Source Promo
Image default
Woning en Tuin

Schakel deze specialisten in om een eiken vloer te laten leggen

Is uw huidige vloer aan vervanging toe en bent u op zoek naar nieuwe vloer? De kans is groot dat u moeite heeft om een bepaalde vloer te kiezen. U heeft namelijk de keuze uit talloze verschillende soorten vloeren, met ieder bepaalde voor- en nadelen. U heeft bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om te kiezen voor een eiken vloer. U profiteert in dat geval van diverse voordelen. Eikenhout is namelijk een harde houtsoort, waardoor het weinig last heeft van temperatuurschommelingen. Hierdoor is het ook uitermate geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. U heeft dus nooit meer last van koude voeten wanneer u besluit om een eiken vloer te laten leggen. Een bijkomend voordeel van deze harde houtsoort is het feit dat beschadigingen minder snel voor zullen komen. Wanneer deze toch ontstaan, zijn de daarnaast minder zichtbaar. Het is dus zeer verstandig om een eiken vloer te laten leggen door de specialisten van Jos Habraken uit Liempde, nabij Boxtel.

De verschillende soorten hout

U kunt de specialisten van Jos Habraken niet enkel inschakelen om een eiken vloer te laten leggen. Zij hebben namelijk ruime ervaring met houtbewerking, waardoor zij in staat zijn om ook diverse andere houtsoorten te bewerken. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Esdoorn
  • Essen
  • Grenen

Deze houtsoorten hebben op zichzelf ook weer voor- en nadelen ten opzichte van een eiken vloer. De experts van Jos Habraken uit Liempde, in de buurt van Boxtel, voorzien u graag van aanvullende informatie zodat u de juiste vloer aanschaft voor uw toepassing.

Doe inspiratie op in de showroom van deze specialist

Wilt u meer weten over de dienstverlening van deze experts in houtbewerking of wilt u graag zien wat zij allemaal voor u kunnen betekenen? Bezoek dan gerust eens hun showroom in Liempde, in de omgeving van Boxtel. U kunt daarnaast ook contact opnemen met deze specialisten om eventuele vragen te stellen. Zij staan u graag te woord.

https://joshabraken.nl/