Geld verdienen met een digital checklist

Wist je dat je geld kunt verdienen met het bijhouden van een digital checklist? Niet direct, maar zeker wel op de lange termijn. Hoe dat kan lees je in deze blog.

 

Gebruiksvriendelijke digitale checklist

Een digitale checklist wordt steeds meer gebruikt door zowel grote als kleine bedrijven. Het is een mobiele oplossing waardoor je niet meer hoeft te werken met pen en papier. Super handig, want de kans dat je een los papiertje kwijtraakt is vele male groter dan dat data verloren gaat. Je komt dus makkelijker bij alles wat gedaan moet worden en kunt dat ook elk moment van de dag controleren, super handig!

  

Geld verdienen?

Je las eerder dat je geld kunt verdienen door een digital checklist bij te houden. Doordat werknemers makkelijk kunnen zien wat er nog gedaan moet worden kan er een stuk sneller doorgewerkt worden. Als een taak is afgerond kan deze ook direct gesloten worden, zo zal er nooit dubbel werk gedaan worden. Doordat je dus efficiënter te werk kunt gaan zal werk sneller afgerond worden, waardoor er meer ruimte vrij komt voor nieuwe taken. Deze nieuwe taken kunnen geld opleveren binnen dezelfde werktijden.

Rustige werkomgeving

Doordat personeel precies weet waar ze aan toe zijn zal de sfeer op de werkvloer een stuk rustiger zijn. Wat ook weer bevorderend is voor de snelheid van werken. En tevreden personeel is ontzettend waardevol. Een digital checklist kan ook taken visualiseren, op deze manier is het voor iedereen makkelijk om een duidelijk overzicht op te vragen van de openstaande taken.

https://ezfactory.nl/en/digital-checklist/

Bubbelplastic kopen kan voor verschil maken

Voordat je daadwerkelijk al je tijd bezig kan zijn met je eigen webshop moeten er nog veel dingen gebeuren die je niet allemaal van tevoren had bedacht. De prijzen van het betalen van een webshop, de regelgeving moet je aan denken en ga zo maar door. Het belangrijkste aspect bij een eigen webshop heeft natuurlijk ook veel te maken met de manieren waarop je alles verstuurt. Bij fragiele producten kan dit nogal pittig zijn om ervoor te zorgen dat alles veilig aankomt. De oplossing voor dit probleem is bubbelplastic kopen, waardoor de valbescherming en stootbescherming alleen maar toeneemt. In deze blog leggen we kort de focus op twee tips waaraan je moet denken op het moment van bubbelplastic kopen.

Bubbelplastic en de voordelen

Een fijn bijkomend voordeel bij bubbelplastic kopen is dat je geen extra investeringen hoeft te doen in het verpakken van deze producten. Doordat er bubbels te vinden zijn aan alle kanten worden de producten 360 graden beschermd. Wel is het afhankelijk van het gewicht van de producten die je verkoopt.  

Denk niet te makkelijk over bubbelplastic

De materiaalkeuze in het verzendkeuze is belangrijker dan je denkt. Als je minder geld gaat uitgeven aan de kwaliteit van bubbelplastic is de kans best wel hoog dat het alsnog mis kan gaan tijdens het transport. Mocht dit continu fout blijven gaan dan kost dit uiteindelijk nog meer geld dan wanneer je van tevoren al meteen kiest voor een sterk materiaal.

https://verpakgigant.nl/bubbel-enveloppen/

Hoe maak je een kuch scherm schoon?

Een kuchscherm is bijna niet meer weg te denken. Overal waar je komt zie je ze wel hangen, bij de bakker of de supermarkt. Eigenlijk is het een heel slim idee, zo’n scherm. Het kost niet veel, je kunt er doorheen kijken, vrijwel overal ophangen en het is ook nog eens heel hygiënisch. Nou ja, als je het goed schoonmaakt in ieder geval. Maar hoe maak je een kuch scherm het beste schoon?

 

Kuch scherm reinigen

Veel mensen maken het kuchscherm hetzelfde schoon als hoe ze een raam zouden schoonmaken. Ook al is de functie bijna hetzelfde is het materiaal wel anders. Daarom moet het ook op een andere manier worden schoongemaakt. Kuchschermen zijn gemaakt van plexiglas, wat veel gevoeliger is dan reguliere beglazing.

Schoonmaken van het kuchscherm

Wat heb je allemaal nodig om het plexiglas schoon te houden?

