Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Het moment dat mijn iPhone uit mijn zak gleed

De dag waarvan ik dacht dat die zou komen, kwam helaas iets sneller dan gedacht. Ik was op mijn werk en daar gleed mijn iPhone per ongeluk uit mijn zak. Deze viel op een verkeerde manier op de grond, waardoor er erg veel barstjes in het scherm kwamen. Mijn collega’s zagen dit en vroegen mij of ik geen screenprotector op mijn iPhone scherm had gedaan. Om heel eerlijk te zijn had ik geen flauw idee wat dit was. Mijn collega’s vertelden mij dat dit een soort extra laagje op het scherm is, waardoor het originele scherm niet beschadigd raakt als deze dus bijvoorbeeld verkeerd valt. Helaas had ik geen screenprotector waardoor mijn originele scherm dus helemaal kapot was gegaan. Ik had de hele tijd al zo’n vermoeden dat dit zou gebeuren en helaas werd dit dus ook nog eens werkelijkheid.

Iedereen gebruikte een screenprotector

Toen ik aan mijn collega’s vroeg of zij wel gebruik maakten van zo’n screenprotector, maakte, tot mijn verbazing, vrijwel iedereen daar gebruik van. Doordat mijn iPhone helemaal kapot was gegaan, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe. Toen ik deze had gevonden besloot ik om deze meteen te voorzien van een screenprotector en heb ik veel websites bezocht om op zoek te gaan naar goedkope iPhonehoesjes. Na een tijdje zoeken, kwam ik terecht op iPhonehoesjes.nl. Deze website bood veel verschillende iPhonehoesjes aan die erg scherp geprijsd waren. Ook zag ik dat deze website verschillende screenprotectors aanbood tegen een zeer lage prijs, helaas had ik mijn screenprotector toen al elders gekocht.

Op de goede weg

De iPhonehoesjes van iPhonehoesjes.nl waren allemaal erg mooi. Ik vond het erg lastig om tussen de vele hoesjes te kiezen, maar uiteindelijk is het mij gelukkig wel gelukt. De bezorging was erg goed en mijn hoesje werd erg snel geleverd op een zeer nette manier. Ik ben erg te spreken over de service van deze goede website en zal deze website dan ook zeker aan anderen aanraden. Daarnaast ben ik ook erg te spreken over het ruime aanbod en de scherpe tarieven. iPhonehoesjes.nl, ga zeker zo door op deze weg en dan zullen jullie nog meer groeien!