Manieren om er goed uit te zien

Er goed uitzien wie wil dat nou niet? Er zijn een aantal dingen die je aan jezelf kan doen om jezelf aantrekkelijker te maken. Een goede kleding stijl kan al een hoop voor je uiterlijk doen. Een goede smaak van kleiding hebben, maakt je al een stuk aantrekkelijker. Vrouwen en mannen kijken vaak naar wat je aan hebt en of dat leuk staat. Buiten kleiding heb je ook nog je eigen verzorging. Denk hierbij aan geregeld je tandenpoetsen, elke dag douchen, je nagels knippen etc. Een ander laatste punt is je kapsel. Laat je haar knipper bij een goede kapper en je ziet er meteen al een stuk beter uit.

Kleding stijl
Je kleding stijl kan je maken of breken. Kijk goed naar wat er in de mode is en ga daarin mee, tenzij je van je eigen kleding stijl houdt. Dan moet je uiteraard lekker jezelf blijven en je niks aantrekken van anderen. Maar als je nu de mening van andere belangrijk vind en je niet weet welke kleren je moet dragen? Kijk goed om je heen en wat de rest draagt kopieer dit simpelweg en je kleding stijl is een gegarandeerd succes.

Verzorgd uitzien
Een van de belangrijkste dingen van je uiterlijk is er verzorgt uitzien. Niemand houdt ervan als je er niet verzorgt uitziet of bent. Het is een kleine moeite om er altijd goed verzorgt uit te zien. Doe elke dag een luchtje op, poets je tanden, knip je nagels, scheer jezelf geregeld en douche minimaal 1 keer per 2 dagen. Op deze manier blijf je fris en fruitig en ben je een lust voor het oog.

Kapsel
Je kapsel is ook een eye catcher. Voor heren en dames is het belangrijk dat hun haar er goed uitziet. Ga hiervoor naar een goede kapper delft. kappers in delft geven je een goede haarverzorging en kijken goed naar je wensen. Hiermee proberen ze je kapsel zo veel mogelijk naar wens te knippen. Alles draait ten slotte om jou.

http://onekappers.nl

Aankoopgids 2021 Q2: Alle Zakelijke iPad Pro Houders

Welke tablethouder heeft u nodig om uw iPad Pro zakelijk optimaal te benutten? Hoe kan u slim gebruik maken van de technologie die Apple ons te bieden heeft? En hoe haalt u het onderste uit de kan? In dit artikel laten we u per soort tablethouder een aantal mogelijkheden zien om het rendement van uw iPad Pro te verhogen.

Handsfree presentaties geven met een iPad Pro tafelstandaard

Tijdens het geven van presentaties is het essentieel om uw handen vrij spel te geven. Zo kan u door middel van gebaren bepaalde zaken accentueren en aankaarten. Bij verkoop- en adviesgesprekken kan u de iPad Pro simpelweg op de iPad Pro tafelhouder plaatsen waardoor deze ook voor uw gesprekspartner zichtbaar is. Zo kan u beide de informatie op het scherm tot u nemen en zelfs interacteren met de iPad zonder deze daadwerkelijk vast te houden. Zeer ontspannen en misschien wel conversie verhogend!

Gebruik uw iPad Pro als lead generator of informatie voorziener

Wie wil er nou niet meer weten over zijn klanten en leads? Door tactische plaatsing van uw iPad Pro middels een vloerstandaard kan u moeiteloos nieuwe informatie over uw leads en klanten verzamelen. Zet de iPad bijvoorbeeld op een beurs, markt of andere openbare bijeenkomst en laat voorbijgangers specifieke informatie invullen in ruil voor een flinke korting of gratis probeer pakket. Ook bij het verschaffen van informatie kan een vloerstandaard in combinatie met een iPad u van dienst zijn. Laat bijvoorbeeld een interactieve landkaart programmeren inclusief locatie voorziening programmeren op de iPad, zo zien uw bezoekers precies waar ze zijn en welke gebeurtenissen er in hun beurt aankomen. 

