De beste drones van het moment

We leven midden in het tijdperk van de drones. Luchtfotografie en videografie zijn net zo makkelijk geworden als het spelen van een videogame en innovatieve fabrikanten profiteren daar uiteraard van. Wie graag hoge kwaliteit beelden wilt nemen van een wildernis of woestijn kan bijna niet anders dan een drone aanschaffen. Het spelletje werd door de fabrikanten nog verder opgeschroefd doordat er allerlei nieuwe snufjes werden ontwikkeld, zoals de 4K videocamera en sensors die automatisch botsingen kunnen voorkomen. In dit artikel bespreken we de drie beste drones van dit moment.

Om te beginnen de Typhoon H, de nieuwste drone van de Chinese fabrikant Yuneec International. Deze drone heeft zes rotoren die het voertuig in de lucht houden. Verder heeft de drone de beschikking over een 3-axis CG03+ camera en kan het 4K camerabeelden maken. De camera is 12-megapixel is kan 360 graden filmen. Daarnaast heeft Typhoon H sonarsensoren aan de voorkant zitten die helpen om botsingen te voorkomen. Een yuneec typhoon kopen kan al voor zo’n 1300 dollar.

De Phantom 4 is de nieuwste versie van de best verkochte drones series aller tijden. De nieuwe drone van DJI introduceert een aantal nieuwe functies om boven de rest uit te blijven steken. De Phantom 4 is evenals de Typhoon uitgerust met sensoren die botsingen kunnen voorkomen. Ook nieuw is de Sport modus, waarbij je de drone kan omturnen in een racemonster die meer dan 70 kilometer per uur gaat. Een dji phantom 4 kopen kan al vanaf 1400 dollar.

Om eruit te gaan met een klapper moet we het vlaggenschip van DJI ook nog even noemen, de DJI Inspire 1 RAW. Om te begrijpen wat ik bedoel moet je maar even een foto van dit ding opzoeken. Als je dacht dat de Phantom 4 cool was had je gelijk, maar hier kan niks tegenop. Dat laat de prijs ook wel zien, voor het luttele bedrag van 6000 dollar is die van jou.

http://dronekopen.nl