Top 10 beste websites voor webontwikkelaars

Elke webdesigner, of hij nu freelancer is of op kantoor werkt, heeft zijn eigen technologieën die hij gebruikt bij het maken van nieuwe projecten. Tegelijkertijd is er een lijst met sites die alle webontwikkelaars gebruiken. Ze helpen de kwaliteit van het product te verbeteren en trekken zoveel mogelijk bezoekers. 10 van dergelijke sites worden hieronder besproken.

 Github.com

Deze bron is een soort sociaal netwerk, maar is alleen bedoeld voor niet voor een breed publiek, maar voor specialisten op het gebied van informatietechnologie. Elke webdesigner zou hier een account moeten hebben.

Deze service heeft meer dan 1000 logo’s die bedoeld zijn voor gebruik door webontwikkelaars in hun projecten. Ze zijn allemaal van uitstekende kwaliteit, maar tegelijkertijd hoef je er geen cent voor te betalen. Een van de belangrijkste pluspunten van de keuze van afbeeldingen hier is dat bij het inzoomen de kwaliteit niet verloren gaat. Dit is allemaal te danken aan vectortechnologie. Deze foto’s wegen natuurlijk veel, maar voor zo’n hoge kwaliteit kun je digitale ruimte van enkele gigabytes opofferen.

 Pixabay.com

En dit is een andere service die veel gratis afbeeldingen biedt om uit te kiezen. Een zeer handige ingebouwde zoekmachine helpt u bij het vinden van een geschikte foto. Hier kunt u elke categorie kiezen en de tips gebruiken om vergelijkbare afbeeldingen te vinden.

Nick-name.ru/generate/

Deze site helpt je als je zo snel mogelijk een unieke bijnaam moet verzinnen. Het genereren van bijnamen is gebaseerd op drie algoritmen, die elk hun eigen mate van complexiteit hebben. De gebruiker kan zelf de beginletter instellen. U kunt ook handmatig een algoritme selecteren. De aangemaakte bijnaam kan op deze site worden geregistreerd, waarna deze combinatie van symbolen niet langer beschikbaar is voor andere gebruikers.

 Masonry.desandro.com

En deze bron zal degenen helpen die niet willen nadenken over het maken van paginarasters. Hier kunt u elk willekeurig raster selecteren en de blokken worden automatisch aangepast aan de vereiste afmetingen.

  Dummytextgenerator.com

Deze tekstgenerator is opmerkelijk omdat hij in staat is om tot 2.500 woorden te maken. In dat geval kunt u van tevoren aangeven hoeveel alinea’s er in de tekst zullen staan. Het maximaal mogelijke aantal is 100. U kunt ook html-tags en vetgedrukte tekst opnemen. Bovendien kan de generator willekeurige titels genereren.

 Premiumpixels.com

Deze bron helpt iedereen die op zoek is naar PSD-lay-outs en WordPress-thema’s. U hoeft niets te betalen voor het downloaden van materiaal.

  Devdocs.io

Hier vindt u documentatie voor bijna elke ontwikkelingstechnologie. Dit is best handig, omdat u niet veel tijd hoeft te besteden aan het zoeken naar informatie over elke afzonderlijke technologie en veel verschillende sites moet bezoeken.

  Fontstorage.com

Deze site heeft veel verschillende lettertypen die gratis aan gebruikers worden aangeboden. De bron is handig in gebruik, omdat het meteen laat zien hoe het lettertype eruit zal zien op de website die wordt gemaakt.

 Mapbox.com

Deze bron zal aantrekkelijk zijn voor diegenen die willen dat het gedeelte “Contacten” op hun website anders is dan gewone Google maps. Hier kunt u uit verschillende opties die kaarten kiezen die, naar de mening van de webdesigner, goed in zijn site passen. U kunt uw kaarten bijvoorbeeld in een ruimtestijl ontwerpen of ze laten lijken alsof ze met de hand zijn getekend. Het moet gezegd dat deze service wordt betaald. U kunt de kaarten echter gratis lenen, op voorwaarde dat ze niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt.

