Source Promo
Image default
Dienstverlening

Woning ontruiming uitbesteden, bespaart u tijd en lichamelijke inspanning

Gaat u of familie van u verhuizen? Of is er een naaste van u overleden? Dan kan het prettig zijn om de woningontruiming uit te besteden. Dit kan u de benodigde tijd en lichamelijk werk besparen. Alle Rommel Opgeruimd kan op een professionele manier een huis leeghalen. Of beter geformuleerd; een woning ontruimen. Ze gaan hierbij te werk als een verhuisbedrijf. Nadat u de inboedel die u wilt bewaren heeft uitgezocht, zullen zij de overige spullen netjes inpakken in dozen en deze in neutrale vrachtwagens afvoeren. Dus er worden nooit spullen in een afvalcontainer op straat gegooid. Daarbij is het mogelijk om spullen die in goede staat zijn te schenken aan een goed doel, zodat deze door anderen nog gebruikt kunnen worden.

Ervaren en professionele woning ontruimer

Alle Rommel Opgeruimd kan diverse soorten woning ontruimen. Of het nu gaat om een koophuis of een huurflat. Zij kunnen dit voor u regelen tegen een vaste prijs. Dit bedrijf werkt met vaste medewerkers die 20 jaar ervaring hebben in deze branche. Ook beschikt Alle Rommel Opgeruimd over moderne machines en vervoersmiddelen, zodat er op een professionele manier gewerkt kan worden. Daarnaast is Alle Rommel Opgeruimd geen opkoper van inboedel maar een woningontruimer die uw woning netjes oplevert.

Werkwijze en kostenbepaling

Voor het opvragen van woningontruiming kosten kunt u ze 7 dagen per week bereiken op telefoonnummer: 0252 742 503. U krijgt dan een richtprijs. Voor een exacte prijs dient u een afspraak te maken voor een bezichtiging van de woning. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven welke datum en tijd het beste uitkomt. Aan deze bezichtiging zijn geen kosten verbonden. Na de bezichtiging, ontvangt u een vrijblijvende offerte met een definitieve prijs. Dus geen kosten achteraf. Gaat u akkoord met de offerte, dan wordt er in overleg een datum gepland voor de ontruiming van de woning.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/