Grafstenen uitzoeken in Purmerend

Ik moest samen met mijn familie in Purmerend op zoek gaan naar twee verschillende grafstenen voor de begrafenis. Helaas gingen allebei mijn opa en oma dood vlak na elkaar, daarom hebben we in plaats van één nu twee nodig. Dit was een emotionele ervaring en we zijn allemaal nog niet helemaal bijgekomen van het nieuws. Maar we moesten snel wat regelen en grafstenen laten maken voor ons opa en oma.

Twee grafstenen uit Purmerend laten maken

Het is best bijzonder dat we twee grafstenen uit de omgeving van Purmerend moesten regelen, want dat gebeurt niet zo vaak. Dat had het volgende bedrijf ook door en die wilden ons dolgraag helpen hiermee. Het bedrijf heette Artea Grafmonumenten en maakt verschillende grafstenen en andere objecten voor een goede prijs en doel. We hadden daar een afspraak gemaakt om over het design te praten voor de twee grafstenen. Het liefst hadden we dat ze met elkaar matchte zodat we ze bij elkaar konden leggen en het een geheel werd. Dit was geen probleem volgens de ontwerpen en hij zou er iets moois van maken. Een paar weken later, kregen we het design online te zien en het was niet normaal mooi! Het was precies zoals wij in gedachten hadden voor de steen en gaven ze een go! Nu was het alleen nog maar afwachten tot de stenen gemaakt zijn.

Een mooi resultaat

Een paar dagen na de begrafenis kregen we een telefoontje dat de grafstenen klaar waren om gelegd te worden. We hadden meteen een datum geprikt om dit te doen en gelukkig konden we dit snel doen. Toen we de grafstenen zagen, werd iedereen erg emotioneel van het feit dat onze opa en oma weg waren. Maar wat zijn de stenen mooi geworden. Als je de stenen ziet, weet je meteen wie hier liggen en dat ze altijd samen zullen zijn. Wij willen Artea Grafmonumenten bedanken voor de dienst die zij hebben geleverd aan ons.

Artea Grafmonumenten

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Artea Grafmonumenten? Bekijk dan de website van Artea via www.arteagrafmonumenten.nl voor meer informatie.