Source Promo
Image default
Bedrijven

Aan de slag in de tuin!

Na de afgelopen tijd thuis doorgebracht te hebben, is in de tuin werken misschien wel het beste tijdverdrijf geweest. Wat schoffelen en het gras maaien; maar je kunt natuurlijk ook nu de tijd nemen om het eens echt allemaal anders te doen. Je leest hier een aantal goede tips!

 

Groot onderhoud

Misschien zijn er wel dingen die een grote onderhoudsbeurt nodig hebben. Bijvoorbeeld het zuiveren van de vijver, de overkapping opnieuw schilderen of een nieuwe schutting plaatsen. Ga op tijd op zoek naar een klusjesman of laat je eens adviseren; misschien is het eens tijd voor een andere kleur verf of schapenhek in plaats van de standaard schutting.

 

Aankleding

De zomeravonden zijn er weer sneller dan je denkt; wat betekent dat je alvast aan de slag kunt om op zoek te gaan naar leuke aankleding voor onder je overkapping, in je zithoek of voor in de tuin. Leuke kussentjes, nieuwe verlichting of een likje verf hier en daar. Kleine aanpassingen kunnen al voor een hele nieuwe look zorgen!

 

Planten

Als je dan toch in de tuin aan de slag gaat, is het misschien wel leuk om eens wat nieuws te planten. Je kunt hierbij kiezen voor een andere kleur bloemen, of juist planten die minder onderhoud nodig hebben. Vind je het niet erg om in de tuin bezig te zijn? Kies dan voor die mooie bloemen die wat meer onderhoud nodig hebben. Zo niet; zoek dan naar mooie planten waar weinig onderhoud voor nodig is.