Source Promo
Image default
Horeca

Gepast terrasmeubilair voor mijn bezoekers, hoe?

Wanneer je een terrasvergunning hebt, kun je een terras plaatsen zodat gasten bij mooi weer buiten op het terras bij jou een drankje of een maaltijd kunnen komen nuttigen. Zo laat je jouw horeca zaak van de beste kant zien. Voor de aanschaf van terrastafels en terrasstoelen gelden er nog een aantal andere belangrijke overwegingen. Denk daarbij aan schaduw voorzieningen, beveiliging van het terrasmeubilair en windschermen. Er zijn ook andere zaken die belangrijk zijn bij de aanschaf van terrasmeubilair. Terrasmeubilair moet licht van gewicht zijn maar mag op winderige plaatsen ook weer niet al te licht zijn. Horeca stoelen voor buiten moeten goed stapelbaar zijn. Ook is het handig om te weten dat horeca tafels voor buiten vaak los gekocht kunnen worden als tafel onderstel met los tafelblad. Hierdoor kun je het oude tafel onderstel weer gebruiken als het tafelblad verouderd is. Je wilt natuurlijk niet dat de terrasstoelen bij een collega over het terras vliegen. Neem eens een kijkje bij specialisten op het gebied van terrastafels en terrasstoelen. 

 

Beoordeel zelf, kijk zelf

Dat staat altijd voor jou klaar, om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.Natuurlijk kun je de producten ook zelf komen bekijken in de showroom. Op deze manier kun je de keuze goed overwegen en hoef je geen overhaaste en niet-doordachte beslissingen te maken. Laat je inspireren in de showroom. Naast de vele producten zijn er ook veel kleuren waaruit je kunt kiezen. Op deze manier kun je de producten echt ‘eigen’ maken. Twijfels over het meubilair? Neem dan rechtstreeks vrijblijvend contact op met het team van Datzitt. 

Varianten terrasmeubilair

terrasstoelen, terrastafels zijn vormen van terrasmeubilair die belangrijk zijn bij het inrichten van jouw terras. Dan heb je veel keuze en kun je je laten inspireren. Verplaats jezelf in de voorbijganger en denk na over wat degene wilt zien. Wat is aantrekkelijk om voor jouw restaurant/café te hebben staan?Als je voor een aanbieder kiest, dient deze een ruim assortiment te hebben. Denk vanuit de voorbijganger in plaats vanuit jezelf. Bij Datzitt heb je de keuze uit honderden producten. Een aantrekkelijk terras realiseer je door aantrekkelijk meubilair op je terras te plaatsen. 

https://datzitt.nl/terrasmeubilair/