Zet uw iPad in als digitaal control panel of monitoringssysteem

Door uw iPad op een slimme plek aan de wand te monteren kan deze ingezet worden als controle paneel voor domotica apparatuur zoals klimaatregeling, verlichting, alarmsystemen en zelfs als aan- en afmeldsysteem voor medewerkers in ploegendienst. Met een goede wandhouder is uw iPad op elke denkbare muur te plaatsen. Aanvullend zorgen de anti diefstal houders ervoor dat uw kostbare iPad Pro niet zomaar ontvreemd kan worden. Vooral in openbare ruimten is het essentieel om uw bedrijfsmiddelen te beschermen tegen elke mogelijkheid op diefstal. 

Bescherm uw iPad tegen vallen, stoten en krassen en zelfs onderwater dompelen

Of u nou onderweg bent of rustig aan een bureau aan het werk bent, het kan iedereen overkomen dat hij de iPad een keer flink laat vallen. In veel gevallen komt het apparaat er niet zonder kleer- of schermscheuren vanaf. Reparaties zoals het vervangen van een iPad Pro scherm zijn niet de goedkoopste (start bij ongeveer 200 euro). Een beschermhoes hoeft de tablet dus maar een keer te redden om de investering eruit te halen. Naast bescherming tegen val, kras en stootschade zijn er ook diverse waterdichte iPad Pro beschermhoezen verkrijgbaar. De kosten varieren bij deze variant erg op basis van de mate van waterdichtheid. Zo zijn sommige hoezen slechts bestand tegen spatwater terwijl de duurdere uitvoeringen geheel onder water kunnen blijven zonder enige lekschade.

Hoe u het beste op uw dak kan letten

Als mensen hun huis onderhouden of renoveren, vergeten ze vaak een ding dat best wel belangrijk is: het dak. Veel mensen denken dat het dak geen onderhoud nodig heeft, omdat het een stevig dak is. Dit is verre van waar. Ook het dak heeft de zo nodige dakbeheer nodig, om er voor te zorgen dat er niks kan roesten of kan lekken. Het is handig om na elke vijf jaar een inspectie te doen, zodat u zeker weet dat alles goed zit. Deze inspectie is meestal ook gratis, dus mooi meegenomen.

We verstaan onder dakbeheer alles wat met de onderhoud van uw dak te maken heeft. Voorbeelden hiervan zijn dakpannen reinigen, controleren op lekkages, en misschien nieuwe dakpannen plaatsen. Dit alles om er voor te zorgen dat uw dak in goede staat blijft, en u straks niet uw dak moet repareren voor heel veel geld.

Dakbeheer kan worden gedaan door een speciaal bedrijf hier voor. Dit wordt aangeraden, en het wordt afgeraden om zelf op het dak te klimmen, omdat dit erg gevaarlijk kan zijn. Met een ladder kunt u zo uitglijden, en u bent waarschijnlijk nite gespecialiseerd in de onderhoud van uw dak. Het is beter om mensen in te huren die en de juiste gereedschap hebben, en de juiste kennis hebben om dit werk uit te voeren. Meestal belt u naar een bedrijf, en wordt er een afspraak gemaakt wanneer ze langskomen. Dit is meestal erg vroeg in de ochtend en het wordt van u verwacht dat u thuis blijft. De duur van deze afspraak ligt aan in welke staat uw dak zich bevindt en wat er allemaal moet gebeuren. Als alles nog goed is, is dit meestal binnen een uur klaar. Het enige wat er dan gebeurt is het reinigen van de dakpannen, en dan ziet alles er weer net als nieuw uit. Als u een daklekkage heeft, gebeurt er meer. Meestal wordt deze lekkage gelijk gerepareerd, maar hier kunnen ze wel een hele dag mee bezig zijn. Soms wordt er een vervolgafspraak gemaakt, als het bedrijf niet de juiste gereedschap op voorraad heeft.

 

 

 

 

 

 

http://economy.nl

Hoe kies je de juiste bureaustoel voor jouw thuiswerkplek?

De coronacrisis heeft de meeste van ons meer laten thuiswerken dan normaal. Voor de een een vloek, voor de ander een droom die uitkomt. Maar voor elke thuiswerker is een goede bureaustoel essentieel. Maar hoe kies je de juiste ergonomische bureaustoel voor jouw thuiswerkplek? Waar moet je op letten? In dit artikel leggen we je stap voor stap uit hoe ook jij de beste bureaustoel voor jouw thuiswerkplek kan kopen. 

Hoe lang zit jij per dag op een bureaustoel?

Afhankelijk van het soort werk dat je doet zit je langer of korter op je bureaustoel. De kwaliteit van bureaustoelen kan een grote invloed hebben op de tijd die je comfortable op een bepaalde stoel kan doorbrengen. Fabrikanten delen bureaustoelen meestal in op drie categorieën: 

  • 1 tot 3 zituren per dag
  • 3 tot 6 zituren per dag
  • Meer dan 6 zituren per dag

Je kan stellen dat de hoogte van het aantal zituren veel zegt over de kwaliteit van je toekomstige bureaustoel. Het kan nooit kwaad om een stoel te kiezen die meer uren heeft dan jij erop gaat zitten. Andersom is het met klem afgeraden om een stoel te kiezen die geschikt is voor minder uren dan je daadwerkelijk zittend gaat doorbrengen. 

Welk soort rugleuning heb je nodig?

In grote lijnen kan je de soorten rugleuning van een bureaustoel onderverdelen in drie categorieën. Elk heeft zijn eigen voordeel maar over het algemeen kan je prima stellen dat een verstelbare rugleuning de voorkeur geniet. Verstelbare rugleuningen geven je de beste ondersteuning gedurende je hele werkdag. 

Gestoffeerde rugleuningen zijn voor de ene gebruiker een perfecte match terwijl de ander er zich oncomfortabel op voelt.Voordeel van gestoffeerde rugleuningen is dat ze over het algemeen goedkoper zijn dan verstelbare rugleuningen. Nadeel is dat ze één vaste vorm hebben, daar moet het lichaam van de gebruiker precies oppassen.

Rugleuningen met netbespanning zijn een mooie tussenweg tussen de bovengenoemde varianten. Netbespanning past zich enigszins aan op basis van de gebruiker maar heeft niet het hoge prijskaartje dat veel bureaustoelen met verstelbare rugleuningen hebben. 

Armleuningen: Een rits aan opties

Armleuningen lijkt een eenvoudig onderdeel van je bureaustoel maar als je goed kijkt zijn er allerlei opties te koop. Van armloze stoelen tot compleet verstelbare armen. Vooral verstelbare armen hebben een rits aan opties: In hoogte, breedte én hoogte, diepte en zelfs volledig draaibaar. Hoe meer flexibiliteit hoe groter de kans dat een bureaustoel precies afstelbaar is op jouw werkhouding. 

Lendensteun om rugpijn te voorkomen

Een lendensteun kan je helpen om rugpijn te voorkomen. De beste variant hierop is een volledig instelbare lendensteun zodat deze optimaal vormt op basis van jouw lichaam. De meeste bureaustoelen met lendensteun zijn dan ook instelbaar. 

Uitstraling, smaak en design

Om smaak valt niet te twisten. Als je een aantal bureaustoelen hebt gevonden die aan je eisen voldoen kan het design van de stoel doorslaggevend zijn. Kies dan ook een stoel met een uitstraling die past bij je werkplek, zo ben je er ook blij mee als je er even niet op zit.

Alternatief voer voor het vissen

De wil om te vissen komt en gaat. Hierbij hebben we niet altijd zin en of tijd om langs de hengelsport winkel te gaan of online iets te bestellen. Gelukkig zijn er ontzettend veel alternatieven die je als vervangend aas kunt gebruiken. In dit artikel enkele voorbeelden waar je aan kunt denken die je waarschijnlijk wel ergens in de voorraadkast hebt liggen. Dit voer kan je in de viskoffer mee nemen voor jezelf maar ook voor de vis. Zie onderstaande.

 

Ontbijtkoek

Ontbijtkoek is een kruising tussen koek en brood. Het zit vol met goed uitlokkende suikers om vis te attenderen op dit aas. Ontbijtkoek kan gebruikt worden door het te kneden. Hierbij kan het direct op de haak worden gezet. Ook kan het ingezet worden als lokvoer. Als je dit goed vermengd met een deel water, dan kan je hier goede voerballen mee maken. Blijft het droog dan kan het zelfs ingezet worden als drijvend aas. Het zal verschillende minuten blijven drijven, waarna het langzaam zal afzinken. Zeker het zakken langs ritekragen kan de nodige vis opleveren.

 

Honden – of kattenbrokken

Deze brokken kunnen het ook goed doen. De wat grotere brokken kunnen doorboord worden en op de hair gezet of middels een bait-elastiek gelust worden. Nog beter is het een dag van tevoren in een klein beetje water te zetten. De brokken zullen dan opzwellen en zacht worden. Het is dan zo zacht dat het direct op de haak gezet kan worden. Dit camoufleert de haak meteen. Deze brokken zijn vaak een nog beter alternatief dan drijvend brood. Dit brood wordt vaak heel snel opgemerkt door watervogels en meeuwen. Deze brokken blijven vaak veel lager onopgemerkt, waardoor je je visjes er tussenuit kan plukken. 

 

Brinta pap

De vlokken van Brinta of andere ontbijtgranen zijn een prima grondvoer voor het feedervissen of penvissen. Met het aanmaken met een beetje water, stroop, zout en suiker kunnen lekker geurende ballen gemaakt worden die langzaam uit elkaar vallen. Veel bestaande lokvoeren bestaan ook grotendeels uit gemalen graansoorten 

https://www.sportvisgigant.nl/

Zelf je eigen kozijn ontwerpen

Ben je al naar duizend bouwmarkten geweest, maar ben je er nog steeds niet uit welk kozijn je mooi vindt, of kan je nou juist niet die ene design vinden die je prachtig vond online, maar is uitverkocht? Wees niet ten einde raad. Je hebt altijd nog deze optie: zelf een kozijn op maat maken. Als je zelf een kozijn op maat maakt, kan je precies invoeren wat je wensen zijn. Wil je een kozijn donkergroen hebben, dan kan je dit zelf verven. Of wil je misschien een groter kozijn dan ze verkopen? Dan kan dit allemaal als je je kozijn zelf maakt. Dit vereist wel de nodige handigheid. Als je nog geen ervaring hebt met timmeren en hout, is het handig om misschien eerst te oefenen op stukken hout die geen cent hebben gekost, dan gelijk je eigen kozijn. Ook is het handig om even te wachten met verf en alle materialen die nodig zijn om een kozijn zelf te maken.

Als je een kozijn zelf wilt maken, is het belangrijk om te weten wat je precies nodig hebt. Het eerste wat je nodig hebt is het hout, of een ander materiaal, natuurlijk. Ook heb je een glasplaat nodig die precies past in de frame van het kozijn. Vergeet ook niet de benodigde schroefjes en hamers. Al deze onderdelen kun je het beste halen in een bouwmarkt, waar je kunt vragen aan de werknemers of ze je willen helpen. Zij hebben er meestal wel verstand van. Vaak moet je het hout nog schuren voordat je kan beginnen te timmeren, dus daar moet je goed op letten. Op internet zijn er genoeg tutorials om te laten zien wat je precies moet doen.

Klinkt dit allemaal te moeilijk? Zorg er dan voor dat je een kozijnen fabriek vindt die zich specialiseert in custom orders. Een custom order is een opdracht die je zelf hebt gemaakt,  dus daarin laat je ook weten welke afmeting, welke kleur en welk materiaal de fabriek moet gebruiken om zo jouw perfecte kozijn te maken.

 

 

 

 

http://directeenkozijn.nl

Hulpmiddelen voor ouderen in de badkamer

Hulpmiddelen voor ouderen in de badkamer

 

Voor mensen die al wat ouder, tachtig jaar of ouder, worden gaan veel dingen in het leven wegvallen. Familieleden of vrienden kunnen overlijden. Dit kan soms erg moeilijk zijn. Ook andere dingen kunnen gaan wegvallen, fysiek. De simpelste bewegingen, zoals opstaan, zitten of bukken, kunnen al erg lastig zijn. Dit is erg vervelend, want om dagelijks nog de dag goed door te komen zijn deze bewegingen cruciaal. Je moet jezelf kunnen blijven verzorgen. Vaak op de oude dag lukt dat niet meer goed. Het hele leven is het gelukt, maar bij ouderdom is dit een gevolg. Als het niet meer lukt om jezelf te verzorgen of om de dag door te komen alleen, kan iemand ervoor kiezen (of de familie kiest) om diegene in een verzorgingstehuis te plaatsen. Hier kan diegene hulp krijgen met verzorging. Vaak zien de ouderen dit niet zitten. Het idee om afhankelijk van iemand te worden is niet fijn. Daarom komt Lavicta met een nieuwe uitvinding: een lichaamsdroger. Dit kan al heel erg fijn zijn voor een oudere die het erg lastig vindt om te bukken. Na een douche of bad kan het erg moeilijk zijn om af te drogen voor een oudere. Daarom zijn er hulpmiddelen ouderen om hen daarbij te helpen. Lavicta heeft dus hulpmiddelen badkamer. Lavicta biedt de lichaamsdroger aan. Dit is een automatische droogmachine waar de oudere voor kan staan. Het lichaam wordt automatisch gedroogd, wat al een cruciale stap in zelfverzorging is. Veel ouderen zullen hier veel aan hebben. Het is heel logisch dat een oudere het niet prettig vindt om verzorgd te moeten worden en zeker niet bij het douchen of badderen. Daarom kan een oudere een lichaamsdroger van Lavicta aanschaffen. Het douchen wordt dan geen probleem meer. De droger staat in de badkamer en kan met een stopcontact worden aangesloten, zonder problemen.

