Source Promo
Image default
Eten en drinken

Als je het bij deze drankenservice niet vindt, dan vind je het nergens

Ben jij op zoek naar een speciale whisky die nergens te vinden is? Ben je iemand die van speciaalbiertjes houdt of van bijzondere wijn? Of ben je gewoon iemand die na het eten graag een likeurtje of een jenever opentrekt? Of je nu je gasten wilt verrassen met een bijzonder drankje na het eten, of je bent zelf op zoek naar dat perfecte drankje voor jouw gelegenheid, bij Drankenservice André Knol in Almelo hebben ze het vast. Woon je niet in de buurt van deze stad waar zij gevestigd zijn? Dan is er een webwinkel met een nog groter assortiment. Zelfs als je daar niet vindt wat je zoekt, dan regelt deze drankenservice het voor je.

Honderden opties

Bij de webwinkel van deze drankenservice kijk je je ogen uit. Zo zijn er meer dan 500 verschillende soorten whisky’s op voorraad en zal de jenevercollectie ook indruk op je maken. Het is het grootste assortiment gedistilleerde dranken in de regio. Zoek je liever een likeurtje, een goede wijn of een lekkere port voor na het eten? Dan vind je dat bij deze winkel vast ook. En als je liever een paar speciaalbiertjes aanschaft, voor iedere gelegenheid en elk seizoen, dan is er een groot aanbod met allerlei soorten biertjes waar je ongetwijfeld iets geschikts tussen vindt. Er zijn soms honderden opties om uit te kiezen, dus het aanbod bij deze drankenservice is enorm.

De extra diensten

Drankenservice André Knol heeft ook een eigen winkel in Almelo waar het assortiment iets kleiner is dan online, maar je nog steeds probleemloos slaagt. Daar spreek je met een deskundige medewerker voor hulp voor het geval je er niet uit komt. Deze drankenservice biedt ook andere diensten aan, zoals de verhuurdienst van tapinstallaties en het verzorgen van unieke relatiegeschenken. Bestel in beide gevallen op tijd, want deze diensten zijn erg populair. Zo organiseer je een perfect (werk)feestje of een schitterend geschenk.

Gerelateerde artikelen

Geniet van een heerlijke maaltijd bij een Italiaans restaurant in Breda

Waarom Je Beter De Nee/Nee Sticker Op Je Brievenbus Kan Doen

Overheerlijk genieten van de vleesleverancier in Zeeland