 

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com

BE: +32 499 41 46 24

Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

website maken prijs

https://webdevelopmentapp.com/nl/prices.html

Go Online: online marketingbureau in Nijmegen

Go Online is een online marketingbureau in Nijmegen, dat zich richt op het verbeteren van de zichtbaarheid van jouw bedrijf zodat jouw bedrijf kan groeien en een hogere omzet kan bereiken. Wil jij een hogere positie in Google en andere zoekmachines krijgen om meer succes te bereiken? Dan kunnen wij jou helpen met onze uitstekende kennis van SEO en onze unieke YSOS-methode. Hierbij staat jouw succes op de eerste plaats, want Your Success is Our Succes!

Succesgarantie: Your Success is Our Success

Ons online marketingbureau kijkt aandachtig naar het karakter en de sterke punten van jouw bedrijf, met het oog op de behoeften en de kenmerken van jouw doelgroep. Daarom gaan we eerst uitgebreid met jou in gesprek vanuit ons bureau in Nijmegen om jouw wensen, budget en verwachtingen vast te stellen. Dan formuleren we het perfecte marketingstrategie voor het succes van jouw bedrijf, waarbij we jouw wensen als topprioriteit stellen.

Online marketing door middel van SEO

Naast dat wij zorgen voor het ontwikkelingen en ontwerpen van jouw website en de nodige softwarekoppelingen vaststellen, richten wij ons uiteraard ook op het leveren van content. Het creëren van kwalitatief goede en relevante content is namelijk tijdrovend voor bedrijven, maar wij zorgen er met onze kennis van SEO (zoekmachine optimalisatie) voor dat jouw website een hoge positie in Google bereikt. Dit doen we onder andere door het gebruik van relevante trefwoorden en trefwoordcombinaties.

Online marketingbureau gevestigd in Nijmegen

Online marketingbureau Go Online in Nijmegen kijkt niet alleen naar een mooie website, een groter bereik van jouw website en hogere aantallen bezoekers, maar zorgt ervoor dat jouw bezoekers ook hooggekwalificeerd zijn, en dus daadwerkelijk interesse tonen in de diensten van jouw bedrijf. Wij onderscheiden ons van andere online marketingbureaus door te kijken naar de verbetering van lokale zichtbaarheid, marketingcampagnes en de wisselwerking tussen online en offline reclame. Want marketing stopt niet bij het maken van een kwalitatief goede website en relevante content. Wij zorgen ervoor dat bezoekers klanten worden en dat kwalitatief goede online marketing leidt tot succes voor jouw bedrijf door middel van een verbeterde zichtbaarheid en slimme zoekmachine optimalisatie. Ga naar www.goonline.nl/ voor meer informatie. 

Waarom SEO uitbesteden?

Je SEO uitbesteden is verstandig voor veel ondernemers. De stijging in populariteit van internet heeft veel bedrijven de kop gekost. Echter zijn er ook veel bedrijven die hier juist voordelen uit wisten te halen. Vooral de bedrijven die hoger in google zijn gekomen. Vandaag de dag is het dan ook nog steeds mogelijk om een site te optimaliseren. Echter zal je hier wel tijd en zeer waarschijnlijk geld in moeten stoppen. Een website bouwer met verstand van SEO kan je hier goed bij helpen.

Wat maakt een site succesvol

Ten eerste is het natuurlijk van belang dat je site iets moois, iets bijzonders uitstraalt. Echter kan je site er prachtig uit zien, maar geen bezoekers hebben. Iets anders dat dus van belang is, is online marketing. Hetgeen waar we het dan voornamelijk over hebben, zijn SEO diensten. SEO diensten zorgen ervoor dat je vindbaar wordt in bijvoorbeeld Google. Het gaat hier om teksten die inspelen op populaire zoekwoorden. Hierdoor komt je site hoger in Google te staan en zul je meer potentiële klanten trekken. Veel bedrijven kiezen voor SEO uitbesteden, dit omdat ze hier zelf geen expertise in hebben en het veel tijd kan kosten om dit wel te krijgen. Een methode die bij SEO wordt toegepast is linkbuilding.