  • Lauwwarm water
  • Afwasmiddel
  • 2 Microvezeldoekjes

Als je dit allemaal hebt verzameld kun je beginnen met het reinigen van het kuchscherm, dit doe je het best door een sopje te maken van lauwwarm water en wat afwasmiddel. Vermijd schoonmaakmiddelen als spiritus en glasreiniger, deze lossen de vaste vuildeeltjes niet op en maken alleen maar vegen. Maak het microvezeldoekje vochtig en veeg goed over het scherm heen. Droog het vervolgens af met het andere microvezeldoekje dat nog droog was. Geef het rustig de tijd om verder aan de lucht te drogen en het kuch scherm is weer zo goed als nieuw!

https://endlessbranding.com/kuchscherm.html

Wat is een prefab woning precies?

Wanneer je een nieuw huis wilt kopen of laten bouwen, dan moet er veel geregeld worden. Toch is er tegenwoordig ook een andere optie, namelijk een prefab woning. Een prefab woning is een afkorting voor een kant-en-klare woning. De grootste bouwonderdelen zijn dan al in de fabriek gebouwd en sommige delen zijn al in elkaar gezet. Wanneer de fundering dan op locatie geplaatst is, kan de prefab woning als een bouwpakket geleverd worden.

Prefab woningen zijn meestal vooraf al ontworpen door een bedrijf. Je kunt dan uit een catalogus verschillende ontwerpen kiezen. Het is dus niet mogelijk om zelf nog een inbreng aan het ontwerp toe te voegen. Wél kun je de kleuren, afwerking en details naar eigen voorkeur aanpassen.

De voor- en nadelen van een prefab woning

Natuurlijk zijn er zowel voor- en nadelen aan een kant-en-klare prefab woning. We zullen beide op een rijtje zetten.

Als eerste de voordelen. Bij een prefab woning is een kortere bouwtijd nodig dan bij nieuwbouw. In ongeveer 6 weken kan deze namelijk opgeleverd worden. Daarnaast heb je geen last van weersomstandigheden tijdens de bouw. Alles wordt namelijk in de fabriek gebouwd. Ook zijn prefab woningen goedkoper. Je weet vaak van tevoren al wat je kwijt bent zonder dit bedrag te overschrijden.

Dan de nadelen. Zodra alles staat is het onmogelijk om nog aanpassingen aan de muren, vloer en het dak te maken. Mochten de gefabriceerde stukken te lang zijn, dan moet er bijzonder transport geregeld worden. Dit kost ook weer extra. Ook is het moeilijk om na de plaatsing nog extra leidingen en contactdozen aan te leggen.

https://bruis-architectuur.nl/prefab-woning

Laat je huis beveiligen door slotenmaker Maastricht

Een goed beveiligd huis geeft aan de bewoner een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Zo kun je met een gerust hart ’s nachts gaan slapen. Als je er echter niet zeker van bent of jouw huis goed beveiligd is, dan zul je actie moeten gaan ondernemen.

Slotenmaker Maastricht kan voor jou een inbraakveiligheidscontrole uitvoeren. Hij of zij zal dan het hele huis nalopen. Tijdens deze controle controleert hij alle ramen en deuren. Daarbij kijkt hij of alles goed sluit en of de sloten niet veroudert zijn.

De werkzaamheden van slotenmaker Maastricht

Een slotenmaker heeft verschillende taken in zijn portfolio. Ten eerste doet een slotenmaker wat zijn naam zegt, namelijk het maken en repareren van sloten. Dit doet hij zonder schade aan de deur aan te richten. Alleen in erge gevallen kan er lichte schade ontstaan.

Zoals eerder besproken doet slotenmaker maastricht ook aan inbraakveiligheid. Indien nodig worden oude of kapotte sloten vervangen. De nieuwe sloten zijn gecertificeerd en van een keurmerk. Zo weet je zeker dat je over de laatste technologische sloten beschikt.

Daarnaast kan het ook voorkomen dat je jouw sleutel bent kwijtgeraakt. Ook kan je jezelf buiten gesloten hebben of de sleutel kan afgebroken zijn in het slot. In deze gevallen kun je ook een slotenmaker bellen. Zij kunnen dan binnen 30 minuten op locatie zijn. Daarnaast zijn ze 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Een slotenmaker moet namelijk altijd beschikbaar kunnen zijn voor mensen die hun huis niet meer binnen kunnen komen.

https://slotenspecialistlimburg.nl/slotenmaker-maastricht/

Nog efficiënter werken door een Excel training!

