ICT-bedrijf in Arnhem inhuren? Schakel Xantion nu in!

Kunt u de deskundigheid van een ICT-bedrijf in Arnhem gebruiken? Dat is geen enkel probleem. Xantion wil graag ICT toegankelijk maken voor iedereen – “ICT moet zo vanzelfsprekend zijn als water uit de kraan”. Voor een vast bedrag per maand krijgt u een gehele ICT-ontzorging zodat u zich volledig kunt focussen op het bedrijf. Binnen deze prijs valt ook de storings- of technische dienst als u problemen ervaart met uw netwerken, services en apparaten. Xantion werkt ook in drie teams die elk gekoppeld worden aan een bedrijf. Zo krijgt u altijd persoonlijk advies en weet u ook wie u kunt bereiken bij problemen of voor vragen. Dit scheelt keuzemenu’s en een hoop wachttijd.

Wat kunt u van Xantion verwachten?

Als u Xantion als uw ICT-bedrijf in Arnhem inschakelt, kunt u gehele ICT-ontzorging verwachten. Deze ontzorging is inclusief servers, netwerken maar ook alle vragen van uw werknemers of andere gebruikers. Ook scheelt het u een hoop geld omdat u enkel een vast bedrag betaald per werkplek – geen verborgen kosten. Ook kunt u rekenen op ICT beheer. U kunt de ICT infrastructuur aan Xantion overlaten, dus ook de servers, routers, switches en andere apparaten. Ook kunt u altijd terecht voor advies of consultancy. Alles wordt vertaald naar een niveau dat voor iedereen begrijpelijk is. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over moeilijke begrippen of onbekende afkortingen. Bent u meer op zoek naar zakelijke telefonie? Dan kunt u VoIP of een Cloud aanvragen. VoIP is bellen via het internet dat gekopped is aan uw telefoon zodat u overal waar u zich bevindt, kunt bellen naar (zaken)relaties en werknemers. Dit is 24 uur per dag, iedere dag van de week beschikbaar. Via de Cloud kunt u alle belangrijke bestanden opslaan zodat u overal waar u maar bent toegang heeft tot deze bepaalde documenten.

Over Xantion

Xantion wil graag het verschil maken. Daarom gaan zijn eerlijk, creatief, gedreven, toegankelijk en praktisch aan het werk zodat het begrijpelijk is voor iedereen (ook voor mensen die totaal niet bekend zijn met de wereld van ICT).