Source Promo
Image default
Business / Marketing and Advertising

Animatie video laten maken in Eindhoven

Animatie video laten maken in Eindhoven

Een animatie video maken is geen sinecure. Een goede animatie maken vergt deskundigheid die je zelf waarschijnlijk niet in huis hebt. Daarom is het een goed idee de productie van je animatie video uit te besteden aan een animatie bedrijf.
Maar uitbesteden betekent niet dat je je opdracht uitzet en vervolgens afwacht wat er uit komt. Als je je onderneming serieus neemt, wil je dat de animatie past bij je product of dienst en bij de “persoonlijkheid” van je bedrijf. Stel dat jouw bedrijf zich richt op hoog vermogende cliënten, dan wil je geen kinderachtig filmpje. Terwijl die stijl juist perfect kan passen bij een BSO of aanbieder van gezinsvakanties.

Taal en cultuur in je animatie video

Daarom is het goed een animatie bedrijf te kiezen waarmee je regelmatig kunt sparren. Een bedrijf dat jouw taal spreekt, zowel letterlijk als figuurlijk. Het kan verleidelijk zijn om te kiezen voor een goedkope aanbieder, bijvoorbeeld uit India of Pakistan. Zij beloven vaak voor een paar euro een video te leveren. De ervaring leert echter dat de communicatie met dergelijke aanbieders moeizaam is. Behalve het tijdverschil, heb je bij dergelijke aanbieders te maken met de taaldrempel en met cultuurverschillen. Immers, voor zowel jou als deze buitenlandse partij is het Engels een vreemde taal. Dat kan voor verwarring zorgen.
Daar bovenop komen nog eens culturele verschillen die kunnen leiden tot een animatie die in het Verre Oosten misschien prima aanslaat, maar in Nederland wordt weggelachen. Beter kies je dus voor een animatiebedrijf dat de taal en cultuur met je deelt.

Animatie laten maken Donker Media

Je wilt dus een bedrijf dat de Nederlandse markt en consument snapt. Een bedrijf dat jou snapt. Een animatiestudio waar je op bezoek kunt gaan om te controleren of ze betrouwbaar zijn. De keuze voor Donker Media in Eindhoven is een keuze voor een bedrijf dat jou begrijpt.
Wij zijn gevestigd op industriegebied Strijp in Eindhoven, goed bereikbaar via de A2. We nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding door onze animatiestudio. Stuur ons een email of bel ons op voor een afspraak. Dan kunt u zelf zien dat wij alles in huis hebben om van uw animatie een daverend succes te maken.

Gerelateerde artikelen

Sam Sip

Promoten van een crypto-project

Waar kan ik bestellen zonder al te veel poes pas?