Zorg voor een interim inkoper tijdens de drukste periodes in het jaar

Zit u als bedrijf in de drukste periode van het jaar of heeft u een piekmoment en kunt u wel wat hulp gebruiken? Dan is een interim inkoper de perfecte oplossing. Wanneer u handen te kort komt om uw doelen te bereiken, is het fijn als er professional met u mee kan kijken en u uit de brand kan helpen. U wilt tenslotte niet dat uw werkzaamheden stil komen te liggen en vertraging oplopen. Wanneer u wel wat extra hulp kunt gebruiken, kunt u altijd bij een specialist als INSINC terecht voor inkoop detachering. Dit bedrijf zorgt voor vakman of vakvrouw die zijn of haar vak verstaat en goed binnen uw team past. Zo gaan uw werkzaamheden te allen tijde door en loopt u als bedrijf geen omzet mis.

Inkoop detachering van hoog niveau

INSINC is een inkoopadviesbureau waar u terecht kunt voor inkoop detachering. Wanneer u een interim inkoper in huis haalt van deze specialist weet u zeker dat uw inkoopsucces succesvol voortgezet wordt. De specialisten die dit bedrijf levert, hebben de nodige expertise en professionele knowhow in huis, maar passen ook binnen uw bedrijf en het team waarmee ze gaan werken. Ook worden ze geselecteerd op het feit dat ze alleen en in groepsverband kunnen werken. Dankzij hun expertise kunnen ze de grote lijnen uitstippelen. INSINC kijkt voor hun inkoop detachering naar doeltreffendheid, flexibiliteit en enthousiasme. Hierdoor zijn is elke interim inkoper multi-inzetbaar.

Neem contact op voor een interim inkoper

Wanneer een van uw inkopers ziek thuis zit of als u het onverwachts drukker hebt, dan zijn extra handen altijd handig. U wilt dan wel dat u iemand in huis haalt die weet wat hij of zij moet doen zodat u zich bezig kunt houden met uw eigen werkzaamheden. Heeft u interesse in een interim inkoper van INSINC voor uw organisatie? Dan kunt u eenvoudig contact opnemen met een van hun medewerkers. Zij bespreken graag de mogelijkheden met u op het gebied van inkoop detachering.