in geld, zorgen ledlampen er in het grotere plaatje voor dat het energieverbruik omlaag gaat en dat er minder verspilling is. Als iedereen overstapt op led, zijn er uiteindelijk veel minder lampen nodig. En de lampen die wel gebruikt worden bevatten veel minder vervuilende stoffen dan ouderwetse lampen.

https://www.leddesignholland.nl