Hulpmiddelen voor ouderen in de badkamer

Hulpmiddelen voor ouderen in de badkamer

 

Voor mensen die al wat ouder, tachtig jaar of ouder, worden gaan veel dingen in het leven wegvallen. Familieleden of vrienden kunnen overlijden. Dit kan soms erg moeilijk zijn. Ook andere dingen kunnen gaan wegvallen, fysiek. De simpelste bewegingen, zoals opstaan, zitten of bukken, kunnen al erg lastig zijn. Dit is erg vervelend, want om dagelijks nog de dag goed door te komen zijn deze bewegingen cruciaal. Je moet jezelf kunnen blijven verzorgen. Vaak op de oude dag lukt dat niet meer goed. Het hele leven is het gelukt, maar bij ouderdom is dit een gevolg. Als het niet meer lukt om jezelf te verzorgen of om de dag door te komen alleen, kan iemand ervoor kiezen (of de familie kiest) om diegene in een verzorgingstehuis te plaatsen. Hier kan diegene hulp krijgen met verzorging. Vaak zien de ouderen dit niet zitten. Het idee om afhankelijk van iemand te worden is niet fijn. Daarom komt Lavicta met een nieuwe uitvinding: een lichaamsdroger. Dit kan al heel erg fijn zijn voor een oudere die het erg lastig vindt om te bukken. Na een douche of bad kan het erg moeilijk zijn om af te drogen voor een oudere. Daarom zijn er hulpmiddelen ouderen om hen daarbij te helpen. Lavicta heeft dus hulpmiddelen badkamer. Lavicta biedt de lichaamsdroger aan. Dit is een automatische droogmachine waar de oudere voor kan staan. Het lichaam wordt automatisch gedroogd, wat al een cruciale stap in zelfverzorging is. Veel ouderen zullen hier veel aan hebben. Het is heel logisch dat een oudere het niet prettig vindt om verzorgd te moeten worden en zeker niet bij het douchen of badderen. Daarom kan een oudere een lichaamsdroger van Lavicta aanschaffen. Het douchen wordt dan geen probleem meer. De droger staat in de badkamer en kan met een stopcontact worden aangesloten, zonder problemen.

https://lavicta.nl/

De 4 belangrijkste zaken als je een website laat maken

Specialisatie van de uitvoerende partij

Het maken van websites is steeds toegankelijker geworden. Door content management systemen (CMS) zoals WordPress, Magento en Shopify is het maken van een website laagdrempeliger dan ooit. 

Met programmeerkennis van PHP, HTML, CSS en Javascript kan elke webbouwer bijvoorbeeld een website bouwen die de klant zelf kan beheren. 

Zelfs zonder programmeerkennis is het mogelijk om een website op te leveren. De aloude methode hiervoor is het kiezen van een toegankelijk CMS, bijvoorbeeld WordPress of Joomla en hierbij een template te kiezen dat grotendeels aan de eisen van de klant voldoet. Na het kiezen van de template worden aanpassingen gedaan om deze volledig toe te spitsen op de wensen van de klant. 

Deze methode kan zeer kostenefficiënt zijn doordat al het programmeerwerk al verricht is door de ontwikkelaar van de template. Het grootste nadeel van deze methode is dat de template waarop de website gebaseerd is vaak meerdere malen verkocht is. Daardoor kan het gebeuren dat twee websites erg op elkaar lijken. 

Met templates krijg je als klant dus geen maatwerk maar wel een kostenefficiënte oplossing. Heb je echt maatwerk nodig? Kies er dan voor om een website te 

Bereikbaarheid en fysieke locatie

Afhankelijk van je project management- en remote working skills kan je een website volledig op afstand laten bouwen. Toch kan het soms prettig zijn om bij de webbouwer op bezoek te gaan. Zo kan je face to face het proces doorspreken en je eigen ideeën uitleggen. Zelfs buiten de grote steden kan je terecht, bijvoorbeeld om een website te laten maken in Delft. Zo heb je direct contact met die gene die jouw website gaat bouwen. 

Als alternatief kan je het bouwen van een website uitbesteden aan aan ver oord waar de lonen zeer laag liggen. Het grote nadeel van deze methode is dat je fysiek geen enkele controle hebt over jouw project en dat de taalbarrière zelfs voor de meest doorgewinterde project managers voor onoverkoombare problemen kan zorgen. 

Welke dienstverlening krijg je?

Het beheren van een website bestaat uit vele aspecten. Van het bouwen en onderhouden van de technische staat tot marketing. Onder marketing valt ondermeer zoekmachine optimalisatie (SEO), paid advertising (SEA) en conversie optimalisatie (CRO). Het laten maken van een website is dus maar het begin. Nadat de website gebouwd is zul je doorlopend aan de online marketing van je website moeten werken. Dit kun je zelf doen door alles te leren over content, linkbuilding, paid advertising en conversie optimalisatie of je kan deze zaken uitbesteden. 

Veel webbouwers bieden ook online marketing services aan na het opleveren van je nieuwe website. Afhankelijk van het kennisniveau van de webbouwer kan dit een goed idee zijn. Zeker als de samenwerking goed verlopen is. 

Wat kost het laten maken van een website?

De kosten van een website zijn zo uiteenlopend dat daar geen eenduidend antwoord op te geven is. Net zoals je geen eenduidig antwoord hebt op de vraag “wat kost een auto?”. De opties en wensen zijn zo uitgebreid dat het altijd zaak is om als klant je eisen duidelijk op een rijtje te zetten voordat je begint met het opvragen van offertes. 

Conclusie

Let goed om de specialisatie van de webbouwer, kies een webbouwer die fysiek bereikbaar is tenzij je een ervaren web project manager bent en vraag altijd meerdere offertes op. Zo weet je zeker dat je een goede match krijgt.

https://www.telstar-web.nl/website-laten-maken-delft.html

Verschillen tussen dragers

Balkdragers en raveeldragers. Wat is nou eigenlijk het verschil tussen balkdragers en raveeldragers?

 

Een balkdrager is een hulpstuk waarin een balk wordt gelegd. Een raveeldrager is een hulpstuk waarmee houten balken aan elkaar worden verbonden en dus niet iets waarin een balk wordt gelegd. Raveeldragers zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Het is soms lastig te herkennen welke raveeldrager je dan precies nodig hebt. Het staat namelijk in een lastige tekst uitgelegd. Het wordt aangegeven met: ../..x… Je moet natuurlijk wel even weten wat wat betekent. Het getal dat op de eerste puntjes terecht komt te staan dat geeft de uitslag weer. Met de uitslag wordt de lengte van het materiaal, waar de strip uit gemaakt is, weergegeven. Zo’n strip kan uit verschillend soorten materiaal gemaakt worden. Op de tweede en de derde puntjes komen de, u raadt het waarschijnlijk al, de lengte en de breedte. Dit is voor u als koper wel even belangrijk. Hieraan kunt u dus precies zien wat u nodig heeft. De raveeldrager zelf heeft gaten, dat is natuurlijk logisch anders wordt het bevestigen van deze raveeldrager nog aardig lastig. Ook deze gaten, de hoeveelheid en de grootte van deze gaten worden op een aparte manier weergegeven. Ook weer met ../.. 

 

Een balkdrager is handig om op een makkelijke manier een balk aan uw muur te verbinden. Er bestaan balkdragers met en balkdragers zonder een lip. De balkdrager zonder en met lip moet altijd aan de muur bevestigd worden. Dat gaat heel gemakkelijk door even met een boor of een hamer de spijker er in te boren of te slaan. Deze balkdragers zijn hartstikke handig en makkelijk te gebruiken en zo kunt u op een handige en snelle manier een balk aan de muur bevestigen. 

 

https://www.bnvtools.nl/

Kerstmis

Over een half jaar is het ‘alweer’ kerst. De leukste tijd van het jaar. Sneeuw, cadeautjes, de kerstman, vroeg donker, verlichting op straat, familie en vrienden. Alles staat centraal tijdens kerstmis. Ook hebben wij als Nederlanders weer veel tradities tijdens kerst. Maar niet alleen Nederlanders, de hele wereld viert kerstmis samen. Elk land heeft zo weer zijn eigen tradities. Eén traditie in Nederland is bijvoorbeeld een kerstboom bestellen en optuigen in zijn/ haar huis. 

 

Er zijn heel veel verschillende kerstbomen. U heeft een echte kerstboom. Deze kerstboom nemen sommige mensen in huis en andere mensen niet. Een reden voor geen echte kerstboom in huis nemen zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat mensen vinden dat het te veel rotzooi geeft. Die mensen kiezen dan vaak voor een kunstkerstboom. Andere mensen vinden het juist mooi om een echte kerstboom in huis te hebben. Er zit namelijk wel wat verschil in een echte en een neppe kerstboom. 

 

Een kunstkerstboom met verlichting kan natuurlijk ook worden aangeschaft. Sommige mensen zien het helemaal niet zitten om hun eigen kerstboom helemaal van top tot teen te versieren en kiezen er dan voor om een kunstkerstboom waar al verlichting in zit aan te schaffen. Dat is natuurlijk erg handig en makkelijk. Ook kunnen mensen kiezen voor een kant en klare kerstboom. Deze kerstboom is al van alles voorzien. Denk aan een piek, verlichting, kerstballen en eventueel kunst sneeuw. Mensen weten het tijdens kerst soms zo gek nog niet te verzinnen. Het hele huis zit onder de kerstverlichting en alle tradities worden weer er weer bijgehaald. Maar zo’n mooie (kunst)kerstboom kan natuurlijk nooit ontbreken tijdens de kerst. Mensen leggen onder de kerstboom cadeautjes die dan vaak op kerstavond, 1e kerstdag of 2e kerstdag worden uitgepakt. Kerstmis is altijd één groot feest die met de hele familie gevierd wordt. 

 

https://www.xmasdeco.nl/

De zonnepanelen van natuurlijkenergie-nederland.nl zijn geweldig

Sinds ik de zonnepanelen van Natuurlijkenergie-nederland.nl op mijn daken heb, is mijn energierekening een stuk kleiner geworden en kan ik volop genieten ervan. Ik heb de zonnepanelen niet heel lang geleden laten installeren op mijn dak. In het begin moest ik namelijk nog nadenken door welk bedrijf ik dit wilden laten doen. Ik wist dat de IKEA ook zonnepanelen verkocht, maar ik wilde toch liever een specialist.

Een afspraak met natuurlijkenergie-nederland.nl

In het begin had ik nog nooit van de website natuurlijkenergie-nederland.nl gehoord. Ik was eerst naar een andere specialist gegaan die veel verstand had van zonnepanelen in het algemeen. Alleen hij vroeg alleen voor de installatie een fortuin dat ik helemaal niet had. Daarom besloot ik nog verder te zoeken naar een andere specialist. Al snel kwam ik uit bij deze website. Ik had daar een offerte aangevraagd en kreeg binnen een paar dagen een mail met daarin de offerte en of ik een telefonische afspraak kon doen. Ik heb met de medewerker van de website gebeld en hij klonk erg vriendelijk. De prijs voor alles was goedkoper dan bij de vorige aanbieder dus ik was hiermee in zee gegaan. Ze waren flexibel met datums en zo konden ze al binnen twee weken langskomen.

Een goed bedrijf met goede service

De medewerkers van de zonnepanelen waren keurig op tijd bij mijn huis met de spullen die ze nodig hadden om alles te installeren. De mannen zijn direct aan het werk gegaan en ze waren erg vrolijk en vriendelijk. Bovendien vonden ze het niet erg om af en toe een praatje te maken. Daarnaast hadden ze alles binnen de dag kunnen installeren en mij nog kunnen uitleggen hoe alles werkt. Hiermee kon ik zelf aan de slag. Ik ben blij dat ik voor dit bedrijf ben gegaan want ze leveren goede producten van goede kwaliteit.

Contact

Bent u benieuwd wat dit bedrijf voor uw energierekening kan doen? Bekijk dan eens de website via www.natuurlijkenergie-nederland.nl voor meer informatie over al hun diensten die zij uitvoeren. Daarnaast kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via de website.

Wat is het beste ontwerp voor uw website?

Kies altijd voor een responsief ontwerp.

Dit is heel duidelijk. Een site die niet reageert, wordt als verouderd beschouwd. Door responsive templates is het nu mogelijk om de layout van een website aan te passen zodat deze zich goed kan registreren op schermen van verschillende apparaten. Er wordt veel verkeer gegenereerd vanaf mobiele apparaten omdat veel mensen hun mobiele telefoons gebruiken om online te zoeken en te winkelen, en deze trend neemt elke keer toe. 

