Nieuwe mogelijkheden voor uw business dankzij Virgoleads Turnhout


Ik ben een contract aangegaan met de firma Virgoleads uit Turnhout om zicht te krijgen op eventuele business leads binnen het B2B segment. Sinds april van dit jaar, werk ik als zelfstandig ruitenwasser. Uit marktonderzoek bleek dat er mijn regio nog veel vraag was naar ruitenwassers bij particulieren aan huis. Maar nu wil ik nagaan of er eventueel ook mogelijkheden zijn bij bedrijven. En of ik hier op in kan spelen binnen mijn mogelijkheden.

 
Ik heb gemerkt dat particulieren vaak niet gericht zijn op het kostenplaatje van het geheel, maar eerder op de kwaliteit van het werk. Ik denk dat ik naar bedrijven toe, mijn tarieven wel moeten aanpassen.Zowieso zijn die oppervlaktes vaak groter, steek ik er meer materialen en tijd in. Dus dat zal ik nog moeten bekijken en aanpassen. 

Eerst kan ik met de hulp van Virgoleads achterhalen of er voldoende business leads zijn.  Om daar dan verder op in te spelen.