Source Promo
Image default
Woningen

Een zorgwoning of recreatiewoning door een ervaren bedrijf laten bouwen

Of u nu een recreatiewoning of een zorgwoning wilt laten bouwen, u wilt dit door een expert laten doen waar u van op aan kunt. Blommers Bouwsystemen is zo’n expert. Dit bedrijf ontwerpt en realiseert een breed scala aan gebouwen. Van tuinhuizen tot dierenverblijven en van garages tot ateliers. Hierbij maken ze gebruik van diverse materialen en kunnen ze uiteenlopende stijlen realiseren. Het bijgebouw dat u voor ogen heeft, kunnen ze zeker voor u neerzetten. Hierbij staan uw wensen voorop, maar wordt uiteraard ook gekeken naar de bouwstijl van andere objecten op uw perceel. Wanneer u bijvoorbeeld een zorgwoning laat bouwen in uw tuin, zorgen ze ervoor dat de stijl van dit object aansluit op de architectuur van uw woning.

Laat een zorgwoning bouwen en houdt uw dierbare dicht bij huis

Een zorgwoning laten bouwen, is in veel gevallen een mooie oplossing om dierbaren dicht bij huis te laten wonen, ondanks dat ze veel zorg nodig hebben. U heeft hier niet eens een vergunning meer voor nodig, want dit wordt vanuit de overheid breeduit gestimuleerd. Of het nu gaat om een ouder iemand of iemand met een lichamelijke of verstandelijke handicap, een zorgwoning geeft hen de mogelijkheid om langer zelfstandig te blijven wonen. Dat is voor hen prettig en voor u is het ook fijn, want u heeft uw dierbare dicht bij huis. Wanneer u uw zorgwoning door Blommers Bouwsystemen laat bouwen, kunt u er zeker van zijn dat deze van alle gemakken voorzien is en aan al uw eisen voldoet. Het enige waar u zich vervolgens nog om hoeft te bekommeren is de zorg van uw dierbare. Het ontwerp en de bouw worden verzorgd door de experts van Blommers Bouwsystemen.

Een recreatiewoning laten bouwen die aan al uw wensen voldoet

Wilt u een recreatiewoning laten bouwen? Ook dat kunt u met een gerust hart aan Blommers Bouwsystemen overlaten. Ze gaan graag samen met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken. Wordt het een woning van hout, steen of beton? Of wilt u een combinatie van deze materialen? Het is allemaal mogelijk. Nadat uw wensen in kaart zijn gebracht, wordt er een ontwerp gemaakt. Geniet dit uw goedkeuring? Dan zullen ze de recreatiewoning bouwen. Elke stap van het proces wordt dus in samenspraak met u genomen.