Wees niet de volgende

Het is jammer maar waar. Helaas is het landelijke inbraakcijfer dit jaar sinds een lange tijd weer gestegen. De oorzaak hiervan is nog onbekend. In het najaar vinden volgens de cijfers de meeste inbraken plaats. Niemand wil natuurlijk thuiskomen om vervolgens een ravage aantreffen. Een inbraak kan verschillende gevolgen hebben. De dief kan er bijvoorbeeld van door zijn gegaan met persoonlijke en waardevolle bezittingen. Het kan ook zijn de slachtoffers van een inbraak psychische problemen krijgen door de schrik. Dit is misschien nog wel erger. Waar het op neer komt is dat niemand een inbraak fijn vind. Probeer dit dan ook ten alle tijden te voorkomen. Dit heb je zelf in de hand! Hier volgen een aantal tips om inbraak te voorkomen.

 

  1. Voorkom de inbraak

 

Zorg ervoor dat alle deuren en ramen gesloten zijn wanneer je de woning verlaat. Het is ook geen slecht idee om de sloten van tijd tot tijd te laten vervangen

 

  1. Meld het!

 

Toch ingebroken? Meld dit dan direct of in ieder geval zo snel mogelijk. Doe dit bij je verzekeraar. Probeer alle gestolen spullen door te geven om zo gezamenlijk tot een oplossing te komen.

 

  1. Bel de politie

 

Wanneer je een inbraak ontdekt moet je meteen de politie bellen. Maak het werk van de politie makkelijk door alvast bewijzen en andere relevante zaken klaar te hebben.

 

 

Er gaat niks tegen een goed alarmsysteem

 

 

Met alle innovaties in de technische sector is het bijna vanzelfsprekend dat er ook steeds nieuwe alarmsystemen op de markt komen. Dit is bij het draadloos alarmsysteem dan ook het geval. Wat is het voordeel van een draadloos alarmsysteem tegenover een ‘ouderwets’ systeem? De naam verklapt het in principe al. Je hebt minder werk met het leggen en verwerken van allerlei kabels en dergelijke. Beide systemen zijn qua kwaliteit en functionaliteit gelijk aan elkaar. Het zou volgens men eenvoudig zijn om een draadloos alarm met radio apparatuur te storen. Dit is echter niet makkelijk. Fabrikanten beveiligen deze systemen erg goed tegen dit soort zaken. Door deze voorzorgsmaatregelen te nemen voorkom je dat inbrekers zomaar je woning binnenkomen.

 

 

https://www.stopdedief.be/alarmsysteem/draadloos-alarmsysteem/

Karton persen om je snel je kartonafval te vermalen tot kleine hoeveelheden

Karton samenpersen kan helpen om meer ruimte te krijgen in je vuilnisbak. Een kartonpers is hier dus de beste machine voor om kartonpersen makkelijk te maken. Karton samenpersen is een goede manier om al je ruimte te benutten in je afvalbak, hierdoor hoef je hem vaker te legen en kost het je minder geld en minder werk. Het is niet alleen goed voor je portemonnee maar het is ook heel makkelijk en goed voor het milieu. Karton en papier kunnen veel ruimte innemen in de vuilnisbak en dat wil je niet, het meeste van de afvalbak is alsnog lucht en daarom wil je graag dat alle ruimte wordt benut en hiervoor kan karton persen erg behulpzaam zijn. Hierdoor moet je hem vaak en regelmatig legen wat natuurlijk weer geld kost om het weg te laten halen en veel moeite om hem zelf steeds te legen.

Karton persen kan jou en het milieu helpen te verbeteren

Karton persen kan je dus helpen om kosten te besparen en het is natuurlijk goed voor het milieu, het zorgt ervoor dat de karton afval wordt verminderd en het je minder moeite kost om afval te scheiden. Heel veel voordelen heeft een kartonpers dus en karton persen heeft vele voordelen die jou en het milieu kunnen helpen. Tussen al het karton en de kartonnendozen zit natuurlijk veel lucht in de afvalbak, dit neemt heel veel ruimte in waardoor je de afvalbak vaker leegt of op laat halen dan nodig. Op die plekken ligt niets en neemt dus veel ruimte in beslag, ruimte die je beter kunt benutten dan dit met lucht. Dit hoeft niet langer, maak optimaal gebruik van de ruimte die je hebt met een Kartonpers door karton persen, maak je leven makkelijker en goedkoper en wees tevens goed voor het milieu.