Source Promo
Image default
Kinderen

Hip kinderspeelgoed dat 100% veilig is? Bezoek deze webwinkel eens

Er is een nieuwe webwinkel genaamd Hip & Bio, die zich bezighoudt met het aanbieden van milieuvriendelijke alternatieven in huis. Hip kinderspeelgoed is helaas nog al te vaak gemaakt van plastic of gekleurd met verf die schadelijke stoffen bevat. Aangezien je kind daar de hele dag mee speelt en het in de mond doet, zoek je daar liever een alternatief voor. Bij deze webwinkel vind je daarom hip kinderspeelgoed wat gemaakt is van 100% natuurlijke materialen. Hier kan je kindje mee spelen, op sabbelen en op bijten, zonder dat er schadelijke stoffen terechtkomen in de mond en op de handen. Dat geeft jou als ouder een gerust gevoel.

Een veilig en verantwoord badspeeltje

De aard van het assortiment producten bij deze webwinkel is gemakkelijker toe te lichten door een voorbeeld te geven. Er zijn bijvoorbeeld een aantal badspeeltjes om uit te kiezen, die ook fungeren als rammelaar en om op te bijten als de tandjes doorkomen. Dit badspeeltje kan zeker onder hip kinderspeelgoed worden geschaard, want het is schitterend vormgegeven. Het verschil met ander speelgoed is dat het op een eerlijke manier is geproduceerd, dat alles (inclusief kleurstoffen) wat erin zit natuurlijk is en dat jouw kind er dus veilig mee kan spelen. Er zit zelfs geen gaatje in het badspeeltje, zodat het geen water op kan zuigen en er zich geen schimmels kunnen vormen binnenin. Er is net zoveel aandacht besteed aan de duurzaamheid en veiligheid van de rest van het assortiment.

Een groot aanbod

Loop het aanbod van Hip & Bio rustig door, want je vindt er van alles waarmee jij duurzamer en milieuvriendelijker kunt leven. Wat dacht je van de natuurrubberen fopspenen die heerlijk zacht zijn en geen siliconen bevatten? Er zijn ook ecologische schoonmaakproducten en verzorgingsmiddelen voor jong en oud. Bekijk het aanbod, maak een keuze en bestel. Je ontvangt jouw bestelling vervolgens snel in huis!