Vele vormen van pijn zijn op te lossen met TENS

Heeft u dagelijks te maken met pijn door rugklachten, gewrichtspijn, pijn van een litteken, hoofdpijn, of overige vormen van pijn? Of heeft u last van acute pijn? Al deze vormen van pijn kunt u oplossen met TENS. Maar wat is TENS? Wij leggen het u uit.

Modern, veilig en niet medicamenteus

Met TENS kunt u op een moderne, veilige en niet medicamenteuze wijze uw (zenuw)pijn bestrijden of verminderen, de afbraak van spieren voorkomen en spierontspannend werken. Dit gebeurt door middel van elektrostimulatie. Het TENS apparaat, een klein handzaam apparaat ter grootte van een mobiele telefoon, geeft milde elektrische signalen af. Deze signalen worden via snoeren naar speciale elektroden pleisters gestuurd die op de huid geplakt zijn. Door de pleisters ontvangen de spieren en zenuwen de elektrische signalen. Bij pijn wordt er een pijnprikkel naar de hersenen gestuurd, waardoor we pijn ervaren. De elektrische signalen van het TENS apparaat zorgen ervoor dat de pijnprikkel die naar de hersenen verstoort wordt. Hierdoor ontvangen de hersenen de pijnprikkel niet of nauwelijks, waardoor de pijn niet wordt waargenomen. Door de elektrische signalen wordt het lichaam gestimuleerd om endorfine aan te maken. Dit is onze lichaamseigen stof die pijn dempt. De elektrische signalen zorgen er ook nog voor dat spieren zich zullen ontspannen. Hierdoor wordt pijn in verkrampte spieren sterk verlicht en krijgt u een ontspannen gevoel in uw lichaam.

Diverse doeleinden

TENS wordt veelvuldig ingezet door artsen, fysiotherapeuten en verloskundigen. Maar om gebruik te maken van de TENS therapie heeft u niet altijd een arts meer nodig. Tegenwoordig kunt u zelf thuis gebruik maken van TENS.

Wanneer u minder of geen gebruik meer wilt maken van reguliere pijnbestrijding is TENS een geweldig alternatief. Er zijn diverse TENS apparaten beschikbaar. Ieder TENS apparaat is uitgerust met verschillende TENS behandelingen. Daarom kunt u chronische en acute pijnklachten, bevallingspijn, misselijkheid tijdens de zwangerschap en pijn van weeën allemaal opvangen met TENS. Maar ook het voorkomen van afbraak van de spieren en het trainen van spieren kan uitstekend met TENS.

Heeft u vragen of wilt u een TENS apparaat kopen of huren? Neem dan contact op met Tens.nl via telefoonnummer 033-465 5064 of per mail naar info@ schwa-medico.nl.

https://tens.nl/

Waarom je naar Maastricht toe moet

Ben je wel eens een weekendje naar Maastricht toe geweest? Dan herinner je je vast wel hoe heerlijk dat was. Sommige zeggen zelfs dat het voelt alsof je in een ander land bent. De mensen in Maastricht zijn extreem gastvriendelijk en vrijwel altijd vriendelijk. Maar dat is zeker niet de enige reden waarom Maastricht zo leuk is.

 

De kroegen en clubs in duiken

Wil je een avondje goed op stap gaan? Dan moet je in Maastricht zijn! Deze bruisende stad loopt bijna over van gezellige kroegjes, clubs en barren. Er is aanbod voor jong en oud, het maakt dus niet uit of je een student bent die tot 5 uur in de ochtend wilt dansen of juist de hele avond op de overvolle terrassen wilt genieten met een biertje en een bitterbal. Mensen genieten hier van het leven en dat is aanstekelijk!

 

Winkelen tot je een ons weegt

Kun jij je wel vermaken in knusse winkelstraatjes? Dan moet je echt in Maastricht wezen! Naast de grote winkelketens zoals H&M en Bijenkorf vind je hier ook tientallen kleine boetiekjes met de meest verrassende producten. Niet eens om grote inkopen te doen, maar om simpelweg heerlijk door de straatjes heen te slenteren. Kijken, kijken, niet komen. Hier mag dat! Kijk je ogen uit in het prachtige Maastricht!

