Source Promo
Image default
Dienstverlening

Het beste EMS apparaat huur je bij StimaWELL

Kan EMS fitness ook thuis uitgevoerd worden? Ja, dat kan! Via StimaWELL huur je eenvoudig alle attributen die je nodig hebt om met EMS te sporten. StimaWELL biedt meerdere huuropties aan, je kan zelf kiezen of je huurt voor een periode van drie, zes of twaalf maanden. Wanneer jouw huurtermijn is verlopen stopt het abonnement automatisch. Je hoeft de tijd dus niet zelf in de gaten te houden, wel zo makkelijk. Wil je toch nog langer huren? Dan verleng je de huurperiode gewoon.

Kopen van de EMS attributen is ook mogelijk via StimaWELL. Houd hierbij wel rekening met eenmalige hoge kosten.

De vele voordelen van EMS fitness

EMS fitness kent vele voordelen. We hebben de grootste voordelen op een rijtje gezet:

  • Sporten wanneer jij wilt. Je bent niet afhankelijk van de openingstijden van een sportschool of lestijden. Op ieder moment dat het jou goed uitkomt kan je een EMS sportsessie starten.
  • Korte trainingstijd. Iedere EMS sportsessie heeft een duur van 20 minuten. Dus ook met een volle agenda kan je vast een gaatje vinden om even snel te sporten.
  • Sporten waar jij wilt. Thuis, op vakantie, bij een vriend of vriendin. Zolang jij de benodigdheden bij je hebt kan je, waar je ook bent, jouw work-out uitvoeren.
  • Vele doeleinden. EMS kan ingezet worden om fit te worden, fit te blijven, af te vallen, blessures te verminderen, een strakkere huid te krijgen, je figuur te verbeteren, beter te kunnen ontspannen. Ook topsporters hebben veel baat bij trainen met EMS naast de gewone trainingen.
  • Geheel veilig. StimaWELL verhuurt en verkoopt uitsluitend veilige en goed geteste apparaten. Elke training kan op ieder gewenst moment afgebroken of aangepast worden.

Tientallen verschillende trainingsprogramma’s

Het EMS cardio apparaat van StimaWELL bevat tientallen verschillende trainingsprogramma’s. Om precies te zijn wel 70! Zowel voor beginners als voor gevorderden zijn er diverse programma’s te vinden. Het maakt dus niet uit welk niveau je hebt, EMS sport is mogelijk voor iedereen. Vind jij het fijn om tijdens een training te kunnen zien welke oefeningen je het beste uit kunt voeren en hoe je deze moet uitvoeren? Dan kan je één van de 40 ondersteunende video’s die het apparaat rijk is raadplegen.

 

https://ikwilstimawell.nl/