Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Dankzij Noot hebben we gemakkelijk een touringcar kunnen huren!

Ik was laatst verantwoordelijk om een touringcar te huren. Als manager van een koor moest ik een touringcar regelen die ons naar Haarlem kon brengen. Maar elk bedrijf waar ik contact mee had, konden ze niet binnen ons budget iets regelen. Totdat ik contact kreeg met met het bedrijf Noot. Daar heb ik goede zaken kunnen doen en ze hielden zich aan hun woord.

Een touringcar huren kan makkelijker!

Van het ene bedrijf naar het ander, het was maar moeilijk om een touringcar te huren bij de bedrijven waar ik contact mee zocht. Bij de ene waren ze allemaal al bezet en de ander vond het budget te laag. Sommige bedrijven waren zelfs zo arrogant dat ze zelfs na een paar minuten in het telefoongesprek gewoon opging. Dat vond ik echt niet netjes en heb daar op gereageerd. Na een paar dagen zoeken in de omgeving, vond ik eindelijk een bedrijf dat mij wel wilde helpen. Het verhuurbedrijf Noot wou mij graag helpen om het koor van mij naar een locatie te brengen. Ze boden zelfs een chauffeur aan die de hele dag het koor heen en terug zou brengen. Ik was totaal verbaasd na alle andere bedrijven die mij afgekeurd hadden. Op de dag zelf heeft Noot ook goede service geleverd. De chauffeur was erg vriendelijk en hielp ons met alle instrumenten in laden. Daarna gingen we een stuk rijden met leuke muziek op de achtergrond. Als dank mocht de chauffeur gratis mee naar het concert van het koor en hij vond het geweldig. Ik kan Noot niet genoeg bedanken voor de goede service.

Noot

Wist u dat u bij Noot veel meer kunt huren?! Van normale auto’s tot limousines, ze hebben het allemaal. Alles om u een fijne dag of transport aan te bieden. Voor schoolreisjes is het ideaal om bij ons een bus te huren. Dan krijgt u voor de hele dag een chauffeur die u brengt en ophaalt van de locatie die wordt besproken. U hoeft niks zelf te regelen!

Wilt u profiteren van de service en diensten van Noot? Bekijk dan de website www.noot.nl voor meer informatie.