Bestel de meest malse bavette of biefstuk die smelt op de tong

Iedereen houdt wel van een lekker stukje biefstuk of bavette op de barbecue! Een goede marinade eroverheen, smaakvolle salade ernaast of juist een warme stamppot – met deze stukken vlees blijft u eindeloos combineren! Bent u niet zo van de barbecue en bakt u liever een malse biefstuk op het fornuis? Dat kan natuurlijk ook. Zorg ervoor dat u de biefstuk lichtjes dichtschroeit en laat deze vervolgens nog een minuut of tien rusten in aluminiumfolie. U zult versteld staan van de zachtheid van het vlees – het smelt zo op uw tong. Wilt u weten waar u kwalitatief vlees kunt bestellen dat zo bij u thuis wordt bezorgd? Lees dan snel verder!

Welke verschillende soorten vlees zijn er verkrijgbaar?

Wilt u ook graag keuze hebben uit kwaliteitsvlees voor op de barbecue? Of komen uw vrienden binnenkort langs voor een etentje en wilt u indruk maken met heerlijke vleessoorten? Dan moet u bij Beef&Steak zijn! Deze vleesspecialist heeft heerlijke delicatessen voor op de barbecue en om te bakken op het fornuis, waaronder de alom bekende biefstuk en de malse bavette. Heeft u al eens gehoord van de bavette? De bavette is een mals stuk mager rundvlees met een zeer authentieke smaak en zachte structuur. Het vlees is zelfs zo mals dat het in Frankrijk bijvoorbeeld rauw wordt gegeten als delicatesse! Zowel de biefstuk als de bavette zijn verkrijgbaar van verschillende runderen. Denk onder andere aan de Bommelse Blonde Bavette of een USA grain-fed rund, maar een biefstuk kan ook van een Wagyu rund of hert komen. Waar heeft u vandaag zin in?

{{externalimage}]

Bestel eenvoudig verschillende soorten vlees

Bij Beef&Steak is het voornamelijk handig dat u de malse stukken vlees eenvoudig kunt bestellen via de webshop of telefonisch met de klantenservice. Deze vleesliefhebbers kunnen u bijvoorbeeld ook voorzien van advies als u niet zeker weet welke vleessoorten complementair aan elkaar zijn. Of wilt u misschien iemand verrassen? Wat de reden ook is, met het vlees van Beef&Steak zit u altijd goed!

Boodschappen Doen Als Student – Wat Moet Je Weten?

Dus… Je bent een student. Dat betekend waarschijnlijk veel lange nachten met je neus in de boeken, weekenden in de kroeg en eten dat door oom duo voorgeschoten wordt. Mensen zeggen vaak dat je studenten tijd de leukste tijd van je leven is en dat is dan ook niet voor niks!

Maargoed, er komen wel een hoop dingen bij kijken als je bijvoorbeeld op kamers gaat. Boodschappen doen is hier één van, en dat is precies waar we het in dit artikel over gaan hebben!

 

Boodschappen als een student

Als student let je waarschijnlijk veel meer op de prijs van eten maar ook natuurlijk op wat je lekker vind. Als je de eerste paar weken in je eentje boodschappen gaat doen dan kan het zo zijn dat je er snel achter komt dat je niet echt heel goed weet waar je op moet letten.

Hier dus 5 tips voor het boodschappen doen als student!

 

5 tips!

 

1. Maak een lijstje! 

Een lijstje maken kan natuurlijk ook op je mobiel in plaats van op een papiertje. Online folders zijn hiervoor ook een geweldige manier om alvast snel de aanbiedingen van deze week te bekijken. Bekijk bijvoorbeeld de Plus folder, of de folder van de Dirk voor inspiratie.

 

2. Kijk naar de prijzen

Wanneer je voor het eerst boodschappen gaat doen lijkt alles zo goedkoop. Een verschil van 20 cent lijkt natuurlijk helemaal niks, maar het kan heel hard gaan! 

Het is niet altijd nodig om op elk product te besparen, maar af en toe op de aanbiedingen letten en net iets langer op de schappen kijken scheelt al snel een paar biertjes!

 

3. Doe eens gezond

Ja, ook jij kan gezond doen als student.

Koop eens wat fruit, of… Hoe heet dat ene ook alweer? Ohja, groeten!

Wat gezonder eten scheelt heel wat als het op het studeren aan komt. Dat is natuurlijk ook nog redelijk belangrijk als student zijnde…

 

4. Haal genoeg vooraad

Er is niks meer irritant dan vier keer per week naar de supermarkt lopen. Koop gelijk genoeg voor de hele week zodat je er vanaf bent. Mocht je dan toch wat vergeten kan je altijd nog een keer rijden, maar elke dag naar de supermarkt kan moeizaam worden.

 

5. Vergeet je tas niet!

Elke keer weer dat plastic tasje shiet ook niet op. Koop een keer een goede boodschappen tas en blijf deze gebruiken. Dat is beter voor het mileau en je portomonee.