Wanneer je op het werk of thuis te maken hebt met een computer kent iedereen het programma wel, Excel. Dit handige programma is gemaakt, zodat je op een inzichtelijke manier veel data kan verwerken op je eigen manier. Door de jaren heen is dit programma enorm uitgebreid met functionaliteiten. Op dit moment wordt dit veel gebruikt in allerlei werksectoren en scholen. Maar hoe weet je precies wat je moet doen als er zoveel opties zijn? Een manier om dit op te lossen is het volgen van een Excel training.

 

Wat houdt een Excel training in?

Bij een Excel training leer je op je eigen manier, tempo en niveau hoe je om moet gaan met programma dat wereldwijd bekend staat. Zo krijg je te maken met de basisinstellingen, formules, het verwerken van tekst en het inzichtelijk maken van data. Hierbij kunt u het grootste gedeelte al leren door korte en krachtige video’s. Mocht je dus ooit wat vergeten zijn, dan kan je altijd nog terugkijken naar de onderwerpen die je toch nog iets te lastig vind.

 

Wat heb ik aan een Excel training?

Een Excel training kan er niet alleen voor zorgen dat je sneller te werk gaat bij je baan of op school, je kunt gewoon meer uit Excel halen. Doordat het een tool is die breed inzetbaar is kan het nut van deze trainingen altijd eruit worden gehaald, zodat u meer bent voorbereid op de toekomst.

https://compu-academy.nl/excel-training/

Wanneer is het nodig om je elektra te laten renoveren?

Er wordt al tientallen jaren gebruik gemaakt van elektriciteit vroeger was de elektriciteit natuurlijk veel slechter omdat het nog niet zo veel gebruikt werd, omdat elektriciteit tegenwoordig een groot deel van ons leven is is de kwaliteit van hiervan erg belangrijk. Zodra de installatie van vroeger is verouderd wordt aangeraden deze vervangen, wanneer een installatie van vroeger te lang gebruikt blijft worden is de kans groot dat er kortsluiting ontstaat is soms zelfs brand.

Veroudering

De veroudering van uw elektriciteit kunt u op een paar manieren herkennen. U kunt het vaak zien aan de bedrading in de woning,  deze moet vaak naar 40 jaar wel vervangen worden. Wanneer het huis is voorzien van aluminium bedrading kan het ook voor veel gevaar zorgen, dit komt omdat aluminium na langere tijd brand kan veroorzaken. Daarom wordt aangeraden aluminium bedrading zo snel mogelijk te vervangen.

Repareren

Het is ook mogelijk om de elektrische installatie te laten repareren. Dit is vooral de oplossing als kleine dingen niet meer werken, dit kan je bijvoorbeeld zien op kleine schokjes of wanneer de stoppen in de meterkast doorstaan. Hieraan kan je herkennen of er een kortsluiting op komst is, het is belangrijk om na deze signalen stappen te ondernemen. Wanneer er geen stappen zullen worden ondernomen gaat de situatie verslechteren en kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Om te weten of de elektrische installatie aan vervanging toe is kunt u het altijd laten keuren door de elektricien.

Renoveren

Bij renoveren van een elektrische installatie worden alle stopcontact vervangen voor nieuwe, wanneer er veel nieuwe stopcontacten moeten worden geplaatst moet er ook een verandering worden gemaakt in de meterkast. Dan moet er een extra groep erbij komen, dit alles onder spanning in je huis zo gelijk mogelijk te houden zodat er geen spanningspieken kunnen ontstaan en ook geen onderspanning.

 

Positieve aspecten van het bijhouden van een urenregistratie online

Er zijn veel positieve aspecten te benoemen van een urenregistratie online bijhouden. Hieronder worden er een aantal genoemd.

–          Effectief

Uren online bijhouden is niet alleen een stuk sneller dan alles met de hand doen, maar werkt ook een stuk effectiever. Zo heb je geen gedoe meer met losse papiertjes.

–          Informatie delen

Als je de gewerkte uren online noteert kun je snel en eenvoudig alle informatie delen met bijvoorbeeld je werkgever of afnemers. Ook kun je de informatie exporteren naar bijvoorbeeld een pdf-bestand.

–          Overzicht

Door een urenregistratie online bij te houden heb je al je zaken met betrekking tot uren op een plek staan. Dit zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in deze zaken, wat natuurlijk heel handig is. Zo zie je ook in één oogopslag hoeveel uren je bijvoorbeeld overgewerkt hebt in de maand.

 

Uren registeren voor zelfstandig ondernemers

Voor mensen die zelfstandige zijn is het ontzettend belangrijk om een goed systeem te hebben waar je de uren in registreert. Door een urenregistratie die op orde is weet je zeker dat je alle inkomsten krijgt waar je daadwerkelijk voor gewerkt hebt. Daarnaast is het handig om terug te kunnen kijken hoeveel uur je besteed hebt aan bepaalde activiteiten zodat je in de toekomst beter kunt voorspellen hoeveel tijd iets in beslag zal nemen.

 

Waarom een urenregistratie online belangrijk is

Het is belangrijk om de urenregistratie op orde te hebben zodat je weet waar eraan gewerkt wordt. Dit geldt niet alleen voor zelfstandig ondernemers maar ook voor werkgevers en werknemers.

https://keeping.nl/urenregistratie

Diverse soorten sloten

In Nederland is er genoeg keuze in deursloten. Als je een deurslot kiest, zijn er een aantal aspecten waarmee je rekening moet houden. Het deurslot hangt af van het soort deur, de draairichting en het materiaal. Een slot is niet altijd universeel. Er is een verschil tussen hoofdeursloten en bijzetsloten. Een hoofdslot zit centraal op de deur en functioneert als een zelfstandig slot. Bijzetsloten en worden ingezet als aanvullende beveiliging. De meeste voorkomende hoofdloten zijn:

Meerpuntssluiting

Kiezen voor een meerpuntssluiting is vaak een van de veiligere keuzes voor een deurslot. Het telt namelijk maar liefst 3 tot 5 sluitingspunten. Wel moet je opletten dat het een SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) goedgekeurd slot is. Dit slot tel namelijk 3 tot 5 sluitpunten. Deze sluitpunten zijn verdeeld over de gehele deur. Daarnaast bestaan er diverse uitvoeringen (smalle en gewone uitvoeringen). Het grootste voordeel van een meerpuntsluiting is de extra veiligheid en het bedieningsgemak.

Espagnoletten

Espagnolet sloten zijn vaak alleen vanaf binnen af te sluiten. Espagnoletten zie je het meest terug op tuin- en balkondeuren. Espagnoletsloten zijn te onderscheidde in twee varianten: inbouwespagnoletten en opbouwespagnoletten. Inbouwespagnoletten lopen over de hele lengte van de deur, deze sloten tellen twee tot 10 sluitpunten. Opbouwespagnoletten bestaan uit twee verschillende stangen die beide over de gehele deur lopen, deze stangen worden bediend door een hendel. Indien   

Normaal insteekslot

Normale insteeksloten vind je het meest terug op stompe deuren. Deze sloten worden tegelijkertijd gemonteerd met een veiligheidsbeslag. Een veiligheidsbeslag dient als bescherming van het insteekslot en de cilinder. Het veiligheidsbelang is uiterst belangrijk voor het beveiligen van de deur. Daarom is het belangrijk om een goedgekeurd SKG-veiligheidsbeslag te kopen. Het vervangen van een normaal insteekslot is vrij eenvoudig. De meeste normale insteeksloten zijn verkrijgbaar in diverse bouwmarkten. Voor het vervangen van een slot kun je terecht bij slotenmaker Best.

http://slotenmaker112.nl/slotenmaker-best/

Kenmerken winkeldisplay

Een winkeldisplay kan heel handig zijn om de aandacht naar bepaalde producten te trekken en het kan bijdragen aan een stijging van de verkoop. Er zijn wel een aantal eisen waar een goed display aan moet voldoen. Een display dient in de meeste gevallen niet hoger te zijn dan 2 meter ter preventie van gevaar op omvallen. Om ervoor te zorgen dat er producten op het display geplaatst kunnen worden, moet het display in staat zijn om genoeg gewicht te dragen. Displays zijn geschikt voor doorsnee producten zoals bijvoorbeeld drinkflessen of schoonmaakmiddelen. Door goedlopende producten op een display te plaatsen wordt de kans op meer verkoop verhoogd.

 

Op maat gemaakt winkeldisplay

Als u de aandacht wilt trekken naar een relatief groot product dat niet op een standaard display past, kunt u er ook voor kiezen om een winkeldisplay op maat te ontwerpen. U kunt dan compleet naar eigen wil een display ontwerpen met de afmetingen en andere specificaties die nodig zijn voor uw product.

 

Meer omzet

Als u streeft naar meer omzet is een display een goed idee. Strategisch geplaatste displays kunnen bijdragen aan een stijging van de verkoop. Doordat de producten op het display in het oog springen van de bezoekers van uw winkel, zullen ze sneller geneigd zijn om het product aan te schaffen. U kunt er voor kiezen om populaire producten op het display te plaatsen, maar u kunt er bijvoorbeeld ook actieproducten neerzetten. Het doel van het display is voor ieder product gelijk, namelijk meer omzet creëren.

https://endlessbranding.com/winkel-display/