Source Promo
Image default
Energie

De krachtige Deutz motor als hart van aggregaten

Bent u op zoek naar een Deutz motor?

Zoekt u een Deutz motor? Dan is het aan te raden om zaken te doen met een expert op dit gebied. Op deze manier bent u er zeker van dat u werkt met iemand die kijk op de zaak heeft. Wellicht kunt u nog advies inwinnen over andere mogelijkheden van de Deutz motor. Zo weet u zeker dat u het beste van het beste krijgt. Een Deutz motor kopen kunt u daarom het beste doen bij een specialist.

Een aggregaat met een Deutz motor

Een noodstroomaggregaat is in vrijwel alle gevallen voorzien van een verbrandingsmotor. Een Deutz motor heeft de reputatie een fantastisch sterke motor te zijn. Dit resulteert in het feit dat er genoeg aggregaten zijn die een Deutz motor als hart hebben. Bij een aggregaat is het namelijk van groot belang dat een motor constant stroom kan genereren. Vaak worden deze apparaten gebruikt als backup voor branches waarin een stroomuitval een gevaar kan zijn voor het uitvoeren van het werk. Denk aan ziekenhuizen en verzorgingscentra. Maar ook bij situaties waar stroomuitval minder levensgevaarlijk is, zoals evenementen en matrixborden, is het van belang dat een aggregaat uren en uren aaneen kan blijven doorgaan.

Ook voor andere toepassingen

Maar niet alleen voor aggregaten is een Deutz motor geschikt. Ruim 150 jaar geleden bouwde Deutz de eerste scheepsmotoren ter wereld. Tot op heden zijn er ook veel andere toepassingen voor hun motoren. Zo werken agrarische voertuigen en machines op een Deutz motor. En zelfs in industriële machines zit een motor die van deze Duitse makelij is. Dit betekent dat de kwaliteit alom bekend is.

Tweedehands motor van Deutz

Deze hoogstaande kwaliteit betekent ook dat zelfs tweedehands modellen nog prima mee kunnen gaan. De Deutz motor is gebouwd om een zeer lange tijd mee te kunnen gaan. Specialisten hebben deze motoren dikwijls in verschillende types die allemaal verschillende vermogens hebben. Het gaat van motoren van 12 kW tot motoren van 490 kW. Als u bij een specialist aanklopt, kunt u er bijna zeker van zijn dat er een model tussen zit waar u naar op zoek bent. Doe wel altijd navraag of het bedrijf ook de Deutz motor op locatie kan leveren zodat u meteen aan de slag kunt gaan.

https://www.bredenoord.com/nl/kopen/motoren-deutz/