Source Promo
Image default
Business / Marketing and Advertising

Eindeloze mogelijkheden met lamelparket

Lamelparket is de moderne versie van een houten vloer. Ze zien er goed uit, maar zijn goedkoper in de aanschaf dan houten vloeren, duurzamer en ze zetten minder uit of krimpen minder. Om die reden zijn ze ook geschikt om te plaatsen over de vloerverwarming. 

Voordelen lamelparket

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vloer, is het goed mogelijk dat lamelparket op uw lijstje met opties staat. Niet zo gek, want lamelparket heeft een aantal voordelen. Zo is het handig met vloerverwarming. Deze vloer is een stuk dunner dan een massief houten vloer, waardoor de vloerverwarming beter werkt met deze vloer. Lekker in de winter en ook nog eens goed voor het milieu. Een tweede voordeel is dat deze vloer makkelijk schoon te maken is. De vloer heeft namelijk een gladde toplaag en de planken lopen naadloos in elkaar over. Hierdoor zitten er weinig groefjes in uw vloer waar vuil tussen kan zitten. Het laatste voordeel is de prijs. Lamelparket is vaak veel goedkoper dan een massief houten vloer. Er wordt namelijk minder hout gebruikt en het leggen van de vloer gaat makkelijker en is dus goedkoper. Daarnaast is deze vloer makkelijk opnieuw te leggen wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen. De aanschaf blijft zichzelf dus terugverdienen. 

Verschillende prijsklassen

Bij Bax Houthandel vindt u twee soorten parket. De budget variant heeft planken van 14 millimeter dik en 21 centimeter breed. De multiplank variant heeft planken van 19 millimeter dik en 33 centimeter breed. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten. Het hout dat gebruikt wordt bepaalt de levensduur, de kwaliteit en de prijs van de vloer. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze website. Wij kunnen u ook adviseren over welke vloer goed past bij uw situatie. Elke vloer heeft namelijk zijn eigen kenmerken. 

Over ons

Bax Houthandel is ontstaan vanuit een groot aannemersbedrijf in de jaren ’60. Het aannemersbedrijf had veel sloopprojecten waarbij veel grote houten stroken en balken moesten worden afgebroken. Wij maakten van deze onderdelen mooie vloerdelen. Op deze manier hebben wij ons uitgebreid en ondertussen hebben wij al ruim 20 jaar ervaring in de productie en verkoop van houten vloeren voor een scherpe prijs.