Source Promo
Image default
Woning en Tuin

Interieur opfleuren met design glas

Is jouw interieur nogal neutraal? Veel aardetinten of is alles juist spierwit? Dan kan jouw interieur wel een flinke boost gebruiken. Waarschijnlijk ben je geen fan van al te schreeuwende decoratiestukken, maar ben je hopeloos op zoek naar iets fleurigs voor in huis.

 

Design glas straalt luxe uit

Natuurlijk wil je niet allerlei goedkope prul kopen om de ruimte maar zoveel mogelijk op te vullen. Dan kun je veel beter investeren in één mooi stuk waar je ook echt trots op mag zijn. Dan is een design glas een leuk idee. Een design glas wordt door echte kunstenaars gemaakt in een glas atelier. Zo heb je altijd een uniek stuk in huis staan. Omdat er veel tijd en moeite in zin draagt het stuk een verhaal met zich mee. Meteen een leuk gespreksonderwerp voor als mensen op bezoek komen, want er zal zeker weten gevraagd worden naar dit bijzondere stukje kunst in jouw woonkamer.

 

Verschillende texturen in huis

Een veelgebruikte truc door woonstylisten is veel verschillende texturen door elkaar heen gebruiken. Wat bedoelen we daar precies mee? Door sierkussentjes van verschillende texturen in een groepje bij elkaar te leggen op de bank heb je dat al snel bereikt. Ze kunnen zelfs allemaal precies dezelfde kleur hebben zonder dat het er raar of vreemd uit ziet. Heb je een neutrale inrichting, ga dan niet direct voor een schreeuwende kleur als rood. Pasteltinten doet het overal wel goed en voegen op een subtiele manier kleur toe.

 

https://www.nan-design.nl/