Source Promo
Image default
Eten en drinken

Een eigen account bij deze vegetarische restaurants in Utrecht

Eet je alleen vegetarisch en wil je graag gebruik maken van de diensten van de vegetarische restaurants van GYS Utrecht? Dan is het mogelijk om via de website van dit restaurant een account aan te maken. Met dit account is het makkelijk om diverse producten te bestellen in de webshop. In deze webshop vind je diverse producten die je voor jezelf kunt bestellen, maar die ook ontzettend leuk zijn om iemand cadeau te doen. Hou hierbij wel altijd rekening met een levertijd die tussen de twee tot vier dagen ligt. Aangezien er gewerkt wordt met alleen verse producten, kan dit de levering van een product wel eens onverhoopt verlengen. Spoedaanvragen dienen dan ook telefonisch te gebeuren, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Traktaties

In de webshop van deze vegetarische restaurants in Utrecht vind je een aantal heerlijke traktaties. Er is een heerlijke box te vinden van 10 verschillende chocoladeproducten, die elke chocolade liefhebber zeker zal waarderen. Verder zijn er carrotcake balls, kokosmakronen en andere lekkernijen te vinden. Voor een verjaardag is er ook een vegetarische taart verkrijgbaar in de webshop. Deze cheesecake met rood fruit is veganistisch, glutenvrij, notenvrij, sojavrij en biologisch. Deze taart is enkel als gehele taart te bestellen en bestaat uit ongeveer twaalf punten.

Ontdek de leveringsvoorwaarden

De bestellingen bij de webshop van deze vegetarische restaurants in Utrecht zullen binnen twee tot vier werkdagen geleverd worden. Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen bij de locatie van GYS op de Voorstraat 77. De levering vindt plaats op het aangewezen tijdstip, bij het aangewezen adres. Indien het pakket echter niet aangenomen kan worden, kan het zijn dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Op het moment dat de levering niet op de vooraf aangegeven tijd kan plaatsvinden, zal het restaurant hierover contact met je opnemen. De verzendkosten van de producten bedragen € 3,50 per bestelling en zijn gratis bij bestellingen boven de € 75,-.

https://gysutrecht.nl/nl/