Samen met vrienden of alleen: geef je nu op bij Search4love!

Een speeddate Den Haag avond die tot in de puntjes is verzorgd. Alleen maar leuke vrijgezellen van jouw leeftijd en afkomstig uit Den Haag en omgeving. Een toplocatie met genoeg ruimte voor de anderhalve meter-afstand. Smakelijke hapjes en heerlijke cocktails. Dit is kort samengevat wat je kunt verwachten als je je opgeeft voor een Search4love speeddating event. Millers aan het Plein nummer 10 is de locatie. Millers serveert overheerlijke biertjes als oud bruin, dubbel, blond, ipa, kriek, saison, tripel, witbier en stout. In de cocktailbar zijn onder meer Moscow Mule, Amaretto Sour, Long Island Iced Tea, Southern Peach en Margarita te bestellen. Wijnliefhebbers voelen zich ook helemaal thuis bij Millers. Op de kaart staan sparkling wines als Prosecco Spumante Extra Dry, Piper Heidsieck Brut Champagne en Les Vénérables Chablis. Houd je van aromatisch wit? We kunnen de Franse Elzas Pinot Gris en de Spaanse Ricardo Sanz Rueda Menade Verdejo (biologisch!) aanraden. Fruitig rood-drinkers kunnen hun smaakpapillen verwennen met de Italiaanse Veneto Bolla Bardolino Classico of de Zuid-Afrikaanse Breede River Valley Merwida Pinotage. We zouden nog wel even door kunnen gaan, maar verwijzen je voor nu door naar de website van Millers Den Haag.

De speeddating Deventer avonden worden professioneel begeleid door gastvrouw Roline. Zij heet iedereen welkom, deelt de persoonlijke speeddatekaarten met pen uit, beantwoordt vragen en helpt degenen die het even niet meer weten tijdens een speeddate. Ze zal er ook voor zorgen dat de dates op tijd beginnen en eindigen. Daarvoor zal steeds een begin- en eindsignaal te horen zijn. Tussen de dates door is het zaak op je kaart in te vullen of je een klik ervaarde. Zodra de laatste date voorbij is, worden de ingevulde kaarten opgehaald en gaat het Search4love-team aan de slag om de ‘matches’ eruit te halen. In de tussentijd kun jij nog een laatste drankje bestellen. Wij hopen dat je een leuke avond zult hebben en we duimen voor een geweldige match!

 

https://www.search4love.nl

5 manieren om een ​​vrouw verliefd op je te laten worden

Het is de droom van elke man om een ​​mooie en loyale vriendin te hebben. Je kan het lezen in je horoscoop, bv. Horoscoop Steenbok of Horoscoop Waterman, en er werk van maken. Het vervelende is dat vrouwen niet gemakkelijk verliefd worden. Ben je een man en ben je geïnteresseerd in het verliefd maken van een meisje op jou? Hier zijn enkele dingen die u moet doen:

Heb een eigenleven

Je zou je leven rond de vrouw niet moeten vormen – je zou daarheen moeten gaan en van de wereld genieten. Je zou bijvoorbeeld moeten fietsen, skiën, paardrijden of een andere activiteit die je interesseert. Als er leuke uitgaans gelegenheden in jouw buurt zijn, moet je daar naar toe gaan. Door dit te doen, laat je zien dat je een interessant persoon bent en is ze geïnteresseerd in meer over jou te weten wil komen. Als vuistregel kun je haar vragen wat ze doet en proberen haar bij haar activiteiten te vergezellen, omdat dit zal aantonen dat ze een zelfstandige vrouw is.

Laat je leeftijd zien

Het is een bekend feit dat vrouwen veel sneller volwassen worden dan mannen. Om je kansen te vergroten dat een vrouw verliefd op je wordt, moet je altijd volwassenheid tonen. Dit vraagt ​​van je dat je op een volwassen manier met verschillende situaties omgaat. Als het gaat om financiën, zou u verantwoordelijk moeten zijn voor uw uitgaven en hier laten zien hoe volwassen u bent. Je moet haar ook laten zien hoe serieus je bent over je carrière.

Wees trouw

Wie houdt er niet van een trouw persoon? Om een ​​vrouw verliefd op je te laten worden, moet je haar laten weten dat je alleen ogen hebt voor haar en niemand anders. Veel mannen vertellen hun vrouwen gewoon hoeveel ze eerlijk en trouw zijn, maar handelen anders. Je moet haar niet alleen vertellen dat je haar ook moet laten zien dat je trouw bent.

Wees Betrouwbaar

Naast trouw te zijn aan haar, moet je ook betrouwbaar zijn. Dit vraagt ​​je om haar te helpen wanneer ze hulp nodig heeft. De hulp kan emotioneel, financieel of iets anders zijn. Een vrouw voelt zich erg veilig als ze weet dat er iemand is om haar te ondersteunen en haar hand vast te houden in tijden van problemen.

Geef haar geschenken

Er wordt gezegd dat vrouwen van geschenken houden; daarom zou je het je moeite moeten doen om het meisje in je leven een geschenk te geven. Voor ideale resultaten moet je haar de geschenken geven tijdens de speciale gelegenheden in haar leven. Je kunt haar bijvoorbeeld een cadeau geven tijdens haar verjaardag. Het is ook goed om haar te verrassen als je lang bent gebleven zonder haar iets te geven.

Bron:
Sterrenbeeld | Horoscoop Vissen

https://zodiac-horoscoop.nl/