Ga voor een origineel resultaat als u kartonnen koffiebekers laat bedrukken

De betrokkenheid van uw medewerkers vergroten kan op diverse, originele manieren. Zijn uw medewerkers ook zo’n koffiedrinkers? Dan is het een leuk idee om kartonnen koffiebekers te laten bedrukken met een originele promotieboodschap. Deze bekers bestelt u snel en eenvoudig via de webshop van Promocups. Hier bestelt u ook diverse voorbedrukte koffiebekers. Bestelt u deze voor 12 uur? Dan heeft u ze de volgende dag al in huis. Ontdek de snelle levering door Promocups en plaats in enkele muisklikken uw bestelling. Zo geniet u snel van een warm kopje koffie in een originele beker.

Laat plastic bekers bedrukken met een eigen ontwerp

Wilt u op een originele manier werken aan uw promotie en interne communicatie? Laat dan plastic bekers bedrukken met een leuke boodschap. Deze bekers zijn ideaal om koffie in te serveren en zorgen voor een originele manier om te werken aan uw naamsbekendheid. Wilt u graag een beker met daarop uw bedrijfsnaam of gaat u voor een originele spreuk? U maakt via de webshop van Promocups gratis een ontwerp, waarbij u de keuze heeft uit diverse kleuren aan de beste kwaliteit. Na het maken van uw ontwerp worden uw bekers gratis aan uw adres geleverd. Handig toch?

Laat herbruikbare plastic bekers bedrukken voor uw volgende evenement

Steeds vaker zetten festivals en evenementen meer in op duurzaamheid. Uiteraard wilt u hier bij uw volgende evenement ook vol op inzetten. Maar hoe doet u dit? U kunt al starten met de aankoop van herbruikbare plastic bekers, die u ook kunt laten bedrukken. Zo denkt u aan het milieu en verhoogt u ook de naamsbekendheid van uw bedrijf. Bekijk daarom de mogelijkheden bij Promocups. Hier maakt u eenvoudig en snel online een ontwerp en vervolgens laat u uw bekers gratis bezorgen op uw adres. Handig toch? Maak vandaag nog uw ontwerp en ga voor een duurzaam resultaat.