Een stoeldop tegen krassen helpt écht

Iedereen krijgt wel eens met krassen op doe vloer te maken. Je wilt natuurlijk dat krassen niet tot nauwelijks zichtbaar zijn. Dat is helaas niet in elk geval mogelijk. Soms weten we niet eens hoe de krassen op de vloer terecht zijn gekomen. De kans bestaat dat deze ontstaan zijn omdat er een (spits) voorwerp over de vloer geschoven is. Het is makkelijk de schuld bij de kinderen te leggen, hun speelgoed blijft op de grond liggen en kan schade veroorzaken. Maar vergeet zeker niet het zware meubilaire in je woning, denk aan stoelen en tafels die regelmatig verschoven worden. Stoelen worden vooral vaak verschoven of opgetild. Als je dit zonder vloerbescherming doet is de kans groot dat je krassen maakt.

 

Bescherm je vloer met een stoeldop

Om beschadiging op je vloer te voorkomen zijn er een aantal opties die je misschien zouden kunnen helpen. Te beginnen met de stoeldop, deze stoeldoppen zijn makkelijk te bevestigen onder de poten stoelen en blijven stevig zitten. Stoelpootdopjes zijn een snelle oplossing tegen krassen op je kostbare vloer. Een stoeldop zijn in vrijwel alle basis kleuren verkrijgbaar.

 

 

Een vloerkleed is meer dan decoratie

Een vloerkleed is ook een slimme optie. Het is aan te raden een kleed groot genoeg te pakken zodat zowel de tafel als alle stoelen erop passen. Een ruw vloerkleed wordt afgeraden, dit maakt krassen en is niet comfortabel om overheen te lopen. Afhankelijk van het soort vloerkleed kan deze ook kleine krasjes maken. Het nadeel van een vloerkleed is dat je de vloer die je wil beschermen omdat je het zo mooi vindt, volledig bedekt.

https://stoeldopshop.nl/

Cupcake vormpjes voor allerlei gelegenheden vind je in deze webshop

Wil je jouw gasten verrassen met leuke cupcakes tijdens een feestje? Kies dan voor leuke cupcake vormpjes om je cupcakes in te serveren of om deze op een leuke manier op tafel te zetten. Iedereen die zelf cupcakes maakt, wil immers ook een mooie presentatie! Ben je benieuwd waar je leuke cupcake vormpjes kunt kopen? Dat kan namelijk heel gemakkelijk online bij Daily Style. In deze webshop vind je alles om jouw feestje een groot succes te maken. Of iemand nu jarig is of een echtpaar een gouden jubileum viert, je vindt hier altijd de meest passende cupcake vormpjes voor elke gelegenheid. Bij een gouden of zilveren huwelijk passen bijvoorbeeld de gouden of zilveren vormpjes perfect. Wanneer er een kind geboren is, is het een leuk idee om voor blauwe of roze cupcake vormpjes te kiezen. Dankzij het assortiment van deze aanbieder vier je je feestje altijd op de perfecte en meest feestelijke manier!

Kies ook voor duurzaam wegwerpservies

Wanneer veel gasten op jouw feestje komen eten en drinken, is het verstandig om te kiezen voor duurzaam wegwerpservies. Zo draag je je steentje bij aan een het milieu, want je hoeft aan het einde van de dag niet een hoop plastic onnodig weg te gooien. Waarom niet kiezen voor kartonnen servies en bestek van hout en bamboe? Bij Daily Style koop je altijd kwalitatief hoogwaardig én duurzaam wegwerpservies voor jouw gelegenheid. Tevens heb je de keuze uit allerlei kleuren en prints, zodat je ook nog eens duurzaam wegwerpservies koopt dat past bij de sfeer of het thema van je feestje.

Bestel je benodigdheden eenvoudig online

Maak het jezelf gemakkelijk en bestel direct jouw cupcake vormpjes en duurzaam wegwerpservies in de webshop van Daily Style. Denk je dat je te laat bent met het bestellen van je benodigdheden? Geen zorgen, want deze aanbieder zorgt ervoor dat je producten binnen twee tot drie werkdagen bezorgd worden. Bovendien worden deze gratis verstuurd vanaf €75,-.   

Waarom is er zo veel te doen rondom zonne-energie? Een aantal zaken die je kunt bekijken

De zonnepanelen bestaan uit zonnecellen. De elektriciteit die uit één zonnecel wordt geproduceerd is minimaal, dus een aantal is gekoppeld aan het vormen van zonnepanelen – wat een aanzienlijke hoeveelheid energie zou moeten opleveren. Door de opkomst van zonnepanelen is er veel veranderd en zijn er ook problemen bijgekomen, vogels onder zonnepanelen. De afgelopen tijd zijn er bijvoorbeeld veel mensen in Nederland die last hebben van vogels onder zonnepanelen.

Siliciumcellen vormen de meest gebruikte zonnepanelen (ook wel Fotovoltaïsche of PV-modules genoemd) die in fel zonlicht maar liefst 50 Watt aan elektriciteit produceren. Om nog meer energie op te wekken kunnen zonnepanelen onderling worden gekoppeld.

Nutsbedrijven kunnen betalen voor opgewekte energie

Door aansluiting op het elektriciteitsnet kunnen mensen die zonne-energie opwekken betaald worden door de nutsbedrijven voor de extra elektriciteit die ze produceren. De netmeting (die in 30 staten is toegestaan) volgt de elektriciteitsproductie van een zonne-energiesysteem en stelt producenten in staat om overtollige elektriciteit terug te verkopen aan de nutsbedrijven. De meest gebruikte optie is een enkele, omkeerbare meter.

