Source Promo
Image default
Eten en drinken

Isolatie van uw woning in Purmerend

Als huiseigenaar maakt u al genoeg kosten. Een hoge energierekening is dus allesbehalve wenselijk. U heeft echter wel kans op hoge stookkosten als uw woning niet goed is geïsoleerd. Hierdoor kan warmte ontsnappen en moet u dus meer en langer stoken om tot de juiste temperatuur te komen. BKS Spouwisolatie uit Volendam helpt u graag koude lekken te ontdekken in uw pand in Purmerend en die vervolgens te dichten door middel van isolatie.

Met minder warmteverlies bespaart u op stookkosten

Warmteverlies door ontoereikende isolatie van uw pand in Purmerend is een van de meest voorkomende oorzaken van hoge stookkosten. Doordat de warmte die u genereert ontsnapt en niet goed wordt vastgehouden, duurt het langer om uw woning goed te verwarmen. Dit leidt ertoe dat u meer gas verbruikt, wat zich uit in een hoge energierekening. Om dit te voorkomen, nodigt u deze specialisten uit voor een meting met een infrarood hittecamera. Daarmee detecteren ze eventuele koude lekken, waardoor u naderhand precies weet waar het meeste warmteverlies plaatsvindt. Daardoor kiest u de dienst(en) uit het pakket van dit bedrijf die het meeste effect zullen hebben. Vervolgens komen ze uw huis isoleren in Purmerend of omgeving. Indien gewenst, kunnen deze professionals u uiteraard ook adviseren over de juiste maatregelen. Is er meer dan enkel isolatie nodig om uw woning energiezuiniger te maken? Dan kunt u gebruikmaken van BKB Bouw, het bedrijf waar deze professionals onderdeel van zijn. Zij kunnen bijvoorbeeld ook een voorwand plaatsen als spouwisolatie niet mogelijk blijkt in uw pand.

Benader deze specialisten voor uw isolatie-oplossing

Om te voorkomen dat u meer stookt dan nodig is, schakelt u BKS Spouwisolatie uit Volendam in. Bij hen profiteert u van uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van isolatie voor uw woning in Purmerend of omgeving. Neem contact met ze op om te informeren naar hun dienstverlening.