 

Zoals je ziet komt bij het boodschappen doen wel het een en ander bij kijken. Door deze tips te volgen zorg je ervoor dat je als student gelijk slaagt en niet in de valkuilen trapt waar de meeste met twee benen in springen. Zo houd je elke maand wat extra tijd en geld over.

 

https://www.kupino.nl/

Zonder Gedoe Geld Besparen Op Je Boodschappen

Zonder Gedoe Geld Besparen Op Je Boodschappen

De wekelijkse boodschappen zijn noodzakelijk maar duur. Als je een groot gezin hebt dan is het nog duurder maar dan is er natuurlijk ook meer ruimte om te besparen. 5% op 50 euro is natuurlijk veel minder dan 5% op 150 euro. Zo zie je maar dat bij elk nadeel ook een voordeel bij komt kijken.

In dit artikeltje gaan we kijken hoe je geld kunt besparen op je boodschappen, maar dan zonder al het gedoe!

 

Het gedoe

Iedereen kan dagen lang de folders doorbladeren voor de beste deals, maar dit is natuurlijk niet echt een productieve besteding van je tijd. Dit geld ook voor in de winkel zoeken, het kan in de winkel nog meer tijd kosten dan wanneer je thuis in de bank de folders door kijkt.

Je uiteindelijke doel is natuurlijk tijd te besparen en ook geld te besparen. Dit kan gelukkig wel, en hier gaan we het nu in twee korte tips over hebben!

 

Vergelijk meerder winkels in een keer

Het is al erg genoeg om een uur lang in de kaasafdeling te staan om te zorgen dat je de beste prijs hebt, zonder ook nog eens langs alle andere winkels te hoeven rijden. Door meerdere winkels in een keer online te vergelijken kan je snel de beste aanbiedingen per winkel vinden.

Op websites zoals Kimbino.nl kan je alle folders gemakkelijk vinden, van de plus folder* tot aan het krantje van de Wibra.

 

Shop online

Online shoppen blijft volgens Fashion United** de komende 5 jaar alleen maar groeien in populariteit. Dit belooft natuurlijk veel goeds voor de prijzen die we betalen voor verzending, en ook voor de prijzen van de producten zelf.

Door online te shoppen kan je je boodschappen thuis aan laten komen, en kan je ook in rap tempo door grote hoeveelheden producten bladeren. Vele winkels zoals de Plus bezorgen boodschappen nu gratis thuis*** wat snel zorgt voor nog meer gemak. Zo vind je snel de lekkerste producten voor de beste prijzen!

 

Conclusie

De boodschappen doen kan een leuke klus zijn, en af en toe de winkel in duiken om lekker even rond te snuffelen is een leuke bezigheid. Maar, door de wekelijkse boodschappen online te doen en daar prijzen te vergelijken kan je op hele makkelijke wijze zorgen dat je altijd de beste deals hebt en bespaar je ook nog eens tijd!

 

 

* Artikel Fashion United 

** Plus folder op Kimbino

*** Website van de plus 

https://kimbino.nl

Waarom Je Beter De Nee/Nee Sticker Op Je Brievenbus Kan Doen

De nee-nee sticker is een van de dingen die Nederland so geweldig maakt! Hier kan je tenminste kiezen of je een brievenbus vol junkmail wilt of niet. Maar los van al het rotzooi wat reclame met zich mee brengt, zitten er vaak toch wat handige dingen tussen waardoor vele toch maar voor een ja/nee of ja/ja sticker gaan…

In dit artikel gaan we bespreken waarom een nee/nee sticker uiteindelijk toch de beste keus is, en ook hoe je alsnog dezelfde voordelen kan behouden als bij een ja/ja sticker.

 

De troep

Uiteraard komen er tussen de handige supermarkt krantjes en andere aanbiedingen ook een hoop onzinnige briefjes en folders. We hoeven niet uit te leggen waarom een nee/nee sticker in dit geval handig kan zijn!

Toch zullen we de voordelen even langs lopen…

  • Geen papier verspilling
  • Een overzichtelijkere brievenbus
  • Minder werk om te sorteren elke week

Er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen, maar dit zijn dan in ieder geval de belangrijkste.

Maargoed, er zijn natuurlijk ook voordelen als je de krantjes wel ontvangt. Kortingen op je boodschappen, extra coupons en af en toe een interessant extratje. Gelukkig kunnen veel van deze behouden worden zonder de vele nadelen!

 

De voordelen behouden

Het eerste waar de meeste mensen aan denken als ze een nee/nee sticker zien is dat ze de krantjes van de supermarkt zullen missen. Hier staan natuurlijk een hele hoop goede aanbiedingen in waardoor de weekelijkse boodschappen makkelijker geplanned kunnen worden.

Gelukkig is er een oplossing online.

