Source Promo
Image default
Tuin en buitenleven

Egalisee Bestratingen; voor het kappen en snoeien van bomen in Breda

Zoekt u iemand die uw boom kan snoeien of voor bomen kappen in Breda, Etten-Leur, Zevenbergen of omgeving? Dan kunt u bij Egalisee Bestratingen aankloppen. Wij hebben ruime ervaring in het snoeien en kappen van bomen en beschikken over eigen materieel.

Een goede boomverzorging is essentieel voor de gezondheid van een boom. Wanneer ze op de goede manier gesnoeid worden bevorderd dit de groei en zal de boom mooi blijven. Ons team van Egalisee Bestratingen heeft de juiste kennis en ervaring in huis om uw boom op de juiste manier te verzorgen.

Is de boom nooit goed verzorgd, nu dus niet meer mooi en niet meer te redden? Of is de boom zeer oud waardoor deze niet meer mooi is of staat de boom erg in de weg? In deze gevallen kunt u de boom door ons laten kappen. Het kappen van bomen is specialisten werk, niet zomaar iedere hovenier heeft de kennis in huis om een boom te kappen. Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag. Veiligheid staat bij ons boven alles, niet alleen voor onszelf maar ook voor de omgeving. Wanneer de boom zich dicht rond gebouwen of woningen bevindt zijn we extra alert. Daarom kappen wij een boom altijd stapsgewijs, overzichtelijk en zorgvuldig.

Wanneer wij klaar zijn met het kappen van de boom is alleen de boomstronk met de wortels nog aanwezig. Indien u dit wilt kunnen wij deze ook voor u verwijderen. Dit doen we met behulp van een stobbenfrees of een graafmachine. Welke machine wij gebruiken is afhankelijk van de ruimte die we hebben om te werken. Als ook de boomstronk en wortels van de boom zijn verwijderd kunt u met uw vernieuwde tuin aan de slag. Desgewenst kunnen wij ook uw gehele tuin keurig voor u opleveren.  

Uw sierbestrating leggen wij ook voor u aan

Ook voor het aanleggen van sierbestrating in Breda kunt u bij ons terecht. In het leggen van keramische tegels hebben wij ons zelfs gespecialiseerd. Op welke sierbestrating uw oog ook is gevallen, wij leggen het strak voor u aan. En via onze leveranciers, waar wij goede afspraken mee hebben, kunnen wij aan alle soorten sierbestrating komen.

U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte en een kennismaking met ons.

 

https://www.egaliseebestratingen.nl/