Veilige en voordelige producten bij de Hijswinkel

Bij Hijswinkel vindt u voordelige hijs- en hefmiddelen. In onze webshop vindt u bijvoorbeeld palletwagens, staalkabels, valbeveiliging maar ook hijsbanden en platenklemmen. Naast deze producten kunt u bij ons ook nog vele onderdelen voor hijsmiddelen vinden. Bij ons staat veiligheid centraal, wij stellen dan ook zeer hoge eisen aan de veiligheid van onze producten. Naast veiligheid vinden wij het ook belangrijk om producten van hoge kwaliteit te leveren voor de voordeligste prijs. Ook kunt u bij ons rekenen op een zeer snelle levering. Als u uw bestelling heeft geplaatst, kan de bestelling aan binnen één dag geleverd worden op de gewenste locatie. U kunt uw bestelling betalen met Multisafepay waardoor u veilig en snel kan betalen.

Veilig te werk bij de Hijswinkel

Bij de Hijswinkel vinden wij het belangrijk om veilig te werk te gaan. Beter gezegd, veiligheid is zelfs onze nummer één prioriteit. Daarom vindt u in ons assortiment diverse producten om uw veiligheid te waarborgen tijdens het hijsen en heffen. Zo hebben wij bijvoorbeeld diverse soorten hijsbanden. Deze banden verschillen in lengte tussen de twee en tien meter. In ons assortiment vindt u enkelvoudige hijsbanden, met bijvoorbeeld een lus, strop of juist eindloos. Ook kunt u samengestelde banden vinden met een enkele lengte, een twee- of viersprong. Naast onze hijsbanden vindt u nog vele andere producten om de veiligheid tijdens het hijsen en heffen te vergroten. Al onze middelen zijn EKH gecertificeerd. Ook geven wij trainingen over veiligheid en valbeveiliging.

Wie zijn wij?

Hijswinkel.nl is een grote webshop in zowel Nederland als België als het gaat om hijsmiddelen. Naast ons grote assortiment kunt u ook bij ons terecht voor advies over bepaalde producten. Ook vindt u op onze website artikelen over hoe de producten kunt gebruiken of interessante informatie over veilig te werk gaan. In onze wiki vindt u allerlei do’s and don’ts betreft bepaalde producten in ons assortiment. Wij zijn al jarenlang actief in de Vereniging Erkende Keurbedrijven Hijs- en hefmiddelen. Deze vereniging is erkend door de Stichting Toezicht Certificatie Verticaal Transport waardoor u kunt rekenen op alleen maar de beste kwaliteit en service.

Kartonnen opbergdozen en andere verpakkingsmaterialen bij dozenhal

Bent u op zoek naar kartonnen opbergdozen of andere verpakkingsmaterialen? De dozenhal is dé online leverancier als het gaat om verpakkingsmaterialen. In ons assortiment vindt u meer dan 2500 formaten als u op zoek bent naar een doos van karton. Deze producten vindt u in diverse maten waardoor er altijd een geschikte doos voor u tussen zit. In onze opbergdozenzoeker kunt u zelf de lengte, breedte, hoogte en het aantal aangeven. Zo krijgt u direct een selectie met producten die voldoen aan uw wensen. Hierbij vindt u ook nog een diverse termen. Zo vindt u bijvoorbeeld producten die restant nieuw zijn, nieuw, blanco, blanco met sticker, gebruikt of bedrukt met een logo, omschrijving van het product of naam van het bedrijf. Ook ziekt u dan direct een foto van het product zodat u een beter beeld krijgt van het product. Of u nu op zoek bent naar een volledige nieuwe doos of eentje die al eerder is gebruikt, bij de dozenhal vindt u het allemaal. 

Nieuwe of gebruikte kartonnen opbergdozen?