Linkbuilding

Naast goede teksten waardeert Google het ook als jouw site genoemd wordt door andere sites. Dit omdat je hierdoor betrouwbaarheid uitstraalt. Echter is dit voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn erg lastig om dit voor elkaar te krijgen. Linkbuilding uitbesteden is dan ook aan te raden. Hierdoor laat je het werk doen door bedrijven die weten wat ze doen. Met als gevolg meer bezoekers. Linkbuilding uitbesteden is erg populair onder kleinere bedrijven. Dit omdat zij vaak niet de capaciteit hebben om dit zelf in handen te nemen. Grotere bedrijven hebben vaker zelf een team samengesteld die dit voor hun doen. Bij SEO uitbesteden is linkbuilding vaak bij in begrepen. Hierdoor hoef je je als bedrijf zijnde geen zorgen meer te maken over de online marketing.

 

Het vinden van een linkbuilding specialist

“Op zoek naar een ervaren linkbuilding specialist?” Zoveel mensen bieden tegenwoordig deze diensten aan. Het kan best lastig zijn om een keuze te maken uit de vele aanbieders. Belangrijker is echter dat er wordt gekozen voor een professional. Het is enorm belangrijk dat de SEO diensten professioneel worden uitgevoerd. Wanneer dit niet professioneel gebeurt kan dit nadelige gevolgen hebben. Niemand zit te wachten op een daling in de zoekresultaten. Kies voor een ervaren linkbuilder die weet wat ie doet. Dit dient met de uiterste zorg en precisie te worden uitgevoerd. Enkel een ervaren specialist zal dit tot een goed einde kunnen brengen. Positieve gevolgen resultaten worden er alleen bereikt bij een slimme aanpak!

Hoge kwaliteit linkbuilding

“Ga voor een expert!” Experts op het gebied van linkbuilden pakken het slim aan. Ze kiezen enkel voor links van een hoge kwaliteit. Hierbij gaat het dan ook op de kwaliteit en niet om de kwantiteit. Het is een misverstand dat de hoeveelheid links een belangrijke rol speelt. Het gaat juist om het aantal relevant / kwaliteit-links. Hoe hoger de kwaliteit van de backlinks, des te beter de score. Een hoge score kan alleen worden bereikt bij een slimme aanpak. Ga dan ook niet in zee met linkbuilders die meteen gouden bergen beloven. Geduld is broodnodig om het gewenste effect te bereiken. Dit kan in sommige gevallen al binnen een paar weken plaatsvinden maar kan ook langer op zich laten wachten. Goed werk vraagt tijd! Een klein beetje geduld is dus wel op zijn plaats.

Hoger in Google

Topresultaten bereiken? Hoger in Google is mogelijk voor iedere website. Natuurlijk wil iedereen graag bovenaan staan. Door gebruik te maken van een linkbuilding specialist kan een forse verbetering altijd worden bereikt. Voor de ene website is het makkelijker dan voor de andere. Allerlei omliggende factoren komen hierbij om de hoek kijken. Een linkbuilding specialist zal altijd in goed overleg werken. Het is belangrijk om te weten wat er zoal verwacht kan worden. Een betere positie is mogelijk voor iedereen. Denk niet dat het inhuren van een specialist een dure uitgave is. De kosten vallen echt reuze mee. Linkbuilding uitbesteden is betaalbaar voor ieder bedrijf. De investering zal zich altijd terugverdienen. Vooral op de langere termijn is linkbuilden een slimme investering. Vraag gerust eens om meer informatie of een prijsopgaaf.