Source Promo
Image default
Beauty en verzorging

De beste haarspullen voor krullen vind je bij hen

Heb jij wilde krullen en wil je deze temmen? Bekijk dan zeker eens de haarspullen voor krullen van Rice Up! Rijstwater. Hun producten zijn natuurlijk en hebben een positief effect op je haar vanaf de wortel. Als je eenmaal rijstwater voor krullen hebt gebruikt, dan wil je niet meer anders. Ervaar het zelf en vraag advies aan de experts van de online webshop.

Deze haarspullen voor krullen zijn 100% natuurlijk

De haarspullen van Rice Up! Rijstwater voor krullen zijn 100% natuurlijk. Het grootste bestandsdeel is namelijk gefermenteerd rijstwater. Door rijst te laten fermenteren worde koolhydraten omgezet in zuren. Deze zuren hebben een positief effect op je haar zonder en de haarzakjes. Hierdoor worden jouw krullen vanaf de wortel gevoed door het rijstwater. Dit proces is een eeuwenoud en vindt zijn oorsprong in China. Daar bevindt zich een dorpje genaamd Huangluo Village, waar de ‘langharige vrouwen’ wonen. De vrouwen uit dit dorp gebruiken traditiegetrouw gefermenteerd rijstwater tijdens het wassen van hun haar, wat zich heeft geresulteerd in prachtig, lang haar.

Gekoelde levering voor langdurig gebruik

Doordat deze haarspullen voor krullen 100% natuurlijk zijn, wordt het ingevroren. Hierdoor verzekerd Rice Up! Rijstwater jou van een hoogwaardige kwaliteit. Jouw bestelling wordt gekoeld geleverd en het is van belang dat je de spullen ook in de vriezer of de koelkast bewaard. Je kunt simpelweg de gewenste hoeveelheid rijstwater voor je krullen ontdooien en gebruiken. Eenmaal ontdooit is het water gedurende zeven dagen houdbaar in de koelkast.

Bestel haarspullen voor krullen eenvoudig online

Voor de meest effectieve haarspullen voor krullen kun je terecht bij Rice Up! Rijstwater. De webshop bevat bordenvol producten met gefermenteerd rijstwater voor krullen. Hierdoor zal jouw haar in een mum van tijd stralen alsof je net bij de kapper vandaan komt. Ontdek het assortiment zelf door naar riceuprijstwater.nl te gaan en plaat jouw bestelling.