Nu twijfelt u misschien of u graag nieuwe of juiste gebruikte kartonnen opbergdozen wilt aanschaffen bij de dozenhal. Wij respecteren het volledig als u kiest voor een nieuwe doos. Wel kunnen wij u verzekeren dat iedere gebruikte doos eerst door een volledige check-up gaat zodat u zeker bent dat er geen scheuren of beschadigingen aan het karton zijn aangebracht. Een hergebruikte doos is extra verantwoord voor het milieu. Wat nog fijner is, is dat het u helemaal geen moeite hoeft te kosten. Voor het kiezen van een gebruikte doos in plaats van een nieuwe doos zorgt voor maar liefst 266 kilogram minder aan luchtverontreiniging, 3m3 aan stortcapaciteit, 2026 kilometer aan brandstof en tot slot twintig duizend liter water. 

Verpakkingsmaterialen

Naast kartonnen opbergdozen vindt u nog diverse andere verpakkingsmaterialen bij de dozenhal. Wij hebben diverse verpakkingsmaterialen geschikt voor webshops. Denk hierbij bijvoorbeeld aan materialen zoals luchtkussenevenlopen, LPDE verzendzakken, tape en dispensers en folies en zakken. Wij bieden al het materiaal aan om een product zo veilig mogelijk te verzenden. Voor het gehele assortiment kunt u kijken op onze website.

Online vindbaarheid verbeteren

Waar kan een internet bureau je mee helpen?

Het is tegenwoordig ontzettend belangrijk om online vindbaar te zijn. Dit kun je op verschillende manieren aanpakken. Het is slim om hiervoor een internet bureau in te schakelen. Zij kunnen je helpen met verschillende zaken. Ben je ook benieuwd waar zij je mee kunnen helpen? Lees dan snel verder!

Het maken van een nieuwe website

Voordat je überhaupt begint met verkeer naar je website trekken, wil je natuurlijk een goede website. Dit is uiteindelijk hetgeen dat ervoor gaat zorgen dat je bezoekers ook worden omgezet in klanten. Een internet marketing bureau kan je helpen bij het maken van een professionele website of webshop.

Zoekmachine optimaliseren

Nu je een website hebt, kun je beginnen met de marketing. Het is altijd verstandig om met SEO optimalisatie te starten. Dit zorgt ervoor dat je beter wordt gevonden via Google. Het kan wel even duren voordat je resultaat hebt dus wacht niet te lang met starten. Houd hierbij rekening met de content en de techniek van je website. Zorg ook voor voldoende links van andere websites naar jouw website.

SEA 

Ook kun je kiezen voor SEA, dit is het adverteren op zoekmachines. Dit staat voor search engine advertising. Het voordeel hiervan is dat je direct resultaat hebt en nieuwe kwalitatieve leads zult ontvangen. Zorg er wel voor dat je werkt met echte specialisten. Het kan namelijk best lastig zijn om een goede Google ads campagne op te zetten.

Social media campagnes

Ook kun je kiezen voor een social media campagne, bijvoorbeeld adverteren op Facebook, LinkedIn of Instagram. Je kunt hiermee naamsbekendheid opbouwen en klanten aan je binden. Er zitten veel kansen op gebied van social media dus het is altijd goed om hiermee te starten. Wanneer je deze drie dingen toepast heb je een geschikte strategie om online vindbaar te worden en nieuwe klanten te trekken via het internet. Zorg dat je de juiste keuze maakt bij het oriënteren naar een online marketing bureau. Er kan namelijk behoorlijk wat verschil zitten in de kwaliteit van het bureau. Dit zal van invloed zijn op je resultaten.

De houdbaarheid van producten

De houdbaarheid van producten moet altijd gecodeerd worden. Dit kan gedaan worden door middel van bijvoorbeeld een etiketteermachine of een lasermachine. Het coderen van de producten zal ervoor zorgen dat het voor iedereen duidelijk is wanneer het product geopend is en tot wanneer je het product kan gebruiken. Ook moet er duidelijk zijn wat de naam van het product is en de inhoud van het product. Na opening van het product dient er op de verpakking vermeld te worden wanneer dit gedaan is.

HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Alle voedselverwerkers in Europa zijn volgens de Europese wetgeving verplicht om een HACCP-plan op te stellen. Met behulp van HACCP stickers (of coderen) heeft een ondernemers altijd duidelijk overzicht over welke producten nog houdbaar zijn en welke niet.

De baas van een bedrijf moet ten alle tijden kunnen aantonen dat er hygiënisch gewerkt wordt in zijn of haar bedrijf. Natuurlijk kunnen niet alle producten gecontroleerd worden. Dit is bekend bij de overheid en om die reden hebben zij besloten dat je steekproefsgewijs mag controleren. Voor de baas betekent dit dus dat er maar enkele producten gecontroleerd hoeven te worden. Er moet onder andere gecontroleerd worden op temperatuur, tijd, kwaliteit, verpakking en etiket. Deze gegevens moeten vervolgens geregistreerd worden, dit kan met behulp van voorgedrukte formulieren die je in een map bewaart of digitaal.

Producten die in de koeling bewaard worden, moeten gecontroleerd worden op temperatuur. Het is dan ook het makkelijkst om de hele koeling of vriezer te temperaturen. De buitenkant van de koeling heeft vaak een display waar dit vanaf te lezen is. Wat je ook kunt doen is bijvoorbeeld een bakje met alcohol of olie in de koeling of vriezer zetten. Vervolgens kun je de temperatuur meten van de inhoud van dit bakje, zo hoef je niet in producten te prikken om de temperatuur te kunnen meten.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/

Het verschil tussen een online marketing bureau en een internetbureau

Wanneer je net een bedrijf hebt gestart moeten er verschillende dingen gebeuren. Zo heb je bijvoorbeeld een website nodig die het liefst goed vindbaar is in Google. Als je hier zelf de tijd en de kennis niet voor hebt, kun je dit uitbesteden. Er zijn genoeg bedrijven die hier wel kennis van hebben en met behulp van hen kan je een professionele website laten maken of een webshop laten maken. In dit proces kun je de keuze maken om een online marketing bureau in te schakelen of een internetbureau. Weet je niet wat het verschil is tussen deze twee soorten bedrijven, lees dan verder.

Het verschil lijkt dan misschien klein, maar in werkelijkheid is dit erg groot. Het verschil in de bureaus zit hem vooral in de focus. Zo focust een online marketing bureau zich specifiek op het optimaliseren van de online activiteiten van de klant. Je kan hierbij denken aan de termen SEO, SEA, social media marketing en contentmarketing. Een (full service) internetbureau heeft vaak een breder aanbod. Zij bouwen de websites én voeren de online marketingactiviteiten uit. Je kunt natuurlijk ook de keuze maken om beide bureaus in te zetten om een zo optimaal mogelijk resultaat te kunnen behalen voor je bedrijf. Als je de keuze maakt om beide bureaus in te zetten denk er dan wel aan dat het een aantal nadelen met zich mee kan brengen. Het contact is bijvoorbeeld veel lastiger, doordat er twee aparte partijen bezig zijn met jouw bedrijf. Er moet dan telkens geschakeld worden tussen twee bureaus en de klant. Dit kan ervoor zorgen dat het extra tijd zal kosten voordat je website gerealiseerd kan worden. Ook het uitvoeren van een redesign zal hierdoor moeilijker verlopen. Als de webbouwer zijn werk niet goed uitvoert, kan dit gevolgen hebben voor de resultaten van het online marketing bureau. Samenwerking tussen deze twee partijen is dus erg belangrijk in het gehele proces.

https://www.edit4u.nl/

Waar moet je opletten bij het kopen van een tuinhuis?

Waar moet je opletten bij het kopen van een tuinhuis?

Al jarenlang heb je het gevoel dat je tuin niet goed gevuld is. Je hebt aardig wat vierkante meters over in je tuin. De lege plek in je tuin kan je benutten door het plaatsen van een tuinhuisje. Een tuinhuis biedt verschillende voordelen zoals bij een zomers buitje kan je lekker buiten blijven zitten, het tuinhuisje kan dienen als opslag ruimte en je zou er zelfs een buiten keuken in kunnen monteren. Genoeg redenen dus om een tuinhuis te bouwen. Voordat je overgaat tot aanschaf hebben wij enkele tips voor jou die de keuze makkelijker maken.

