Voordelen van voetmassage in Rotterdam

Dat een voetmassage zorgt voor ultieme ontspanningsmomenten weten we allemaal onderhand wel. Maar wist je dat een voetmassage nog zoveel meer voordelen heeft voor je gezondheid? Benieuwd naar welk soort voordelen en voetmassage allemaal heeft?

 

De vele voordelen van voetmassage in Rotterdam

Dat je er rustig van wordt is logisch, er iets niets zo ontspannend als even liggen en alles om je heen vergeten. Maar dat heeft niet alleen met de setting te maken, tijdens een massage wordt je namelijk al gedwongen om stil te zitten en te relaxen. Maar een massage gaat nog eens stukje dieper dan je alleen relaxt voelen. Zo kunnen bijvoorbeeld zelfs de symptomen van menopauze vermindert worden. Opvliegers en depressieve gedachten kunnen worden geminimaliseerd. Zit je niet in de menopauze? Ook dan kun je veel baat hebben bij massages. Gevoelens als verdriet, prikkelbaarheid en angst kunnen zo uit je gemasseerd worden. Een voetmassage in Rotterdam is super ontspannend!

 

Minder last van migraine

Heb je zo nu en dan wel eens last van migraine? Dat is heel vervelend, het kan namelijk je hele leven beheersen. Omdat je niet echt weet waar het door komt of wanneer het begint is het moeilijk hier iets voor te vinden. Minder last van hoofdpijn door een voetmassage in Rotterdam? Hier zitten alle gedachtes en problemen opgeknoopt. Door deze eens flink los te masseren zul je merken dat je hoofd een stuk rustiger voelt. Zo wordt de kans dat je last krijgt van een migraineaanval meteen een stuk minder!

 

https://www.esbellacosmetics.com/pages/voetmassage-rotterdam

Diverse medische huidverbeterende laser behandelingen bij Van Lennep Kliniek

Wilt u kunnen genieten van een gladde en mooie huid? Kies dan voor een medische huidverbeterende laser behandeling bij Van Lennep Kliniek in Den Haag of Oegstgeest. Wij bieden diverse soorten laserbehandelingen aan waarbij gewerkt wordt met de allerbeste apparatuur. Onze laser- en IPL specialisten voeren de laserbehandelingen uit. Het resultaat van de behandelingen loopt van huidverbetering tot huidverjonging voor het gezicht en het lichaam.

De verscheidenheid aan laser behandelingen is mogelijk doordat de laser verschillende handstukken en instellingen heeft. De laser kan ingezet worden bij:

  • Pigmentvlekken. Door de IPL laser worden pigmentvlekjes sterk verminderd
  • Acne littekens. De laser zorgt voor een flinke vermindering van de littekens
  • Couperose. De laser zorgt voor een verbluffend mooi resultaat bij vaatafwijkingen
  • Rosacea. De roodheid van de huid wordt verzacht door de lasertherapie
  • Huidverstrakking en versteviging. Kleine ondiepe rimpels worden behandeld met de IPL laser of skin tightening infrarood. Grote en diepe rimpels worden behandeld met de Accent laser. De combinatie van beide lasertechnieken geeft een fantastisch mooi resultaat
  • Clearlift. Een strakke en verjongde huid door de cool laserbehandeling. Pijnloos en uitermate geschikt voor in de zomermaanden
  • Bodycontouring. Door de Accent XL laser wordt het lichaam strakker en vermindert de vetophoping. De behandeling met deze laser is pijnloos

Heeft u interesse in een laserbehandeling? Plan een afspraak  in bij onze kliniek in Den Haag of Oegstgeest. U kunt bij Van Lennep Kliniek genieten van een eerste gratis consult.

Meer volume in uw lippen? Wij kunnen ze prachtig opvullen

Wilt u het volume van uw lippen vergroten? Wellicht omdat uw lip of beide lippen van nature erg smal zijn of omdat uw lippen hun volume zijn verloren tijdens het ouder worden? Kies dan voor lip opvullen door middel van een filler met hyaluronzuur. In ons lichaam is hyaluronzuur aanwezig. Daarom is deze lipfiller volkomen veilig; er wordt een lichaamseigen stof gebruikt voor het opvullen van de lippen. Bij Van Lennep Kliniek werken we met lip fillers van de A-merken Juverderm, Restylane en Belotero. Naast hyaluronzuur bevatten deze fillers ook een lichte verdoving. Hierdoor kunt u genieten van een pijnloze behandeling.

Wij zorgen voor een mooie en natuurlijke opvulling met behoud van uw eigen uitstraling.

https://www.vanlennepkliniek.nl/