Source Promo
Auto's en Motoren

Haal meer uit uw auto met chiptuning en ecotuning

U wilt uw auto helemaal nog niet vervangen door een nieuwe model, maar u zou graag willen dat uw voertuig beter presteerde en meer vermogen had. Of bent u tevreden met het vermogen, maar niet met de energiezuinigheid van uw voertuig. In beide gevallen staat een specialist als Chip Performance u bij met raad en daad. Zij verkrijgen toegang tot de chips in het bestuurssysteem van uw voertuig, de Electronic Control Unit (ECU). Door de processen en programma’s op deze chips te optimaliseren via chiptuning, krijgt uw auto meer vermogen. Via ecotuning zorgt de specialist dat uw auto tot wel 20% bespaart op brandstofverbruik. Bovendien behoudt u nog steeds de garantie op uw auto na ecotuning.

Weet u wat chiptuning is?

Bent u helemaal zot van auto’s en snelheid? Brengt u heel wat weekends in de garage door om de prestaties van uw auto te verbeteren? Heeft u al eens gehoord van chiptuning, maar weet u niet echt wat het betekent. Chip Performance, de specialist in chiptuning, legt het graag uit. Op de site schrijft deze specialist dat chiptuning een manier is om het vermogen van een auto te vergroten, zonder de motor te beschadigen. Een moderne auto bevat namelijk chips die heel wat programma’s en processen van het voertuig besturen. Zo ook het vermogen, de turbodruk, de ingespoten hoeveelheid brandstof en het ontstekingstijdstip. Optimaliseer programma’s met chiptuning om zo de prestaties van uw auto op te krikken.

Bereken de prestatiewinst na chiptuning van uw voertuig

U had nog nooit van chiptuning gehoord tot een vriend of familielid het u aanraad om het vermogen van uw geliefde auto te verbeteren zonder dat de motor moet worden vervangen. Voor u dit echter laat uitvoeren door een specialist, wilt u graag weten wat de prestatiewinst is van chiptuning. Gelukkig berekent u dit op voorhand eenvoudig bij Chip Performance. U vult enkele gegevens in over uw voertuig, zoals het merk en type, en u ziet meteen de verandering in vermogen en koppel die chiptuning u zal opleveren. Ook het kostenplaatje is meteen duidelijk weergegeven bij deze specialist. Chiptuning is dus een veilige en handige manier om het beste te halen uit uw auto.