Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Tevreden klanten zijn van cruciaal belang

Bedrijven die hun klanten niet serieus nemen kunnen het vandaag de dag wel schudden. Aandacht voor de klant wordt steeds crucialer. Met social media die de afgelopen jaren zijn intrede heeft gedaan kunnen alle negatieve ervaringen die klanten met een bedrijf hebben in een heel snel tempo rond gaan. Meningen worden sneller gevormd dan ooit.

Niet communiceren is één van de grootste valkuilen. Voor klanten is er weinig vervelender als een bedrijf dat niet terugpraat. Het gesprek aan gaan met je klanten is onvermijdelijk. Tenminste, als het bedrijf een beetje serieus genomen wilt worden. Meestal gaat de grootste onvrede al weg als je ze te woord staat. Klanten afwimpelen is ook niet heel verstandig. Het kan zijn dat een telefoontje erg ongelegen komt, maar ophangen is vragen om problemen. Neem echt even de tijd voor de klant. Als dit niet gedaan wordt is de kans aanwezig dat de onvrede van de klant over gaat in woede en dat is natuurlijk het laatste waar een bedrijf op zit te wachten. Andere voorbeelden van dingen die men beter niet kan doen als we met klanten communiceren zijn niet serieus nemen, de klant opdringen met een bepaald product of tegen de klant ingaan.

Bovenstaande spreekt misschien voor zich, maar toch zijn er veel bedrijven die dit nog niet goed aanpakken. Dit kan zijn om dat ze een slechte telefoniste hebben, maar het kan ook zijn dat er simpelweg weinig tijd is om klanten uitgebreid te woord te staan. Als dit bij uw bedrijf het geval is, is het raadzaam om eens na te denken over het uitbesteden hiervan. Er zijn veel bedrijven een telefoonservice aanbieden. Gemiste oproepen en ontevreden klanten zijn hiermee verleden tijd. Ze worden namelijk altijd netjes te woord gestaan door uw persoonlijke secretaresse. Voor meer informatie kunt een kijkje nemen op antwoordservice-telefoonservice.nl.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl