Source Promo
Image default
Aanbiedingen

De werking van vloerverwarming frezen

Wat is vloerverwarming frezen en hoe werkt het precies? Dat zijn twee goede vragen. Vloerverwarming frezen is de methode die gebruikt wordt bij het installeren van vloerverwarming als de ondervloer al gelegd is. In plaats van de gehele ondervloer eruit te halen, worden er sleuven in de vloer gesleten (frezen). Vervolgens komen hier de buizen van de vloerverwarming in te liggen en kan de bovenvloer er weer op. Vloerverwarming frezen is dan ook minder ingrijpend dan het plaatsen van een geheel nieuwe vloer. Bij een verhoging van uw vloer zullen deuren bijvoorbeeld niet meer dicht kunnen. Dat is rampzalig.

Weg met die radiatoren

Nu er is vastgesteld waarom vloerverwarming frezen een zeer populaire methode is, gaan we het hebben over radiatoren. Ze zijn namelijk enigszins ouderwets aan het worden. Niet alleen gebruikt u veel meer energie met het gebruik van radiatoren, ze staan ook nog eens in de weg. Uw bank mag namelijk niet te dicht bij de radiator staan en veel mensen krijgen droge ogen van langdurig gebruik van de radiatoren. Vloerverwarming daarentegen voorkomt dat de lucht uitdroogt en vermindert het energieverbruik. Dit komt doordat de buizen van de vloerverwarming over de gehele oppervlakte van de ruimte liggen. Hierdoor wordt warmte gelijkmatig afgegeven aan de lucht.

Neem contact met hen op voor installatie en advies

123Vloerverwarming is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het geven van advies over en het installeren van vloerverwarming. Voor elk type ondervloer heeft u een ander soort verwarming nodig. Ook hangt het af van uw wensen en de bovenvloer welke opties voor u mogelijk zijn. 123Vloerverwarming weet er alles over en kan u dan ook het beste adviseren in uw zoektocht naar de beste soort verwarming voor in uw vloer. Door alleen de beste materialen en methoden te gebruiken, heeft u een A+ energielabel en zal u het al snel op uw energierekening gaan merken. Kortom, neem contact op en maak een afspraak om al uw opties te bespreken.

https://www.123vloerverwarming.nl/