Source Promo
Image default
Business / Marketing and Advertising

GRIP interieurprojecten

Bij GRIP interieurprojecten snappen wij hoe belangrijk een goede en moderne kantoorinrichting is. Een goede kantoorindeling kan veel verschil maken in het werkplezier. Wanneer de indeling goed is, ziet u dat er een prettige werksfeer ontstaat en dit zorgt dan weer voor betere resultaten. Bij GRIP weten wij waar wij rekening mee moeten houden bij het indelen van uw nieuwe kantoor.

Kantoorindeling door GRIP interieurprojecten

Een kantoorindeling door GRIP interieurprojecten wordt voor een groot deel op gevoel gedaan. Hierbij kijken wij natuurlijk naar uw wensen en uw manier van werken. Uw gevoel over de werksfeer nemen wij uiteraard mee in ons ontwerp. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het inrichten van kantoorruimtes. Zij combineren kennis met gevoel en zorgen voor de juiste indeling van uw nieuwe kantoor! Vooral vormgeving en functionaliteit nemen daarbij een belangrijke plaats in. Bent u benieuwd naar onze eerdere projecten? Kijk dan eens op onze website, hier ziet u veel van onze eerdere projecten en kunt u vast zien wat u van ons kunt verwachten.

Lichtinval

Wij houden bij het ontwerpen van uw nieuwe kantoor niet alleen rekening met looplijnen, vormgeving en functionaliteit, maar ook met de lichtinval. Zonlicht is erg belangrijk, vooral wanneer uw werknemers veel achter een computerscherm moeten zitten. Mensen willen natuurlijk niet in het donker van huis weggaan en ook weer in het donker thuiskomen, zonder ook maar een straaltje zonlicht gezien te hebben. Het is echter enorm lastig om zonlicht te reguleren, zelfs met zonwering. Wij houden daarom rekening met de lichtinval en zorgen ervoor dat de werkplekken haaks op de gevel worden geplaatst. Op die manier is er minder kans op hinderlijk achterlicht of een reflectie op uw beeldscherm.

Meer uitzicht

Door de werkplekken haaks op de gevel te plaatsen hebben werknemers ook meer uitzicht. Veel mensen vinden het prettig om zicht te hebben op de mensen die ons naderen en de omgeving te kunnen zien. Wilt u weten waar wij allemaal nog meer rekening mee houden bij het ontwerp van kantoren of bent u nieuwsgierig naar wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

Promoten van een crypto-project

Behandeling van Migraine

Zorg voor een veilige reis met deze tips