Source Promo
Image default
Eten en drinken

Boodschappen Doen Als Student – Wat Moet Je Weten?

Dus… Je bent een student. Dat betekend waarschijnlijk veel lange nachten met je neus in de boeken, weekenden in de kroeg en eten dat door oom duo voorgeschoten wordt. Mensen zeggen vaak dat je studenten tijd de leukste tijd van je leven is en dat is dan ook niet voor niks!

Maargoed, er komen wel een hoop dingen bij kijken als je bijvoorbeeld op kamers gaat. Boodschappen doen is hier één van, en dat is precies waar we het in dit artikel over gaan hebben!

 

Boodschappen als een student

Als student let je waarschijnlijk veel meer op de prijs van eten maar ook natuurlijk op wat je lekker vind. Als je de eerste paar weken in je eentje boodschappen gaat doen dan kan het zo zijn dat je er snel achter komt dat je niet echt heel goed weet waar je op moet letten.

Hier dus 5 tips voor het boodschappen doen als student!

 

5 tips!

 

1. Maak een lijstje! 

Een lijstje maken kan natuurlijk ook op je mobiel in plaats van op een papiertje. Online folders zijn hiervoor ook een geweldige manier om alvast snel de aanbiedingen van deze week te bekijken. Bekijk bijvoorbeeld de Plus folder, of de folder van de Dirk voor inspiratie.

 

2. Kijk naar de prijzen

Wanneer je voor het eerst boodschappen gaat doen lijkt alles zo goedkoop. Een verschil van 20 cent lijkt natuurlijk helemaal niks, maar het kan heel hard gaan! 

Het is niet altijd nodig om op elk product te besparen, maar af en toe op de aanbiedingen letten en net iets langer op de schappen kijken scheelt al snel een paar biertjes!

 

3. Doe eens gezond

Ja, ook jij kan gezond doen als student.

Koop eens wat fruit, of… Hoe heet dat ene ook alweer? Ohja, groeten!

Wat gezonder eten scheelt heel wat als het op het studeren aan komt. Dat is natuurlijk ook nog redelijk belangrijk als student zijnde…

 

4. Haal genoeg vooraad

Er is niks meer irritant dan vier keer per week naar de supermarkt lopen. Koop gelijk genoeg voor de hele week zodat je er vanaf bent. Mocht je dan toch wat vergeten kan je altijd nog een keer rijden, maar elke dag naar de supermarkt kan moeizaam worden.

 

5. Vergeet je tas niet!

Elke keer weer dat plastic tasje shiet ook niet op. Koop een keer een goede boodschappen tas en blijf deze gebruiken. Dat is beter voor het mileau en je portomonee.

 

Zoals je ziet komt bij het boodschappen doen wel het een en ander bij kijken. Door deze tips te volgen zorg je ervoor dat je als student gelijk slaagt en niet in de valkuilen trapt waar de meeste met twee benen in springen. Zo houd je elke maand wat extra tijd en geld over.

 

https://www.kupino.nl/