Soorten tuinhuizen

Tuinhuizen worden aangeboden in allerlei verschillende soorten maten en stijlen. Zo is het Scandinavische design erg populair in Nederland. De Scandinavische look is te creëren door beits. Beits dekt het oppervalk anders dan verf waardoor je het Scandinavische feel krijgt. Een ander soort tuinhuis is met overkapping. De overkapping is ideaal wanneer je even lekker uit de wind of zon wilt zitten. Een overkappin is echter alleen aan te raden als je hier de ruimte voor hebt.

Naast het design van het tuinhuisje is het belangrijk om te kijken naar het formaat van het huis. Het huis. Je wilt niet dat het huis te groot is voor de tuin. Wil je met veel mensen tijd door brengen in het tuinhuisje? Kies er dan voor om binnen wat extra ruimte te nemen. Als je het huisje alleen gaat gebruiken als rustkamertje heb je minderruimte nodig dan als je met meerdere mensen hier wilt zijn. Hetzelfde geldt als je het huis wilt gebruiken als opslag plaats.

Levering

Ten slot is het goed om te kijken hoe jij het tuinhuis thuis bezorgd krijgt. Kies je voor een bouwpakket of laat je het complete element bezorgen? Zorg ervoor dat je over de tools beschikt die nodig zijn voor het bouwen van het huisje.

https://www.moosefarg.nl/

Symptomen burn-out

Het is een steeds vaker voorkomend begrip, een burn-out hebben. Het is enorm belangrijk om de symptomen te herkennen om er op tijd iets aan te doen. Het voorkomen van een burn-out is van essentieel belang. Probeer te kijken wat je zelf kan aanpassen in je gedrag om hier goed mee om te gaan. Maar wat zijn de symptomen van een burn-out? Deze lees je in dit artikel om ervoor te zorgen om een burn-out te voorkomen door je hierop aan te passen of een burn out behandeling kunt gebruiken.

 

  1. Slecht slapen

 

Slecht slapen kan resulteren in een burn-out. Door de slaap tekort als gevolg, zul je de hele dag vermoeid zijn en moeite hebben met je werk en druk die er bij komt kijken. Dit gaat niet alleen overdag maar ook s ’nachts zo door, waardoor je uiteindelijk weer te weinig zult slapen. Hierdoor zul je je steeds vermoeiender voelen en zal je slaapgebrek blijven aanhouden. Dit zal resulteren in dat je jezelf compleet uitput en dus het risico loopt op een burn-out.

 

  1. Snel geïrriteerd

Dit gaat  vaak gepaard met de vermoeidheid, maar er kunnen nog meer redenen zijn. Heb je kinderen die veel aandacht van je verwachten of is er veel druk op je werk? Door de teveel aan activiteiten en geluiden om je heen, is het mogelijk om hier te aan irriteren en snel uit je slof kan schieten. Herken je jezelf hierin? Dan zouden dit symptomen kunnen zijn voor een burn-out.

 

  1. Lichamelijke conditie en geen zin om iets te doen

Naast de vermoeidheid die duidelijk te merken is, gaat het lichaam ook minder goed functioneren. Je kunt je tijdens het sporten conditioneel zwakker worden of bijvoorbeeld vaker last hebben van verkoudheid, keelpijn of soortgelijke kwalen.  Hierbij komt ook kijken dat de zin om dingen te doen ook afneemt. Je blijft dus liever thuis op de bank liggen in plaats van naar de sportschool of verjaardagen te gaan.

 

  1. Afstandelijkheid en onzeker

 

Onzekerheid kun je op veel verschillende manieren herkennen zoals geen oogcontact maar vooral door afstandelijk te zijn tijdens je werk of gesprekken. Durf of wil je niet meer mengen in een gesprek waar je dat voorheen wel deed?

