Source Promo
Image default
Aanbiedingen

Jij nog steeds? Ontdek de nieuwste trends in serviezen

De evolutie van serviezen door de jaren heen

Herinner je je nog die oude serviezen van je oma, met bloemetjes en gouden randjes? Of die eenvoudige witte borden die je jarenlang hebt gebruikt? Het is tijd om je serviescollectie een update te geven en mee te gaan met de nieuwste trends. Serviezen zijn namelijk niet alleen functioneel, maar ook een manier om je persoonlijke stijl en smaak te laten zien. In dit blogartikel ontdek je de nieuwste trends op het gebied van serviezen en hoe je jouw tafelsetting een frisse en moderne uitstraling kunt geven.

Mix & match voor een unieke tafelsetting

Een van de grootste trends op het gebied van serviezen is het mixen en matchen van verschillende stijlen, kleuren en materialen. Dit zorgt voor een unieke en persoonlijke tafelsetting die helemaal bij jou past. Durf te combineren met verschillende borden, kommen en mokken, en creëer zo een eclectische en speelse uitstraling. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kleurrijk bord met een opvallend patroon, gecombineerd met een effen kom en een bijpassende mok. Of ga voor een mix van verschillende materialen, zoals aardewerk, porselein en glas. Het belangrijkste is dat je serviescollectie een weerspiegeling is van jouw persoonlijke smaak en stijl.

Duurzaamheid en milieubewustzijn

Steeds meer mensen hechten waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn, en dit is ook terug te zien in de keuze voor serviezen. Kies voor servies gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen, zoals bamboe, gerecycled glas of biologisch afbreekbaar materiaal. Deze materialen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar geven je tafelsetting ook een natuurlijke en rustige uitstraling. Bovendien zijn duurzame serviezen vaak ook nog eens stijlvol en tijdloos, waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben.

Minimalisme en eenvoud

Een andere trend op het gebied van serviezen is het kiezen voor eenvoud en minimalisme. Dit betekent niet dat je alleen maar witte borden en kommen mag gebruiken, maar juist dat je kiest voor servies met een eenvoudig en strak design. Denk bijvoorbeeld aan borden met een subtiele kleurverloop, of kommen met een eenvoudig patroon. Deze minimalistische serviezen passen perfect bij een modern en strak interieur en zorgen voor een rustige en stijlvolle tafelsetting.

Waar vind je de nieuwste serviezen?

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je jouw serviescollectie een update geven? Neem dan eens een kijkje op de website van Van Tende. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan serviezen, passend bij de nieuwste trends. Of je nu op zoek bent naar een kleurrijk en eclectisch servies, of juist een minimalistisch en duurzaam exemplaar, bij Van Tende vind je het allemaal.

Dus, jij nog steeds met die oude borden en kommen? Geef je tafelsetting een frisse en moderne uitstraling met de nieuwste trends op het gebied van serviezen. Mix & match, kies voor duurzaamheid en eenvoud, en laat je persoonlijke smaak en stijl zien.

 

https://www.vantende.nl/serviezen/