Bedrijven moeten hier dus rekening mee houden. Ongeacht de niche of demografie van hun website, zelfs als het een nieuwsfeed of een e-commercesite is, als de website er niet goed uitziet op mobiele telefoons en andere draagbare apparaten, zal dit hun bedrijf schaden.

Nog niet zo lang geleden was responsive ontwerp alleen optioneel, maar de dingen zijn tegenwoordig anders en veel sjablonen zijn veel veranderd en bieden responsieve en mobielvriendelijke thema’s. Toch zijn er een aantal sjablonen die geen mobielvriendelijke lay-outs bieden. Bedrijven moeten deze afwijkingen vermijden.

 

Ga voor SEO-vriendelijke sjablonen.

Bedrijven willen zeker dat meer mensen hun website ontdekken en dit is niet mogelijk zonder Search Engine Optimization of SEO. Zelfs als ze geen boeiende website met opmerkelijke inhoud kunnen maken, moeten ze SEO-technieken gebruiken als ze willen dat hun pagina een betere positie krijgt in zoekmachines. 

Afgezien van het gebruik van prachtige ontwerpen, moeten ze zorgen voor een soepele navigatie en een solide hiërarchie. Bovendien moeten ze consistent een bepaalde sjabloon gebruiken en niet een andere in elke categorie. Het gebruik van veel sjablonen maakt het voor gebruikers moeilijker om naar hun website te navigeren. 

Hoewel sommige sjablonen een uitstekend ontwerp hebben, kan SEO het nog steeds als slecht geschreven beschouwen, dus zouden ze SEO-vriendelijke sjablonen moeten krijgen. Als sjablonen slecht zijn gecodeerd, duurt het laden van de website langer, wat hun rangschikking beïnvloedt. 

Google en andere zoekmachines waren duidelijk door te zeggen dat extra laadtijd bijdraagt ​​aan de ranking, dus het is het beste om een ​​goed geschreven sjabloon te kiezen. Zelfs als sjablonen geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, moeten ze kennis hebben van het onderwerp en daarom is inhoud net zo belangrijk.

HR services inhuren

Heeft uw bedrijf geprofiteerd van de situatie rondom corona? Bent u in korte tijd hard gegroeid? Dan is het misschien tijd om een bedrijf in te huren om aan u personeels- en organisatieadvies te geven. Voor veel bedrijven zijn het tevreden houden van personeel, het werven en aanstellen van gekwalificeerde mensen, het uitdelen van promoties en het ontslaan van medewerkers belangrijke speerpunten. Als uw bedrijf hard is gegroeid, zult u dus veel aandacht moeten besteden aan personeelszaken. Wanneer u het gevoel krijg dat dit uw bedrijf een beetje te veel van het goede wordt, is de  volgende stap naar succes dan vaak het inhuren van een gespecialiseerd hr adviesbureau. In dit artikel leggen wij uit wat het inhuren van een dergelijk bureau inhoudt en wat de voor- en nadelen hiervan zijn.

Het inhuren van een ‘human resources’ adviesbureau, geeft u de ruimte om te werken aan andere belangrijke dingen in uw bedrijf. Een HR adviseur helpt uw bedrijf met alle zaken rondom het personeel, helpt met het management van de organisatie, geeft juridisch advies, biedt een salarisservice en heeft speciale HR-software.

Het afnemen van HR services brengt zowel voordelen als nadelen met zich mee. Het grootste voordeel van deze uitbesteding, is dat u niet meer alle beslissingen omtrent uw bedrijf en medewerkers intern hoeft te maken. Het is heel fijn om een extra paar ogen te laten kijken naar de kwesties die u dagelijks tegenkomt. Het bespaart u dus flink wat tijd!

Natuurlijk zijn er ook nadelen verbonden aan het inhuren van een HR adviesbureau. Zo moet u er goed over nadenken of het het geld waard is, het inhuren van een HR adviseur is namelijk niet heel goedkoop. Bovendien krijgt u te maken met het principaal-agent probleem. U bent de principaal, de opdrachtgever. Uw grootste doel is waarschijnlijk het verminderen van de kosten. De agent is het bedrijf dat u inhuurt voor de HR services, leehnavasor zij hebben meer kennis dan u en hun doel is het maken van winst. Uw belangen zijn dus tegengesteld, waardoor u de kans loopt om teveel te betalen voor de ingehuurde dienst.

https://www.cbbs.nl/

Scriptie nakijken – 3 tips voor je inhoud: discussie

Niet alle scripties hebben het tegenwoordig, maar de meeste bevatten een discussiehoofdstuk. Dit is meestal het hoofdstuk dat als allerlaatste geschreven wordt en als laatste wordt toegevoegd aan de scriptie. Eigenlijk staat het ook los van de rest van de scriptie: want waar je eerst een verslaglegging schreef die zo objectief mogelijk moest zijn, ben je nu bezig met het subjectief beoordelen van het onderzoek, de fouten die er eventueel in zaten en vooral ook je eigen rol. Als je jouw scriptie laat nakijken zal een scriptiecorrector ook altijd bekijken of er een logisch verloop in je discussiehoofdstuk zit. Hier lees je meer over drie zaken die je kunt verwerken in je discussiehoofdstuk om te zorgen dat je demonstreert dat je kritisch kunt denken over wetenschappelijk onderzoek en jouw onderzoek in het bijzonder.

 

Tip 1: reflecteer op subjectiviteit en betrouwbaarheid

Het is dus de bedoeling dat je aangeeft aan je lezer waar jij zelf vindt en denkt dat de fouten in je onderzoek zaten. Welke zaken zijn achteraf gezien anders gelopen? Waar had je beter moeten nadenken alvorens je aan het onderzoek begon? Ga bijvoorbeeld eens na welke zaken de objectiviteit en betrouwbaarheid van je onderzoek (negatief) beïnvloed hebben. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan zaken die praktisch anders liepen tijdens het afnemen van je interviews. Misschien was er wel in de achtergrond een ander persoon aanwezig omdat jullie geen ruimte voor jullie tweeën konden vinden. Dit kan er wellicht toe geleid hebben dat één van je interviewrespondenten sociaal wenselijke antwoorden heeft gegeven. Een scriptiebegeleider die namens een professioneel scriptiebureau scriptiebegeleiding geeft, kan ook helpen bij het ontdekken van subjectiviteitsfoutjes in je onderzoek achteraf.

 

Tip 2: reflecteer op validiteit en onderzoeksresultaten

Het is ook altijd belangrijk dat je nog eens goed naar je onderzoeksresultaten kijkt en bekijkt of die eigenlijk wel representatief en valide zijn. Hebben je enquêtes achteraf gezien wel genoeg resultaten opgeleverd? Heb je genoeg respons gehad om daadwerkelijk een conclusie te kunnen trekken? Als je 150 enquêtes hebt uitgestuurd, maar vervolgens maar 10 ingevulde exemplaren hebt ontvangen, is er een probleem met je onderzoeksgroep. Zeker als je onderzoek per se de mening van alle 150 respondenten nodig heeft. De meeste onderzoeken hebben een dergelijke fout. Het is namelijk in de praktijk zeer moeilijk om genoeg reacties te krijgen van relevante mensen. We zien dit dus heel vaak in scripties. Ook de scriptiecorrectors zullen, als zij jouw scriptie nakijken, beamen dat dit niets is om je zorgen over te maken. Schoolbeoordelaars zijn het inmiddels ook gewend.

 

Tip 3: reflecteer op je eigen invloed als onderzoeker

Een teken van een sterke en serieuze onderzoeker is te vinden in de reflectie op zijn/haar eigen rol in het onderzoek. Ben je overal daadwerkelijk secuur geweest? Heb je tijdens de interviews gezorgd dat je zo objectief mogelijk de vragen stelde en zo onderzoekend mogelijk te werk ging? Was je echt alleen aan het observeren? Als je als onderzoeker kunt benoemen waar de subjectieve invloed van jouw eigen bijdrage zit, ben je goed bezig. Het is overigens niet te voorkomen dat ergens subjectieve invloed aanwezig is.

https://www.scriptium.nl/

Rijdend reclame maken door Rextom

Rextom staat bekend om het organiseren van reclametechniek en het bedrukken van transportwagens. De snelweg wordt elke dag door duizenden auto’s bereden en u komt gegarandeerd wel eens een vrachtwagen tegen. Deze vrachtwagen heeft bijna altijd ook wel bedrukking op de wagen. De vrachtwagen bereikt dus een breed publiek en dit kan natuurlijk ook in uw voordeel werken. Onoriginele teksten zullen mensen niet onthouden en gaan het ene oor in en het andere oor uit. Het is dus de bedoeling dat het een spannende tekst is die bij mensen blijft hangen. Bij Rextom kunt u in ieder geval rekenen op een reclametekst die bij velen zal blijven hangen. Door middel van offline en online marketing geven wij uw bedrijf een boost. Bij Rextom kunt u rekenen op reclame van hoge kwaliteit die ook nog een snel wordt geleverd. We werken op onze eigen locatie maar komen ook graag bij u langs.