 

Verhuisbedrijf Maastricht brengt je erheen

Ben je om? Is Maastricht de stad voor jou? Schakel de hulp in van een verhuisbedrijf in Maastricht en geniet elke dag van al het moois wat deze stad te bieden heeft. Het verhuisbedrijf in Maastricht zet zelfs alle meubels voor je in elkaar, zodat jij zo snel mogelijk de terrassen in kan duiken!

 

https://cargo-care.nl/verhuisbedrijf-maastricht/

Geef ouderen een veilig gevoel met eenvoudige technologie

Ouderen voelen zich regelmatig niet helemaal veilig. Waar komt dat door? In de media zie je regelmatig langskomen dat ouderen worden bestolen. Simpelweg omdat ze een gemakkelijk slachtoffer zijn, omdat ze zich niet meer goed kunnen weren. Ondanks dat het door de jaren steeds minder gebeurd, blijft de angst. Stel er gebeurd iets? Hoe kunnen zij dan het best en snelst om hulp vragen?

 

Verschillende angsten

Tot onze spijt lezen we nog veel dat ouderen leven in angst, maar waar zijn ze eigenlijk bang voor? Uit onderzoek is gebleken dat ze voornamelijk bang zijn voor brand in huis, kans op een overval of babbeltrucs waardoor ze veel geld uit handen wordt genomen. Deze derde reden staat direct in verbinding waarom ouderen bang zijn voor technologie. Veel ouderen maken daarom ook geen gebruik van internetbankieren en gaan liever naar de bank toe om met betrouwbare medewerkers te spreken. Gelukkig zijn de andere twee angsten op een andere manier te verhelpen!

 

Een eenvoudig personenalarmering installeren uit Roermond

Misschien heb je het wel al eens voorbij horen komen. Een personenalarmering laten installeren uit Roermond! Een personenalarmering laten installeren uit Roermond zorgt ervoor dat ouderen te allen tijde aan de spreekwoordelijke bel kunnen trekken als er iets aan de hand is. Hier komen geen ingewikkelde smartphones aan te pas. Wordt er op de knop gedrukt, dan wordt er direct hulp ingeschakeld van de thuiszorg, mantelzorgers of andere instanties zoals de ambulance. Een veiliger gevoel bestaat haast niet!

https://comfocare.nl/personenalarmering-roermond

Minder tijd besteden aan vib’s

Het up-to-date houden van veiligheid informatiebladen is een tijdrovende bezigheid! Naast het bijhouden alleen al ben je ook veel tijd kwijt aan het constant blijven inlezen en ook nog eens goed begrijpen van de constant veranderende wetgevingen. Hoe vervelend is het wel niet als je alles net helemaal hebt bijgewerkt en precies dan de regelgeving weer compleet veranderd? Dan zink de moed om het opnieuw te doen je toch ook in de schoenen?

 

Meer focus op corebusiness

Want zeg nu zelf, je kostbare tijd kun je toch veel beter besteden aan de corebusiness van je organisatie?! Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende tools die dit klusje een stuk makkelijker maken. Naast dat er veel software beschikbaar is die dit klusje een stuk makkelijker maken, is het natuurlijk ook mogelijk om de vib’s volledig uit te besteden! Op die manier betaal je maandelijks een bedrag en hoef je je nooit meer zorgen te maken over de vib’s! Grote kans dat wanneer je zeeën aan tijd overhoudt, die je dan kunt besteden aan je business! Als je de cijfers ineens ziet groeien weet je in iedere geval wel wat de oorzaak is. Uitbesteden van veiligheid informatiebladen lijkt nu wel heel aantrekkelijk, niet?

 

Veiligheid en verantwoordelijkheid uitstralen

Als organisatie wil je toch zeker wel veiligheid en verantwoordelijkheid uitstralen? Een van de makkelijkste manieren om daar aan bij te dragen is het gebruik maken van veiligheid informatiebladen. Je werknemers werken de hele dag door met gevaarlijke stoffen, wel zo goed om dat zo veilig mogelijk te verzorgen!

 

https://www.devibfabriek.nl/

Wanneer moet je een Incasso advocaat inhuren als bedrijf

Ieder bedrijf zal er wel eens mee te maken krijgen, een ander bedrijf betaald zijn facturen niet op tijd. Het is vaak een grote stap om een incasso advocaat in te huren, maar soms is dit wel echt nodig. Een incasso advocaat kan er persoonlijk voor zorgen dat de factuur zo snel mogelijk alsnog betaald wordt door het desbetreffende bedrijf. Ook kan het zijn dat particuliere klanten niet op tijd betalen. Ook dan kan een incasso bedrijf goed van pas komen

 

De afweging over inschakelen van juridische hulp

Het is een belangrijke afweging voor een bedrijf om juridische hulp in te schakelen als bedrijf. Als een klant een langdurige achterstand heeft dan kan het soms om grote bedragen gaan. Echter is het voor bedrijven toch een grote stap om hulp in te schakelen omdat je de klant ook niet graag kwijt wilt raken. Het dan ook belangrijk om met een betrouwbaar bedrijf in zee te gaan om juridische hulp te kunnen verlenen.

 

Incasso advocaat helpt bij regels bij betalingen

Sinds 2013 is er een nieuwe wet ingetreden die bepaald heeft hoe lang een factuur open mag staan. Tussen bedrijven is dit maximaal 30 dagen. Het kan echter ook zo zijn dat jij als bedrijf andere afspraken hebt gemaakt, dit is ook toegestaan. Twijfel je over het feit of je een incasso bureau mag inschakelen, dan mag dit dus na 30 dagen, maar niet als je iets anders hebt afgesproken. Het is overigens helemaal niet raar om een bureau in te schakelen omdat de facturen tussen bedrijven vaak hoog kunnen oplopen.

 

https://openlegal.nl/incasso-advocaat/

Tips om beter te leren

Het maakt niet uit hoe oud je bent. Iedereen leert op een andere manier. Waar het wel om gaat is de manier die je gebruikt om je hersenen te trainen om dingen beter en sneller te snappen en onthouden. Of het nu gaat om je diploma halen, een vreemde taal leren spreken of je autotheorie halen. Iedereen zal ervoor moeten studeren, ook jij! Maar hoe pak je dat het beste aan?

 

Horen zien of doen?

Iedereen leert op een andere manier, toch is het op te verdelen in 3 categorieën. De meeste mensen (60%) zijn visueel ingesteld, dat betekent dat ze onderwerpen beter onthouden door het te zien. Toch zijn er ook mensen (30%) die beter leren door onderwerpen te horen. Wanneer iemand ze voorleest hoe iets moet gebeuren onthouden ze het gemakkelijker. Tot slot is er nog een kleine groep (10%) die beter leren door dingen ook daadwerkelijk te doen, voelen en oefenen. Je kunt deze mensen herkennen aan dat zij veel met hun handen bewegen tijdens het praten.

 

2 vliegen in een klap met een animatievideo

Nu je weet hoe je het beste kunt leren moet je nog leren hoe je dit het beste kunt toepassen. Met een wereld waarbij alles tegenwoordig online staat kun je eens een poging op YouTube doen. Type simpelweg het onderwerp in waar je iets over wilt leren en de kans is gigantisch groot dat je een animatie video tegenkomt die perfect overeenkomt met jouw leerwerk! Vaak wordt er in een animatie video ook gesproken, je hebt er dus baat bij wanneer je leer door de zien én door je horen!

https://animatievideokoning.nl/animaties-maken/

PDARepair; hét adres voor kwalitatieve smartphone reparaties

Valt jouw telefoon regelmatig zomaar uit tijdens het kijken van je favoriete serie of moet je hem binnen no time weer aan de oplader leggen tijdens het spelen van een game? Dit is natuurlijk erg irritant. Vaak is je telefoon zelf nog helemaal prima maar loopt de capaciteit van je accu achteruit. Het is natuurlijk zonde om alleen voor dit probleem een heel nieuw toestel aan te moeten schaffen. Dit is gelukkig ook helemaal niet nodig!

Woon jij in Breda of in de omgeving van Breda? Laat de accu van telefoon vervangen in Breda bij PDARepair. Bij de oude mobiele telefoons kon je zelf de accu uit je telefoon halen en vervangen, telefoons waren toen nog voorzien van een losse accu. Bij de smartphones van tegenwoordig is het niet meer mogelijk om de accu zelf uit de telefoon te halen, omdat deze tegenwoordig helemaal ingebouwd zijn. Hierdoor blijft de accu goed op zijn plek zitten en maakt de accu altijd goed contact met de smartphone. Vernieuwen van de accu is helaas wel een stuk lastiger geworden en moet je uitbesteden. De erkende reparateurs van PDARepair weten hier prima raad mee. In een half uurtje tijd hebben ze voor jou de accu vervangen voor een nieuwe en kan jij weer genieten van je serie of game zonder dat je telefoon steeds uitvalt of heel snel leeg is.

Nieuwe onderdelen van het merk van jouw smartphone

Bij PDARepair hebben we accu’s op voorraad voor verschillende modellen van Samsung, iPhone en Huawei. De accu’s zijn afkomstig van Samsung, Apple en Huawei zelf, wij gebruiken bij voorkeur  originele onderdelen. Als je wilt kunnen wij een nieuwe accu met een extra lange levensduur in jouw smartphone zetten.

Ruime openingstijden

Is jouw iPhone uit jouw broekzak gevallen en is het scherm nu kapot? Dan baal je waarschijnlijk gigantisch. Voor iPhone scherm vervangen in Breda kom je ook gewoon naar ons toe. Geef ons een half uurtje en je ziet niets meer van het val-ongelukje!

Je kan 6 dagen per week bij ons terecht. Je hoeft bij ons geen afspraak te maken, je kunt gewoon tijdens de openingstijden naar binnen wandelen en wij gaan direct voor je aan de slag.

https://pdarepair.nl/

Ervaar uitstekende service bij deze autogarage in Helmond

Heeft u autoschade? Dan wilt u dit natuurlijk laten repareren door professionele monteurs met vele jaren ervaring in het vak. Zulke specialisten vindt u bij OnestopCarservice, een gerenommeerd autogarage in Helmond. Door uw voertuig weg te brengen bij deze professionals, weet u dat u snel weer veilig de weg op kunt. Het maakt niet uit of er nu iets mis is met de uitlaat, met de schokdempers, de remmen of de banden; de monteurs verhelpen alle mogelijke problemen. Wilt u enkel vloeistoffen, zoals de olie of ruitenwissenvloeistof, laten verversen en/of bijvullen? Of heeft u hulp nodig met de verzekering nadat u autoschade hebt opgelopen? Ook dan staan de specialisten voor u klaar. Kortom, voor alles wat te maken heeft met autoreparatie kunt u terecht bij dit autogarage Helmond!

Voor auto-onderhoud en reparaties kunt u hier terecht

Wanneer u uw auto laat controleren en/of repareren door de vakbekwame monteurs van deze autogarage in Helmond. Zij beschikken over jarenlange ervaring in het vak. Hierdoor hebben ze zeer uitgebreide kennis opgedaan over autoreparatie. Daarnaast hebben de specialisten beschikken tot diverse soorten kwalitatief hoogstaande apparatuur in de compleet uitgeruste werkplaats. Het is daarom aan te raden om al het auto-onderhoud over te laten aan de professionals van deze autogarage in Helmond. Zo voorkomt u eventuele schade in de toekomst én bespaart u hoge kosten. Het maakt niet uit in welk automerk u rondrijdt; de monteurs hebben ervaring met allerlei soorten automerken. Of u nu in een Honda of in een Skoda rijdt; voor kwalitatief hoogstaande autoreparatie kunt u terecht bij deze professionals!

Maak direct een afspraak

Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk van uw autoschade af. Maak daarom eenvoudig en snel een afspraak via de website van deze autogarage in Helmond. Zo gaat u veilig de weg weer op! Vallen de kosten hoger uit dan vooraf gedacht? Dan nemen de specialisten vooraf contact met u op, waardoor u nooit voor verassingen komt te staan. U weet zo precies waar u aan toe bent. Heeft u vooraf vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met de specialisten. Zij voorzien u graag van meer informatie.

https://www.onestopcarservice.nl/

Een RVS naambord is bestand tegen het Nederlandse klimaat

Zoekt u een mooie naamplaat die ijzersterk is en bestand is tegen het Nederlandse klimaat? Dan kunt u het beste gaan voor een RVS naambord. RVS is een ijzersterk staal dat niet roest en tegen hitte, kou en nattigheid kan. Bijkomend voordeel van een Roest Vrij Staal naambord is dat het weinig onderhoud vraagt. Van dit naambord heeft u jarenlang plezier.

