Haal alles uit je business dankzij Virgoleads

Nieuwe leads genereren laat ik over aan het bedrijf Virgoleads uit Turnhout. Zij genereren B2C leads met de Pull-marketing strategie, exclusief voor mijn vrij jong bedrijfje.

Als ondernemende jonge vrouw, ben ik een ‘taartenhuisje’ begonnen. Ik maak gepersonaliseerde taarten voor verschillende gelegenheden, maar mijn specialisatie zijn de bruidstaarten. 

Ik verzeker de klant er altijd van dat de taart die ik ontwerp uniek is en op maat gemaakt. Aan de hand van 1 à 2 gesprekken met het jonge koppel, maak ik eerste een aantal ontwerpen. Aan deze kennismakingsgesprekken, wordt ook altijd een proeverij gekoppeld, om de specifieke smaken van de bruidstaart te bepalen. Uiteindelijk maak ik steeds 3 ontwerpen waar het paar uit kan kiezen. Natuurlijk kan er dan nog altijd geknipt en geplakt worden in het oorspronkelijke ontwerp. 

Onze heel specifieke aanpak, vergt veel tijd en energie. Dankzij Virgoleads kan ik die tijd investeren in oprecht geïnteresseerde klanten. Ik ben de specialisten van Virgoleads heel dankbaar voor deze nieuwe mogelijkheden.