 

Dit zijn allerlei symptomen die aan kunnen geven dat je een burn-out hebt of kunt krijgen. Bezoek een psycholoog den haag als je zelf een raad weet.

https://piekerpoli.nl

Grammer trekkerstoel die aan alle zitwensen voldoet online bestellen

Op Grammer.nl zijn stoelen voor een trekker en tractor in diverse prijsklassen en uitvoeringen te bestellen. Een populaire trekkerstoel is de Grammer Maximo L/G. Deze luchtgeveerde stoel is oorspronkelijk ontwikkeld voor landbouwmachines en heeft een lage rug, waardoor eenvoudig over de schouder kan worden gekeken. Een goed veersysteem reduceert schokken en trillingen. Daarnaast zorgt een mechanische lendensteun zorgt voor nog meer zitcomfort. Optioneel kan de stoel worden uitgebreid met draaiplaat, contactswitch, rolgordel en beschermhoes. De Grammer Maximo L/G is compact uitgevoerd waardoor hij ook te monteren is in machines waarvan de ruimte in de cabine beperkt is, zoals graafmachines.

Trekkerstoel in goede conditie houden verlengd levensduur

Als zitspecialist met meer dan 35 jaar ervaring is Grammer.nl ook het vertrouwde adres voor informatie over stoelen voor trekker of tractor. Naast advies bij het kopen van een stoel kunt u ook online de blogpagina van Grammer.nl meer lezen over trekkerstoelen. Zo wordt er een blog gewijd aan het belang van niet te lang zitten, hoe een trekkerstoel in te stellen en hoe een trekkerstoel in goede conditie te houden. Ook wordt er toegelicht in welke situaties u beter kunt kiezen voor een luchtgeveerd onderstel en wanneer een mechanische vering beter is.

Advies op maat over juiste trekkerstoel

Grammer.nl is onderdeel van EBLO Seating in Zwijndrecht. Eblo is al bijna 40 jaar totaalleverancier voor het oplossen van alle mogelijke zitproblemen. Naast een groot aanbod stoelen voor alles wat rijdt en vaart voert EBLO ook zitmetingen uit en is het adres voor advies op maat en montage- en reparatiewerkzaamheden. Weet u niet zeker welke trekkerstoel of tractorstoel het best bij u, uw voertuig of uw werkzaamheden past? Onze gediplomeerde ergonomen en zitspecialisten helpen u graag met het maken van een weloverwogen keuze. Indien gewenst kunt u ook bij ons komen proefzitten in onze showroom zodat u zeker weet dat u de juiste stoel koopt!

https://grammer.nl/

Verras je relaties met een originele bedrukte tas!

Tassen zijn tegenwoordig in veel verschillende soorten te verkrijgen, van simpele jutte tassen tot grote koeltassen en strandtassen. Daarom zijn tassen hét perfecte relatiegeschenk om aan uw kennissen, vrienden of relaties te geven. Door de vele mogelijkheden kunt u met elk budget wel een geschikt relatiegeschenk vinden. Door de tas ook nog te bedrukken met een originele tekst of het logo van uw bedrijf heeft u een perfect relatiegeschenk weten te vinden. Omdat een tas altijd van pas zal komen weet u zeker dat het relatiegeschenk goed ontvangen zal worden. Daarnaast zullen uw kennissen, vrienden of relaties ook altijd aan uw bedrijf herinnerd worden wanneer zij de tas gebruiken. 

 

Verschillende soorten tassen

Het aanbod tassen is vandaag de dag erg groot. Het kan dan ook lastig zijn om de perfecte tas te vinden voor uw klanten of relaties. Van simpele tassen die u kunt gebruiken tijdens het winkelen tot tassen met een inhoud van wel 15 liter, alles is mogelijk. Zoekt u een relatiegeschenk voor een grote groep relaties, dan zijn katoenen-, ecotassen uitermate geschikt. Deze tassen zijn over het algemeen niet duurder dan 2,- per stuk. Dus zeer geschikt om in grote getalen in te kopen. Heeft u meer budget te besteden, dan zou een reistas een geschikt relatiegeschenk kunnen zijn. Tegenwoordig gaan mensen vaak een weekendje weg of pakken ze meerdere malen per jaar het vliegtuig voor een korte zonvakantie, een reistas zal dan altijd van pas komen. Zoekt u een relatiegeschenk voor een sportieve groep vrienden of kennissen, dan zal een sporttas ook altijd van pas komen. Wanneer deze tas dan ook nog bedrukt is, dan zal men continu aan uw bedrijf herinnerd worden.

 

Laat uw tas bedrukken met een originele boodschap

Heeft u de perfecte tas voor uw kennissen, vrienden of relaties weten te vinden? Laat deze dan bedrukken met een pakkende tekst of uw bedrijfslogo. Een bedrukte tas kan namelijk zeer opvallend werken. Zo komen uw kennissen, vrienden of relaties continu in contact met uw bedrijf. Wordt de tas veelvuldig buitenshuis gebruikt door de ontvanger? Dan zullen andere mensen ook in contact komen met uw bedrijf. Dit zal de naamsbekendheid voor uw bedrijf dus ten goede komen.

Om de verschillende tassen te bedrukken wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van de zeef- of transferdruk. Beide technieken zorgen voor een kwalitatief goede druk. U hoeft dus niet bang te zijn dat de bedrukking langzaam vervaagd om uiteindelijk niet meer leesbaar te zijn. Zoekt u dus een origineel én bruikbaar relatiegeschenk? Kies dan voor de bedrukte tas!

Eindeloze mogelijkheden met lamelparket

Lamelparket is de moderne versie van een houten vloer. Ze zien er goed uit, maar zijn goedkoper in de aanschaf dan houten vloeren, duurzamer en ze zetten minder uit of krimpen minder. Om die reden zijn ze ook geschikt om te plaatsen over de vloerverwarming. 

Voordelen lamelparket

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vloer, is het goed mogelijk dat lamelparket op uw lijstje met opties staat. Niet zo gek, want lamelparket heeft een aantal voordelen. Zo is het handig met vloerverwarming. Deze vloer is een stuk dunner dan een massief houten vloer, waardoor de vloerverwarming beter werkt met deze vloer. Lekker in de winter en ook nog eens goed voor het milieu. Een tweede voordeel is dat deze vloer makkelijk schoon te maken is. De vloer heeft namelijk een gladde toplaag en de planken lopen naadloos in elkaar over. Hierdoor zitten er weinig groefjes in uw vloer waar vuil tussen kan zitten. Het laatste voordeel is de prijs. Lamelparket is vaak veel goedkoper dan een massief houten vloer. Er wordt namelijk minder hout gebruikt en het leggen van de vloer gaat makkelijker en is dus goedkoper. Daarnaast is deze vloer makkelijk opnieuw te leggen wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen. De aanschaf blijft zichzelf dus terugverdienen. 

Verschillende prijsklassen

Bij Bax Houthandel vindt u twee soorten parket. De budget variant heeft planken van 14 millimeter dik en 21 centimeter breed. De multiplank variant heeft planken van 19 millimeter dik en 33 centimeter breed. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten. Het hout dat gebruikt wordt bepaalt de levensduur, de kwaliteit en de prijs van de vloer. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze website. Wij kunnen u ook adviseren over welke vloer goed past bij uw situatie. Elke vloer heeft namelijk zijn eigen kenmerken. 

Over ons

Bax Houthandel is ontstaan vanuit een groot aannemersbedrijf in de jaren ’60. Het aannemersbedrijf had veel sloopprojecten waarbij veel grote houten stroken en balken moesten worden afgebroken. Wij maakten van deze onderdelen mooie vloerdelen. Op deze manier hebben wij ons uitgebreid en ondertussen hebben wij al ruim 20 jaar ervaring in de productie en verkoop van houten vloeren voor een scherpe prijs.