Mooie en ongelofelijk veel verschillende RVS naamborden zijn bij ons, de Naambordenspecialist, te bestellen. Wij hebben een handige online shop met een eenvoudig bestelproces. Onze collectie bevat naamborden van RVS met- en zonder huisnummer. Wilt u alleen een RVS bordje met een huisnummer erop? Ook die hebben wij op voorraad.

Een veelzijdig naambord

Met de RVS naamborden kunt u alle kanten op. Zo hebben we rechte strakke bordjes, gebogen bordjes, borden gecombineerd met een ander materiaal (zoals steen of plexiglas), allemaal van klein tot groot. Wilt u een klein RVS naamplaatje, bijvoorbeeld voor op uw brievenbus, op kantoor of bij een flat? Bekijk dan onze categorie ‘kleine RVS naamplaatjes’. De naamplaatjes worden geleverd met zelfklevend tape, u kunt het dus eenvoudig zelf bevestigen.

De grotere naamborden worden geleverd met schroefjes. Tijdens het bestellen van uw naambord kunt u aangeven hoe u de tekst ingedeeld wilt hebben, welk lettertype u wenst en met welke methode de tekst op het naambord aangebracht moet worden. U kunt hierbij kiezen voor het laseren, graveren, beletteren of uitsnijden van de tekst.

Kent u iemand die net verhuist is? Doe een RVS naambord cadeau! Een super origineel cadeau dat zeker in de smaak zal vallen. Vindt u het idee erg leuk maar vindt u het lastig om een naambord voor iemand anders te ontwerpen? Dan kunt u ervoor kiezen om een cadeaubon van ons te geven, zodat het naambord zelf uitgekozen kan worden.

Originele borden

Naast allerlei soorten naamborden en huisnummerborden hebben wij nog andere originele borden in onze collectie. Wat dacht u van een straatnaambord? Of een hartenwens bordje? Of een mooie plaat met de afbeelding van uw huisdier?

Neem zeker eens een kijkje in onze webshop en laat u verassen door ons aanbod!

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/

Laat schade aan uw dak snel repareren door een specialist

Blijf nooit te lang zitten met schade aan uw dak, maar laat zo snel mogelijk een dak reparatie uitvoeren. Waarom? Omdat vooral lekkages aan een dak snel fikse schade kunnen veroorzaken. En dan bent u veel verder van huis. Kleine schade kan meestal makkelijk opgelost en gerepareerd worden. Wanneer er te lang gewacht wordt met het repareren van de schade kan het zelfs zo zijn dat de gehele dakbedekking vervangen moet worden. En dat is echt zonde en onnodig.

Wij, de Dakmakers, staan altijd voor u klaar om snel de schade aan uw dak te komen repareren. Wij komen uit Alphen aan den Rijn en hebben een ruim werkgebied. Zuid-Holland, Noord-Holland, ’t Groene Hart en de Randstad behoren tot de plekken waar wij regelmatig te vinden zijn. Maar ook wanneer u wat verder weg woont maar graag van onze diensten gebruik wilt maken komen wij gewoon naar u toe.

Wij weten al tientallen jaren alles over platte daken. Ons bedrijf bestaat namelijk al meer dan 35 jaar. Dit betekent 35 jaar aan ervaring, kennis en leuke leermomenten. Er werken uitsluitend goed opgeleide dakdekkers bij ons die extra scholing ontvangen als er nieuwe dingen bijgeleerd kunnen worden. Ons team is een hecht team waarbij goede communicatie, teamwork en hart voor het vak vooraan staat. Het liefste staan wij natuurlijk op een dak, maar we genieten er ook van om u alles over daken uit te leggen bij u aan de keukentafel.

Onderhoud van duurzame daken

Tegenwoordig bestaan er veel verschillende soorten daken. Er wordt steeds meer gewerkt met duurzame daken. Wij staan hier voor de volle 100% achter en leggen graag duurzame daken aan. Maar ook voor het onderhoud van een duurzaam dak kunt u bij ons terecht.

Wij hebben ons onder andere gespecialiseerd in het onderhoud van groendak. Het is aan te raden om 1 tot 2 keer per jaar uw groene dak te onderhouden of te laten onderhouden. Dit onderhoud houdt in: ongewenst onkruid verwijderen, bemesten van de planten en de waterafvoer controleren en schoonmaken.

Schakel ons dus gerust in om onderhoud te komen plegen of reparaties uit te voeren.

https://www.dakmakers.nl/