Vele krantjes, zoals de Lidl folder van volgende week, kan je online vinden op websites zoals Folderbode.

Het wordt geschat dat ruim 32 kilo reclame drukwerk per jaar weggegooid wordt in de vorm van papieren folders en andere reclame volgens Milieu Centraal. Een hele boel papieren folders dus!

Dat zorgt natuurlijk voor heel wat vervuiling. Door online of via apps de folders te bekijken draag je weer je steentje bij aan een schonere wereld.

 

Voedselverspilling is een andere verspilling die vaak aan supermarkten gelinked wordt. Ookal heeft het niet met een nee/nee sticker te maken, vonden we dit filmpje van de Albert Heijn er wel bij passen!

 

 

Korting

Kortingscoupons en andere soortgelijke dingen kan je de afgelopen jaren gemakkelijk online vinden. Hier hoef je dus ook geen ja/ja sticker voor te plakken.

Door simpelweg te Googlen naar “kortings coupons ____” vind je al snel kortingen op de meeste producten.

 

Conclusie

Ook met een nee/nee sticker kan je nogsteeds profiteren van de voordelen die met reclame meekomen. Folder websites and websites met coupons kunnen een oplossing zijn waardoor je minder papier gebruikt en toch de voordelen mee kunt pikken. Zo werken we samen naar een schonere wereld en leuke kortingen.

 

https://folderbode.nl

De voordelen van espressomakers

Voor veel mensen is een lekkere kop koffie een goed begin van de dag. Ook kan het koffiemoment een rustpauze zijn in het dagelijks drukke bestaan. En wordt een bezoek, vergadering of samenkomst niet aangenamer als iedereen kan genieten van een ‘bakkie troost’? Naast dat het drinken van een kop koffie een verbindende factor is, maakt het ook weer scherp en alert. Helemaal als deze een passende sterkte heeft, zoals dat bij een espresso het geval is. Lekker en makkelijk want een espressomachine heeft vele voordelen.

 

Het espressopotje

Het espressopotje, ook wel bekend als percolator of mokkapotje, is een eenvoudige manier om een lekkere en sterke koffie te maken. Volgens sommige barista’s echter is deze methode niet bedoeld om espresso te vervaardigen, doch pronkt hij in veel huishoudens op het aanrecht. Het is een makkelijke manier om koffie te maken en de aanblik ervan kan voor een nostalgisch gevoel zorgen. Er zijn verschillende formaten te verkrijgen, van kleine potjes voor twee, tot iets grotere voor zes koppen koffie. Erg praktisch als er maar een gering aantal koppen gezet hoeft te worden. Ook de prijs is billijk, afhankelijk van de grote en kwaliteit, alsmede de zaak of firma waar deze wordt aangeschaft. Los van dat het espressopotje charmant kan staan in de keuken, is deze indien gewenst ook zo weer opgeruimd. De toestelletjes zijn betrekkelijk klein. Praktisch als er weinig opbergruimte is. 

Het gebruik

Een percolator is relatief simpel in gebruik. Het waterreservoir wordt gevuld met water. In het filter komt de koffie. (Niet aanduwen in verband met de dichtheid). Het is belangrijk om een middelgrof gemalen koffie te nemen. Vivakoffie heeft een verscheidenheid aan bonen en gemalen koffie met verschillende sterktes en aroma’s. Als laatste wordt de uitschenkkan bovenop het waterreservoir gedraaid en kan de percolator op het vuur. Het is een zogenaamde ‘slow koffie’. Als het water begint te koken gaat dit via de buis door het filter en komt het in de kan terecht. Men kan de koffie schenken als het kannetje gevuld is.

De espressomachine

Nog eenvoudiger is het bereiden van espresso met maar één druk op de knop. De aanschaf van een espressomachine kan worden gezien als investering, het gebruiksgemak daarentegen is voor velen een verademing. Er zijn legio modellen op de markt. Veel apparaten zijn uitgerust met een reservoir voor het water en voor de koffiebonen. Bij andere gebruikt men een zogeheten ‘cupje’ om de koffie te prepareren. Ook kan er bij veel prototypes zowel gemalen koffie als koffiebonen gebruikt worden. Doordat deze reservoirs luchtdicht zijn afgesloten blijft de koffie vers en de smaak optimaal. Een kleine handeling is dus voldoende om espresso te zetten, men hoeft niet iedere keer opnieuw water en bonen toe te voegen. Ook de sterkte kan veelal gereguleerd worden. Een espressomachine kan een diversiteit aan dranken leveren als deze uitgerust is met een heetwaterfunctie en een automatische melkopschuimer bijvoorbeeld. Het zelfreinigend vermogen van vele machines kan ook als groot gewin worden beschouwd met name als ook dit door met maar één druk op de knop gedaan kan worden. Ideaal als men snel een van een espresso wil genieten.

Bron vivakoffie : https://www.vivakoffie.nl/beste-espressomachine-top-10/