Xantion is betrouwbaar en bijdetijds

Op zoek naar een betrouwbaar ICT bedrijf in Amersfoort die het hele beveiligingssysteem up-to-date houdt? Xantion is wat u zoekt! Wij beheren namelijk al uw systemen, daarbij horen dus ook alle service in het netwerk, zoals de beveiligde verbindingen naar de leveranciers en thuiswerkplekken. Daarnaast zorgen wij voor back-up bestanden. In het geval van storing of een fout van u of één van uw medewerkers bent u verzekerd van een back-up. Dankzij de kennis die wij in de loop der jaren hebben opgedaan en nog steeds opdoen weten wij de digitale omgeving voor iedereen veilig te houden. Dat beperkt zich niet alleen binnen de kantoormuren, maar ook daarbuiten. Bij ons weet u zeker dat al uw bestanden veilig worden beheert en beheerst. 

ICT bedrijf uit Amersfoort zorgt voor een beveiligde ICT-omgeving voor iedereen

Xantion, uw ICT bedrijf uit Amersfoort heeft jarenlange ervaring die zij dankbaar kunnen inzetten voor een beveiligde ICT wereld voor iedereen. Ons motto is niet voor niets: “ICT is bij ons zoiets als water uit de kraan.” Water is zoals iedereen weet een eerste levensbehoefte waar iedereen toegang toe moet kunnen hebben. Tegenwoordig geldt dat ook ICT, ook dat is iets wat helemaal op orde moet zijn. Daar zorgen wij voor tegen eerlijke prijzen. Bij ons loopt u niet aan tegen onverwachtste verrassingen. Wij berekenen alles aan het begin van onze samenwerking en verrekenen dit in een maandelijks bedrag. Zo loopt u niet aan tegen onverwachtste investeringen, maar bent u verzekerd van een beveiligde ICT-omgeving tegen een vast maandelijks bedrag. 

Service op maat

Bij Xantion staan wij altijd klaar voor onze klanten met een grote glimlach. U kunt altijd bij ons terecht met al uw vragen. U wordt dan direct door één van onze collega’s geholpen in plaats van dat u eerst een keuzemenu krijgt. Dat vinden wij zo onpersoonlijk, wij staan graag onze klanten zelf te woord, zodat wij meteen de koe bij de horens kunnen vatten en actie kunnen ondernemen als dat nodig blijkt te zijn. Lijkt Xantion u wel iets, neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij leveren aan al onze klanten een pakket op maat. Het is maar net wat u nodig heeft.