Source Promo
Image default
Cadeau

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl 

Taartjes per post

Brievenbusbanket.nl is een online webshop waar u ambachtelijk gebak kunt bestellen wat geleverd wordt door de brievenbus. Brievenbusbanket.nl heeft lang ontwikkeld om taartjes te ontwerpen die precies in de afmetingen van een brievenbus doosje passen. Het verzenden van een brievenbus taartje heeft als groot voordeel dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het gebak aan te nemen van de bezorger. Dit maakt het voor de ontvanger nog makkelijker en daardoor leuker. 

Brievenbusbanket.nl heeft verschillende formaten en soorten taartjes per post. Zo kunt u een keuze maken uit Haagsche Hopjes Banket, Kaneel Banket, Chocolade Banket en Walnoot Sinaasappel Banket. Ook is er de mogelijkheid verschillende soorten te combineren in een groter formaat combinatiebox. Zo heeft de ontvanger een heerlijke proeverij aan brievenbus taartjes. 

Brievenbus Cadeau

Het ontvangen van een brievenbus cadeau van brievenbusbanket.nl is een zeer unieke en smaakvolle ervaring. Als eerste maakt de ontvanger het doosje open en vindt daarin een ansichtkaart met een persoonlijke boodschap van de verzender. Hierna kan de ontvanger heerlijk samen of alleen genieten van het brievenbus taartje. 

Een brievenbus cadeau versturen van brievenbusbanket.nl is voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt. Als eerste bezoekt u de webshop, u maakt een keuze uit het assortiment, u voegt eventueel een persoonlijke boodschap toe en als laaste rekent u gemakkelijk af met IDEAL. Een brievenbus cadeau is geschikt voor allerlei gelegenheden zoals een Moederdag Cadeau, een Valentijns Cadeau of een Verjaardags Cadeau op afstand. 

Zakelijk bestellen

Brievenbusbanket.nl is ook gespecialiseerd in de zakelijke markt of zakelijke bestellingen. Of u nou 10 of 10.000 brievenbus taartjes wilt versturen voor bijvoorbeeld collega’s, personeel of zakelijke relaties, het is geen probleem voor brievenbusbanket.nl 

Sinds kort kunt u ook relatiegeschenken bestellen in uw eigen huisstijl. Neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl voor meer informatie of om de opties te bespreken. E-mails worden doorgaans binnen 2 uur beantwoord. 

https://www.brievenbusbanket.nl/