Wat heeft Rextom allemaal te bieden?

We begrijpen dat u nu nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden bij Rextom, dus daarom zullen we alles gedetailleerd beschrijven. U kunt natuurlijk niet alleen bij ons terecht voor het bedrukken van vrachtwagens en dergelijke transport. Ons gehele aanbod bestaat uit: vormgeving, truckwrapping, carwrapping, gevelreclame, branding, standbouw, reclameborden, truckdesign, building wrapping, merchandise, Airtex fotobehang en inrichting. Wij regelen dus ook reclame buiten het transport. Rextom kijkt graag naar uw inzichten en ideeën, dus daarom kunt u gerust contact met ons opnemen via www.rextom.nl om uw ideeën met ons te delen. Bij Rextom gaan we namelijk graag een uitdaging aan en dit haalt het beste naar voren bij onze medewerkers.

Over Rextom

Op onze website kunt u ook nog reeds gerealiseerde projecten bekijken, want deze kunnen u niet alleen een idee geven van onze visie maar u kan er zelf ook nieuwe ideeën van krijgen wellicht. Wij werken door heel Nederland en komen ook graag naar u toe. Mocht u interesse hebben in een baan met diepgang en uitdaging, dan kunt u op onze website de vacatures bekijken en u bij het team van Rextom aansluiten. Hopelijk zien wij u dan binnenkort verschijnen.

GRIP interieurprojecten

Bij GRIP interieurprojecten snappen wij hoe belangrijk een goede en moderne kantoorinrichting is. Een goede kantoorindeling kan veel verschil maken in het werkplezier. Wanneer de indeling goed is, ziet u dat er een prettige werksfeer ontstaat en dit zorgt dan weer voor betere resultaten. Bij GRIP weten wij waar wij rekening mee moeten houden bij het indelen van uw nieuwe kantoor.

Kantoorindeling door GRIP interieurprojecten

Een kantoorindeling door GRIP interieurprojecten wordt voor een groot deel op gevoel gedaan. Hierbij kijken wij natuurlijk naar uw wensen en uw manier van werken. Uw gevoel over de werksfeer nemen wij uiteraard mee in ons ontwerp. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het inrichten van kantoorruimtes. Zij combineren kennis met gevoel en zorgen voor de juiste indeling van uw nieuwe kantoor! Vooral vormgeving en functionaliteit nemen daarbij een belangrijke plaats in. Bent u benieuwd naar onze eerdere projecten? Kijk dan eens op onze website, hier ziet u veel van onze eerdere projecten en kunt u vast zien wat u van ons kunt verwachten.

Lichtinval

Wij houden bij het ontwerpen van uw nieuwe kantoor niet alleen rekening met looplijnen, vormgeving en functionaliteit, maar ook met de lichtinval. Zonlicht is erg belangrijk, vooral wanneer uw werknemers veel achter een computerscherm moeten zitten. Mensen willen natuurlijk niet in het donker van huis weggaan en ook weer in het donker thuiskomen, zonder ook maar een straaltje zonlicht gezien te hebben. Het is echter enorm lastig om zonlicht te reguleren, zelfs met zonwering. Wij houden daarom rekening met de lichtinval en zorgen ervoor dat de werkplekken haaks op de gevel worden geplaatst. Op die manier is er minder kans op hinderlijk achterlicht of een reflectie op uw beeldscherm.

Meer uitzicht

Door de werkplekken haaks op de gevel te plaatsen hebben werknemers ook meer uitzicht. Veel mensen vinden het prettig om zicht te hebben op de mensen die ons naderen en de omgeving te kunnen zien. Wilt u weten waar wij allemaal nog meer rekening mee houden bij het ontwerp van kantoren of bent u nieuwsgierig naar wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op.