Een zonne-energiesysteem wekt stroom op

Aangezien de elektriciteit door het zonne-energiesysteem wordt geproduceerd, wordt eerst aan de vraag ter plaatse voldaan. Vervolgens wordt de extra elektriciteit, in plaats van op batterijen, teruggestuurd naar het elektriciteitsnet en wordt de elektriciteitsmeter teruggedraaid. Het nutsbedrijf crediteert vervolgens de huiseigenaar aan het einde van elke meetperiode.

Het gebruik van zonnepanelen zal uw koolstofuitstoot verminderen, omdat zonne-energie geen schadelijke koolstofdioxide (CO2) uitstoot en wordt beschouwd als “groen”. Elk huis zonne-energiesysteem kan 2650 pond CO2 per jaar besparen (30 ton over de levensduur). “De volgende industriële revolutie zal gebaseerd zijn op deze schone groene technologieën

Zonnepanelen wekken elektriciteit op uit zonlicht

Fotovoltaïsche cellen wekken elektriciteit op uit zonlicht, maar er zijn andere technieken om zonne-energie te maken. Er zijn ook zonne-thermische panelen die warm water opwekken in plaats van elektriciteit.

  • Met zonne-thermische panelen is er geen elektriciteit nodig. Beide panelen lijken op elkaar, maar waar fotovoltaïsche panelen lichtdeeltjes absorberen in zonnecellen, absorberen thermische zonnepanelen warmte door een zwarte glasplaat. Het water druppelt via de panelen, en wordt op die manier verwarmd, voordat het doorstroomt naar het watersysteem van de woning, en naar buiten via de kranen.
https://www.zonnepanelenvogelvrij.nl

Waarom kiezen voor ecologische vaatwastabletten

Eco vaatwastabletten kopen | Help de natuur

De natuur verandert in een ramp tempo! De milieucrisis is er één die actueel is en waar niemand aan kan ontsnappen. Samen moeten we nu meer dan ooit samenwerken om het versterkt broeikaseffect tegen te gaan. Gelukkig is er nu ook meer dan ooit bewustwording dat we met z’n allen hieraan wat moeten doen. En dan kan op heel veel manieren. Zo kun je bijvoorbeeld;

  • Kiezen voor biologisch eten en vaker kiezen voor vleesvervangers
  • Investeren in duurzame oplossing zoals zonnepanelen en LED verlichting in huis
  • Kiezen voor elektrisch vervoer of vaker met het OV reizen
  • Ecologisch wassen en schoonmaken

Samen moeten we het doen. Een grote impact kunnen we alleen maken als we gezamenlijk kiezen voor een duurzame oplossing. Soms worden de beslissingen vanuit de overheid gestuurd en dat is begrijpelijk. Maar er is nog genoeg wat we zelf kunnen doen. Zo kunnen we bijvoorbeeld kijken naar ons eigen huishouding en beoordelen wat we zelf kunnen doen om minder belastend bezig te zijn voor het milieu. Een goed begin is het kiezen voor ecologische vaatwastabletten, wasmiddel, reinigingsmiddelen en zeep. Kortom; ecologisch wassen!

{externalimage}}

Voor elke vaatwasser geschikte vaatwastabletten

Zoek je een betaalbare en goede ecologische oplossing voor je standaard vaatwastabletten? Dan kun je vanaf nu online vaatwastabletten goed en snel online kopen in de webshop van Klok Eco! De tabletten zijn uitvoerig getest op juiste werking en reiniging, zodat ze absoluut niet onder doen ten opzichte van de bekendere merken zoals Sun, Ariël en Dreft.

De vaatwastabletten van Klok worden geleverd in een handige doosje ( 26 tabletten ) met verbeterde natuurlijke receptuur dat zorgt voor een betere droogwerking en zoutfunctie. Zo zijn onze tabletten ook all-in-one mét zout! Dus een aparte zout aanvulling is niet noodzakelijk. En dat is wel zo handig voor de levensduur van de vaatwasmachine.

Handige Klok all-in-one vaatwastabletten

Geen vieze vingers meer dankzij de wateroplosbaar folie verpakking van de tabletten. Je kunt het tablet direct in de vaatwasser doen en de reiniging kan direct beginnen. Easy is that!

 

Bovendien zijn de tabletten volledig ecologisch en huidvriendelijk. Dat betekent dat ze geschikt zijn voor mensen met een huidallergie. Maar dat ze ook een stuk minder milieubelastend zijn ten opzichte van traditionele tabletten. Dat komt omdat de producten van Klok eco GEEN toegevoegde kleur- en geurstoffen bevatten. Hierdoor blijft het water zuiverder dan normaal en wordt het milieu ( denk bijv. aan het grondwater ) minder aangetast.

Probeer het eerst eens zelf uit met de klokbox

Benieuwd hoe de vaatwastabletten presteren? Of nog niet overtuigd van de reinigende werking van ecologische schoonmaakmiddelen? Bestel dan de klokbox voor slechts €19,99 inclusief gratis verzending in Nederland. in de klokbox profiteer je van elk Klok product in één handige doos tegen een extra zacht prijsje. Bedoelt om jou kennis te maken met ecologische power! Bestel ook eenvoudig waspoeder online , reinigingsmiddelen voor sanitair en grootverpakking waspoeder en vloeibaar wasmiddel tegen extra scherpe prijzen.

https://www.klok-eco.nl/