Help, mijn kat plast buiten de kattenbak

Plassen buiten de kattenbak, een van de meest voorkomende klachten bij katten. Als je kat plotseling buiten de kattenbak plast is dit natuurlijk raar. Lees in deze blog wat de mogelijke oorzaak kan zijn van dit gedrag.

Medisch

Het is belangrijk om medische oorzaken direct uit te sluiten wanneer katten buiten de kattenbak plassen. Het kan namelijk zo zijn dat ze last hebben van ofwel een blaasontsteking of een urineweg infectie waardoor ze moeite hebben met plassen en dit pijn doet. Vaak kun je aan een kat niet merken dat hij blaasproblemen heeft maar het kan wel leiden tot ernstige problemen. Schakel dus meteen een specialist in om dit uit te sluiten. Dierenarts Brabant kun je onder andere inschakelen voor persoonlijk contact, een dierenarts weet namelijk meteen of het medisch is of niet.

Stress

Mocht het geen medische indicatie zijn kijk dan eens goed of uw kat plast of sproeit. Bij sproeien staat de kat op 4 poten en trilt de staart een beetje mee in de lucht en bij plassen zit een kat gehurkt op de grond waarnaar de urine een plas vormt op de grond. Wanneer een kat sproeit is stress bijna altijd de oorzaak. Probeer dan uit te vinden waar deze stress door veroorzaakt wordt. Heb je bijvoorbeeld net een baby gekregen, is het onrustig in huis, is er te weinig ruimte of misschien heeft de kat stress van buitenaf. Ook dit kunt u bij Dierenarts Brabant navragen, zij hebben vaak tips voor het plassen buiten de kattenbak. 

https://web-wings.nl/

Waarvoor is deze muizenbestrijding in Almere

Muizenbestrijding in Almere spreekt eigenlijk al voor zich, het gaat er dan om dat als u last heeft van muizen, dat deze onderneming u er bij helpt dat u zo snel mogelijk van deze muizen af bent door deze muizenbestrijding in Almere. Het is namelijk zo dat mensen vaak denken dat als ze een muis hun tuin zien lopen, dat het niet zoveel voorstelt en dat ze de muis wel kunnen laten lopen, maar dit moet je dus vooral niet doen en eigenlijk moet je ervoor zorgen dat je er zo snel mogelijk af bent en daar kun je dus voor zorgen door gebruik te maken van deze muizenbestrijding in Almere. Muizen kunnen namelijk voor gevolgen zorgen waar je niet op zit te wachten, het probleem met muizen is dat ze overal aan knagen en dat ze zich ook heel snel vermenigvuldigen en dat laatste is al helemaal iets wat je niet wilt, want dan heb je last van een muizenplaag en is het ook nog wel lastig om er snel vanaf te komen. Je zou vaak al denken dat muizen ergens niet kunnen komen, maar muizen kunnen door gaten heen die net zo breed zijn als een potlood, dus u weet nu zelf ook wel dat muizen in erg veel hoeken en kastjes kunnen komen.

Contact opnemen voor muizenbestrijding in Almere

Heeft u nou last van muizen en komt u er niet van af, neem dan contact op en maak gebruik van de diensten die er worden aangeboden en dus hulp krijgt doormiddel van deze muizenbestrijding in Almere. Als u contact op wilt nemen, het telefoonnummer staat op de website en ze zijn de hele dag door beschikbaar en dat elke dag van de week en zo kunt u gebruik maken van deze muizenbestrijding in Almere en er zo dus voor zorgen dat van de muizen af bent door deze muizenbestrijding in Almere.