Meer opbrengsten dankzij Virgoleads

De samenwerking met Virgoleads uit Turnhout, heeft mij een heel nieuw inzicht gegeven in B2B leadgeneratie. B2B leadgeneratie in België is eigenlijk het gericht op zoek gaan naar nieuwe bedrijven als mogelijke klanten op basis van Pull-marketing. 

Als oudste zoon van een horecagroothandelaar, ben ik  als vanzelf in business wereld terecht gekomen, van jongs af aan. Nu maak ik, sinds kort, professioneel zelf deel uit van de onderneming, maar van het aantrekken van nieuwe klanten of bedrijven ken ik niets. 

In de stafvergadering kwam ter spraken dat we opnieuw beroep zouden doen op de firma  Virgoleads uit Turnhout. We hadden hier in het verleden vaker beroep op gedaan, altijd met succes. En dus zijn we sinds kort weer met hen in zee gegaan. 

Ik heb de samenwerking als zeer exclusief en professioneel ervaren. En zoals ik al zei, heeft het mij veel bijgebracht. Ik ben er zeker van dat het ons in de toekomst letterlijk en firguurlijk veel zal opbrengen. En dat allemaal aan een zeer redelijke kostprijs.