https://lavicta.nl/

De 4 belangrijkste zaken als je een website laat maken

Specialisatie van de uitvoerende partij

Het maken van websites is steeds toegankelijker geworden. Door content management systemen (CMS) zoals WordPress, Magento en Shopify is het maken van een website laagdrempeliger dan ooit. 

Met programmeerkennis van PHP, HTML, CSS en Javascript kan elke webbouwer bijvoorbeeld een website bouwen die de klant zelf kan beheren. 

Zelfs zonder programmeerkennis is het mogelijk om een website op te leveren. De aloude methode hiervoor is het kiezen van een toegankelijk CMS, bijvoorbeeld WordPress of Joomla en hierbij een template te kiezen dat grotendeels aan de eisen van de klant voldoet. Na het kiezen van de template worden aanpassingen gedaan om deze volledig toe te spitsen op de wensen van de klant. 

Deze methode kan zeer kostenefficiënt zijn doordat al het programmeerwerk al verricht is door de ontwikkelaar van de template. Het grootste nadeel van deze methode is dat de template waarop de website gebaseerd is vaak meerdere malen verkocht is. Daardoor kan het gebeuren dat twee websites erg op elkaar lijken. 

Met templates krijg je als klant dus geen maatwerk maar wel een kostenefficiënte oplossing. Heb je echt maatwerk nodig? Kies er dan voor om een website te 

Bereikbaarheid en fysieke locatie

Afhankelijk van je project management- en remote working skills kan je een website volledig op afstand laten bouwen. Toch kan het soms prettig zijn om bij de webbouwer op bezoek te gaan. Zo kan je face to face het proces doorspreken en je eigen ideeën uitleggen. Zelfs buiten de grote steden kan je terecht, bijvoorbeeld om een website te laten maken in Delft. Zo heb je direct contact met die gene die jouw website gaat bouwen. 

Als alternatief kan je het bouwen van een website uitbesteden aan aan ver oord waar de lonen zeer laag liggen. Het grote nadeel van deze methode is dat je fysiek geen enkele controle hebt over jouw project en dat de taalbarrière zelfs voor de meest doorgewinterde project managers voor onoverkoombare problemen kan zorgen. 

Welke dienstverlening krijg je?

Het beheren van een website bestaat uit vele aspecten. Van het bouwen en onderhouden van de technische staat tot marketing. Onder marketing valt ondermeer zoekmachine optimalisatie (SEO), paid advertising (SEA) en conversie optimalisatie (CRO). Het laten maken van een website is dus maar het begin. Nadat de website gebouwd is zul je doorlopend aan de online marketing van je website moeten werken. Dit kun je zelf doen door alles te leren over content, linkbuilding, paid advertising en conversie optimalisatie of je kan deze zaken uitbesteden. 

Veel webbouwers bieden ook online marketing services aan na het opleveren van je nieuwe website. Afhankelijk van het kennisniveau van de webbouwer kan dit een goed idee zijn. Zeker als de samenwerking goed verlopen is. 

Wat kost het laten maken van een website?

De kosten van een website zijn zo uiteenlopend dat daar geen eenduidend antwoord op te geven is. Net zoals je geen eenduidig antwoord hebt op de vraag “wat kost een auto?”. De opties en wensen zijn zo uitgebreid dat het altijd zaak is om als klant je eisen duidelijk op een rijtje te zetten voordat je begint met het opvragen van offertes. 

Conclusie

Let goed om de specialisatie van de webbouwer, kies een webbouwer die fysiek bereikbaar is tenzij je een ervaren web project manager bent en vraag altijd meerdere offertes op. Zo weet je zeker dat je een goede match krijgt.

https://www.telstar-web.nl/website-laten-maken-delft.html

Verschillen tussen dragers

Balkdragers en raveeldragers. Wat is nou eigenlijk het verschil tussen balkdragers en raveeldragers?

 

Een balkdrager is een hulpstuk waarin een balk wordt gelegd. Een raveeldrager is een hulpstuk waarmee houten balken aan elkaar worden verbonden en dus niet iets waarin een balk wordt gelegd. Raveeldragers zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Het is soms lastig te herkennen welke raveeldrager je dan precies nodig hebt. Het staat namelijk in een lastige tekst uitgelegd. Het wordt aangegeven met: ../..x… Je moet natuurlijk wel even weten wat wat betekent. Het getal dat op de eerste puntjes terecht komt te staan dat geeft de uitslag weer. Met de uitslag wordt de lengte van het materiaal, waar de strip uit gemaakt is, weergegeven. Zo’n strip kan uit verschillend soorten materiaal gemaakt worden. Op de tweede en de derde puntjes komen de, u raadt het waarschijnlijk al, de lengte en de breedte. Dit is voor u als koper wel even belangrijk. Hieraan kunt u dus precies zien wat u nodig heeft. De raveeldrager zelf heeft gaten, dat is natuurlijk logisch anders wordt het bevestigen van deze raveeldrager nog aardig lastig. Ook deze gaten, de hoeveelheid en de grootte van deze gaten worden op een aparte manier weergegeven. Ook weer met ../.. 

 

Een balkdrager is handig om op een makkelijke manier een balk aan uw muur te verbinden. Er bestaan balkdragers met en balkdragers zonder een lip. De balkdrager zonder en met lip moet altijd aan de muur bevestigd worden. Dat gaat heel gemakkelijk door even met een boor of een hamer de spijker er in te boren of te slaan. Deze balkdragers zijn hartstikke handig en makkelijk te gebruiken en zo kunt u op een handige en snelle manier een balk aan de muur bevestigen. 

 

https://www.bnvtools.nl/

Kerstmis

Over een half jaar is het ‘alweer’ kerst. De leukste tijd van het jaar. Sneeuw, cadeautjes, de kerstman, vroeg donker, verlichting op straat, familie en vrienden. Alles staat centraal tijdens kerstmis. Ook hebben wij als Nederlanders weer veel tradities tijdens kerst. Maar niet alleen Nederlanders, de hele wereld viert kerstmis samen. Elk land heeft zo weer zijn eigen tradities. Eén traditie in Nederland is bijvoorbeeld een kerstboom bestellen en optuigen in zijn/ haar huis. 

 

Er zijn heel veel verschillende kerstbomen. U heeft een echte kerstboom. Deze kerstboom nemen sommige mensen in huis en andere mensen niet. Een reden voor geen echte kerstboom in huis nemen zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat mensen vinden dat het te veel rotzooi geeft. Die mensen kiezen dan vaak voor een kunstkerstboom. Andere mensen vinden het juist mooi om een echte kerstboom in huis te hebben. Er zit namelijk wel wat verschil in een echte en een neppe kerstboom. 

 

Een kunstkerstboom met verlichting kan natuurlijk ook worden aangeschaft. Sommige mensen zien het helemaal niet zitten om hun eigen kerstboom helemaal van top tot teen te versieren en kiezen er dan voor om een kunstkerstboom waar al verlichting in zit aan te schaffen. Dat is natuurlijk erg handig en makkelijk. Ook kunnen mensen kiezen voor een kant en klare kerstboom. Deze kerstboom is al van alles voorzien. Denk aan een piek, verlichting, kerstballen en eventueel kunst sneeuw. Mensen weten het tijdens kerst soms zo gek nog niet te verzinnen. Het hele huis zit onder de kerstverlichting en alle tradities worden weer er weer bijgehaald. Maar zo’n mooie (kunst)kerstboom kan natuurlijk nooit ontbreken tijdens de kerst. Mensen leggen onder de kerstboom cadeautjes die dan vaak op kerstavond, 1e kerstdag of 2e kerstdag worden uitgepakt. Kerstmis is altijd één groot feest die met de hele familie gevierd wordt. 

 

https://www.xmasdeco.nl/