Source Promo
Image default
Business / Marketing and Advertising

Ambachtelijke houten picknicktafel voor jarenlang zitplezier

Is uw tuin al helemaal af? Met een houten picknicktafel maakt u uw tuin nog gezelliger. Daarnaast gaat dit tuinmeubel jarenlang mee, oerdegelijk Nederlands eikenhout!

Uw unieke handgemaakte houten picknicktafel

Bij ons kunt u terecht voor een ambachtelijke, handgemaakte en duurzame houten picknicktafel. Deze tafels zijn gemaakt van eikenhout of douglashout. Ze wegen dan ook wel tussen 150 en 200 kilo! Dit zorgt ervoor dat ze jarenlang meekunnen. De tafels worden niet in grote oplages gemaakt. Elk product is maatwerk en dus uniek. De meeste producten worden dus ook alleen op bestelling gemaakt. Dit betekent overigens niet dat wij niet meerdere tafels tegelijkertijd kunnen leveren.

Particulieren en bedrijven

Wij maken en leveren houten meubels aan zowel particulieren als bedrijven. Onze tafels zijn bijvoorbeeld goed te gebruiken in de horeca. Wanneer u een plein wilt inrichten of een knus buitenzitje wilt creëren, zijn onze tafels zeer geschikt. Gemeenten en hoveniers komen ook geregeld bij ons voor topkwaliteit buitenmeubels. Particulieren kunnen ook terecht bij ons voor een tafel in de tuin. Aangezien onze tafels allemaal maatwerk zijn, worden deze in overleg gemaakt. U heeft vast al een beeld van het gewenste eindresultaat, dit kunt u bespreken met onze timmerman, die bijna alles kan realiseren.

Over het bedrijf

Bij houtenpicknicktafelkopen.nl bent u zeker van hoge kwaliteit. In onze traditionele houtzagerij zijn wij al sinds halverwege de 19de eeuw werkzaam met veel passie, plezier en vakmanschap. Hoewel we vroeger alleen hout verkochten aan de bouw, zijn wij de laatste jaren ook gestart met het maken van tuinmeubelen en deze bleken een succes te zijn. Het succes is vooral te danken aan onze unieke insteek, waarbij elk meubelstuk speciaal voor u op maat wordt gemaakt. Zo heeft u altijd een uniek product in huis. De meeste producten worden dan ook op bestelling gemaakt. Via onze webshop verkopen wij daarnaast ook de standaard producten en afmeting. Deze worden het meest besteld. Neem dus een kijkje op onze website voor inspiratie of neem contact met ons op om uw eigen, unieke idee te bespreken. Wij kijken dan samen met u welke stappen we dan gaan nemen.